Kişilik & Karakter An itibariyle yaz mevsiminin yüzde 61'i bitmiş. Sizin yüzde kaçınız bitik? u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Bir de ruhsal olarak mı, bedensel olarak mı bitiksiniz? Yüzde kaç? An itibariyle yaz mevsiminin yüzde 61'i bitmiş. Sizin yüzde kaçınız bitik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. %99.9 bitik sayılırım ama her şeyimi de o %00.1 i korumaya harcıyorum :D 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Mangal yakma günlerim azaldığına yanarım gadası 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Sıcakta mangal göresimiz yok ki Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Valla akşamları yakıyorum ben Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Cuma olması sebebiyle şu an %98Pazar gecesi %20'leri görmüş olurum heralde. 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Pazartesiye 0'la başlarsın ellam Yorumla XG10AV +1 yıl Pazartesi'ye Powerbank bile yetmez, öyle nalet bir gün. Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kesin olarak bitti mi şimdi yazın %61’i emin miyiz? 🙄 ruhen batarya seviyem %1 ya 🥺 1 8 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Yetkililer öyle demiş baksana vardır bi bildikleri herhalde 😕 merakettimmişte +1 yıl bu yetkililer çok biliyo ama he 😒 u cαssíєєє +1 yıl Oturup anca yüzde hesabı yapmışlar. Sıcaklara çare bulun desek yok. merakettimmişte +1 yıl napsınlar kız gökyüzüne klima mı yerleştirsinler 😂 u cαssíєєє +1 yıl Her eve bi klima projesi yapsınlar halk müşkül durumda 😂 merakettimmişte +1 yıl ahahah 😂😂 ya sen beni delirteceksin he 😂 özellikle yeni evli çiftlere devlet klima yardımı yapmalı 😂 u cαssíєєє +1 yıl Hahaha başganım nüfus planlamasına katkı başganım diye 😂😂 merakettimmişte +1 yıl 😂😂😂 sevaba girerler işte daha ne
VULGUS Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl %83 bitik. Şu yaz bitsin inşallah daha fazla can yakmadan. 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl İnşallah Yorumla
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Ortalama insan ömrünün 70 yıl olduğunu düşününce sanırım yüzde 40 civarında bitmiş sayılıyorum. teknik olarak. 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Çok mantıksal Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İşim gereği RES'te gözlem ve araştırmalar yapıyorum. Haliyle serin esen rüzgar ile hâlâ hayat enerjim %100 :) 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Benim şarjım %99. Bir ömür yeterim, bazen hiç yaslanmayacak gibi hissediyorum,🤣 1 0 Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Ben soğuk havaları severim. Sıcak beni bitiremez ama yaşam şeklimi etkileyebilir 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 889 cevap paylaştı. Ben bu yazı hiç sevmedim, bir an önce bitsin ve kış gelsin. 1 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı. Allahın aşkına bitsin artık şu yaz ne kada ruzun sürdü ya sadece ter ve sıcaklıktan ibaretti 1 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Artık bitsin lanet yaz ve bu arabesk toplum evlerine geçsin. 🤮🤮🤮🤮 Yüzde yüzümü bitirdiler. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Bence yanılıyorlar daha var. %40 da ben bittim. 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Hergğn küllerşmden yeniden doğarım ölene kadar devam son samuray gibi savaşmaya 1 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bence tehlikeli olan kısmı bitti asıl önemli olan da bu zaten 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. %50 olabilir 😂 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Ben bitik degilim 1 0 Yorumla
duhanzey0054 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Sıcaklar çok. İnsanı bunaltan şeyler arasında. Soğuk Havalar Gelsin Hatta Kârlı havaları özledik hepimiz. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl %40nı da ben yaşıcam 😬 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Matematik hocana selam 😄 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Onunda sana selamı var 😀 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ben ölene kadar bitmem inşallah 😄 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl İnşallaa Yorumla
GeminiBaby Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Yüzde 8876654 um bitik. Yani bu demek oluyor ki, delirdim. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Benim yaz bitmez 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ruhen çökmüş durumdayım %90 diyebilirim 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben biraz bitigim sanırım😂😂 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Ben biteli çok oldu okey’e dönüyorum 1 0 Yorumla
Naynam Takip Et Bilge Yaş: 53 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Ölürsek küllerimizden doğarız.Türküz. 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Ben hep bitik haldeyim 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Havalar böyle devam ederse %100 bittiğim :D 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Çok hızlı geçmiş 1 0 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 672 cevap paylaştı. bitsin bitsin 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. %75 diyebilirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
%99.9 bitik sayılırım ama her şeyimi de o %00.1 i korumaya harcıyorum :D
Mangal yakma günlerim azaldığına yanarım gadası
Sıcakta mangal göresimiz yok ki
Valla akşamları yakıyorum ben
Cuma olması sebebiyle şu an %98
Pazar gecesi %20'leri görmüş olurum heralde.
