Kişilik & Karakter Çok yalnız hissediyorum korkuyorum ne yapıcam? Kylie34 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yalnız yaşıyorum korkuyorum ne yapabilirim Güncellemeler+1 yıl Çok sıkıldım ya konuşmak isteyen var mı Çok yalnız hissediyorum korkuyorum ne yapıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sabredin 0 0 Yorumla
ozkuyucu_efe Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/VG8y0HWX3Xc?feature=share 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl hayali arkadaşlar edin hem yanlız hissetmezsin hem de evine güvenemdiğin insan olmaz tek taşta iki kuş 0 0 Yorumla
daismoon Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Korkma yalnızlık güzel özgürsün sakin anın tadını çıkartmaya dene 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Soyun, üstüne benzin döküp sokaklarda daldâşak koş yavrum 0 0 Yorumla
Kraker07 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl TV izle sesini aç ışıkları yak yastığın altına bıçak koy bişi olmaz 😁👍 0 0 Yorumla
sanalreal34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl trolyaa gıtmıs banyoda cekıp resım koymus erkek oldugun nasıl bellı sorularında hep yalnızlık nedense 0 0 Yorumla
Çapkınzeus38 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl O resim gerçekse , hangi erkeğe merhaba desen , daha kalabalık olursun 0 1 Yorumla Çapkınzeus38 +1 yıl Varım yaz Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yardimci olurum ben sana 0 1 Yorumla Kylie34 +1 yıl Nasıl Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Uyuyunca geçecek. 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Korur biri seni 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Kapıyı kilitle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
sabredin
hayali arkadaşlar edin hem yanlız hissetmezsin hem de evine güvenemdiğin insan olmaz tek taşta iki kuş
Korkma yalnızlık güzel özgürsün sakin anın tadını çıkartmaya dene
Soyun, üstüne benzin döküp sokaklarda daldâşak koş yavrum
TV izle sesini aç ışıkları yak yastığın altına bıçak koy bişi olmaz 😁👍
trolyaa gıtmıs banyoda cekıp resım koymus erkek oldugun nasıl bellı sorularında hep yalnızlık nedense
O resim gerçekse , hangi erkeğe merhaba desen , daha kalabalık olursun
Varım yaz
Yardimci olurum ben sana
Nasıl
Uyuyunca geçecek.
6 xper altı dolandırıcıdır, kandırılmayın
Benimle evlen birlikte yaşayalım
Kedi sahiplen.
Mutfaktan sesler geliyo
Korur biri seni
Kapıyı kilitle
Knk eve hayvan al