Beni en çok sinirlendiren olay yanlış anlaşılmak. Konuşmama bile müsade edilmeden dır dır konuşulması.

Beni en çok sinirlendiren olay yanlış anlaşılmak. Konuşmama bile müsade edilmeden dır dır konuşulması.
En çok sinirlendiğim nokta tartışma esnasında birinin kısa iplemez cevaplar vermesi. Özellikle he he dediğinde ağzının yüzünün yer değiştirmesini içtenlik ile istiyorum
Bana bu tarz cevap verecek yürekli birini bile bilmiyorum.
İnsan işte kendini bilmez çok oluyo
Kesinlikle.
.😊
Aklın doğru kullanılamaması.
Yakın zamanda ayrıldığım kız arkadaşımda yaşadığım bir durum. Ve ailemde de sıklıkla tekrar ediyor. Pratikçe kolayca anlaşılabilecek bir olayı, inanılmaz serüvenler ve drama yoluyla bana sunulması aşırı rahatsız edici. Sinirlerim zaten gergin ben bir yanardağım, neden sinirlendiriyorlar acaba?😣😣
Merhaba,
Bende detayına katılıyorum ama beni susturmak mümkün değildir! 😅
Konuşur açıklar izah ederim! 😅
Saygısızlık hiç sevmiyorum! 😅
Merhaba
Emin ol konuşmayı sevdiğini fark ettim. İnşAllah kendin gibi konuşkan ve sevecen biri bulursun.
Evet konuşmayı severim çokça ama yüz yüze 😅ve soruda konuşmayı severim 😅
Amin inşaAllah 😅 cümlemiz filan her türlü 😅
Cevap
6Cevap
Tabi ki de değer verdiğim birinin görmezden gelmesi bunu o kadar çok yaşadım ki.
Hemen dibimde cak cak diye sakız çiğnenmesi.. bir kez uyarırım, devam ediliyorsa direkt tokatlarım.
Ben de tam bir sakız sevdalısıyım😅
Bir kere ablamdan sağlam dayak yedim (10 yaşımdaydım tabi😅)
Bana ait bir eşyanın izni olmadan kullanılması.
Yine bana ait bir eşyanın kaybolması.
Söylediğim şeylerin çarpıtılması farklı anlaşılması beni delirtir
Yapma dediğimin inatla yapılması, düşük libidolu biri, saygısızlık
Bir şahısın beni veya etrafidaki kişiyi küçük düşürmeye çalışması ve ego yapması
değer verdiğim biri tarafından oyuna getirilip çok kötü bir şekilde tuzağa düşürülmem (başıma geldi)
Benimle alay edercesine konuşulması. canım yerine konulduğumu düşünmem.
Olmadiğım biri gibi itham edilmem.
Evet bu da var...
Herşeye çabucak sinirlenme özelliğim vae jsskld
Hakkımın yenmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?