Pazartesiye 0'la başlarsın ellam
Pazartesi'ye Powerbank bile yetmez, öyle nalet bir gün.
kesin olarak bitti mi şimdi yazın %61’i emin miyiz? 🙄 ruhen batarya seviyem %1 ya 🥺
Yetkililer öyle demiş baksana vardır bi bildikleri herhalde 😕
bu yetkililer çok biliyo ama he 😒
Oturup anca yüzde hesabı yapmışlar. Sıcaklara çare bulun desek yok.
napsınlar kız gökyüzüne klima mı yerleştirsinler 😂
Her eve bi klima projesi yapsınlar halk müşkül durumda 😂
ahahah 😂😂 ya sen beni delirteceksin he 😂 özellikle yeni evli çiftlere devlet klima yardımı yapmalı 😂
Hahaha başganım nüfus planlamasına katkı başganım diye 😂😂
😂😂😂 sevaba girerler işte daha ne
%83 bitik. Şu yaz bitsin inşallah daha fazla can yakmadan.
İnşallah
Ortalama insan ömrünün 70 yıl olduğunu düşününce sanırım yüzde 40 civarında bitmiş sayılıyorum. teknik olarak.
Çok mantıksal
İşim gereği RES'te gözlem ve araştırmalar yapıyorum. Haliyle serin esen rüzgar ile hâlâ hayat enerjim %100 :)
Benim şarjım %99. Bir ömür yeterim, bazen hiç yaslanmayacak gibi hissediyorum,🤣
Ben soğuk havaları severim. Sıcak beni bitiremez ama yaşam şeklimi etkileyebilir
Ben bu yazı hiç sevmedim, bir an önce bitsin ve kış gelsin.
Allahın aşkına bitsin artık şu yaz ne kada ruzun sürdü ya sadece ter ve sıcaklıktan ibaretti
Artık bitsin lanet yaz ve bu arabesk toplum evlerine geçsin. 🤮🤮🤮🤮 Yüzde yüzümü bitirdiler.
Bence yanılıyorlar daha var. %40 da ben bittim.
Hergğn küllerşmden yeniden doğarım ölene kadar devam son samuray gibi savaşmaya
Bence tehlikeli olan kısmı bitti asıl önemli olan da bu zaten
%50 olabilir 😂
Ben bitik degilim
Sıcaklar çok. İnsanı bunaltan şeyler arasında. Soğuk Havalar Gelsin Hatta Kârlı havaları özledik hepimiz.
%40nı da ben yaşıcam 😬
Matematik hocana selam 😄
Onunda sana selamı var 😀
Ben ölene kadar bitmem inşallah 😄
İnşallaa
Yüzde 8876654 um bitik. Yani bu demek oluyor ki, delirdim.
Benim yaz bitmez
Bitain gitsin de kurtulalim ya
Ruhen çökmüş durumdayım %90 diyebilirim
Ben biraz bitigim sanırım😂😂
Maddi manevi bedensel ruhsal %99.9
Ben biteli çok oldu okey’e dönüyorum
Ruhsal olarak %1000000 bitiğim.
Ölürsek küllerimizden doğarız.
Türküz.
Ben hep bitik haldeyim
Havalar böyle devam ederse %100 bittiğim :D
Çok hızlı geçmiş