Bir ara dalga geçme ama futbolcular, iş adamları falan ilgimi çekiyordu yani medyadaki insanlar dedim ki ben bunları neden araştırıyorum bunlar ulaşılmaz. Onun için mafyayi araştırmaya karar verdim anlarsın laz mafyalari
Mafya sevgilimle ahirete doğru sxkkkkk. Birde işin ilginç tarafı mafyanin da en psikopatina sardım bu kötü adamla beraber olsam elinde basit bir toprak olurum. İste bu yüzden çözüm aramaya çalışıyorum
Değil bence sizi anlıyorum deli dolu yaşamak istiyorsunuz erişilmesi zor olan yasaklar çekici geliyor ne olursa olsun burada çok şey anlatırdım da yazılmıyor sizin yaşınız da bende öyleydim sizi anlıyorum
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Arkadaşlar mafya tarzı insanlara çok özeniyorum o tarz bir kişiyle istemesemde olmak istiyormuşum gibi düşünüyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçen bir kavga ettim çocuğa bir kafa attım burnu kırıldı çocuğun dedim bir daha burada görürsem sizi kafanıza sıkarım ölüm dedim
Hani bir söz varya bir musibet bin nasihattan iyidir diye hayırlısı diyelim
Eceline susadın galiba
Dedim ya istemeden düşünüyorum nasıl kurtulacam bilmiyorum yoksa o adamlar beni ahirete uçurur
Hakka kavuşursun :)
Yaz. Bana
Ne alaka
Olgun mafya adamlara ilgin oluyor
Evet nerden anladın sxkkkkk
Bilirim ben 40 50 yaş üzeri falan yaşın kaçtır
18 yaşındayım
Sence bu durum geçer mi
Geçmez peki nedir mafya ne ilgini çekiyor sen maflığa ilgin var
Bir ara dalga geçme ama futbolcular, iş adamları falan ilgimi çekiyordu yani medyadaki insanlar dedim ki ben bunları neden araştırıyorum bunlar ulaşılmaz. Onun için mafyayi araştırmaya karar verdim anlarsın laz mafyalari
Geçmez mi bu arada niye böyle bir teşhis koydun ki
Dalga geçmez neden geçeyim siz yasak olan ulaşılamaz olan büyük macare aksiyon seviyorsunuz doğal durum
Herkese ilginiz olur mu yasak olan şeyler
Teşhis koymak değil de dedim ya büyük yasaklar herşeye özenme fanteziler fetişler herşeye merak sarma huyunuz var ulaşmak istiyorsunuz herşeye
Aynen herşeye merak saliyorum ve bu durum çok kötü
Mafya sevgilimle ahirete doğru sxkkkkk. Birde işin ilginç tarafı mafyanin da en psikopatina sardım bu kötü adamla beraber olsam elinde basit bir toprak olurum. İste bu yüzden çözüm aramaya çalışıyorum
Değil bence sizi anlıyorum deli dolu yaşamak istiyorsunuz erişilmesi zor olan yasaklar çekici geliyor ne olursa olsun burada çok şey anlatırdım da yazılmıyor sizin yaşınız da bende öyleydim sizi anlıyorum
Artık işin şansa kalmış en çok neye özeniyorsun
Evet dediğin gibi ulasilmazlara bulaşmak istiyorum onların bana ulaşacağı kesin ama bu da belanın yapisacagi an olucaktir
Bende oyleydim diyorsun hala öyle misin
Böyle yasak fantazilere de ilgin oluyor mu
Yasak fantezi derken
Evet öyleyim
Antılmıyor gizliden çıksam gelin tam benim kafasın
Yani mafyaya bulaştın mi onu diyorum merak ettim hangi mafya ikimizde gizliyiz zaten
Peki gelirim ama umarim doğru söylüyorsun
Cinsellikle alakali konuşup magandalik yapacaksan hiç gizliden çıkma adam gibi konusacaksan konusalim
Özendim buluşmadım gizliyiz de burada kurallar var ban atıyorlar herşeyi yazsam
Gelin bakalım
Niye tekrar gizliye geçtin