İstemeden de olsa bazen illallah ettiriyorum herkese. Çünkü yalnız olma kaygım yok. Zaten yaşanmışlıklardan dolayı insan türüne güvenim kalmadı. Herkese şüpheyle yaklaşıyorum. İnsanlarla çok zor samimi oluyorum. Sen olsan bu gibi birini çeker miydin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl1.5 yılımı verdim böyle zor bir insana. Evlenecektim, Allah kurtardı. Ben zor biriyim, benim kahrımı kolay kolay kimse çekemez, sen iyi katlanıyorsun diyordu. Sonuç ben kıymetsiz oldum. Valla Allah sizin gibilerden uzak tutsun normal insanları, psikolojisi düzgün olan insanın da psikolojisiyle oynuyorsunuz. Bi de marifetmiş gibi ben zorum diye övünüyorsunuz
014 Yorumla- +1 yıl
seni alkışlıyorum arkadaş bile olunmaz
görünce popon. ü topuklara vura vura kaçıcan
Soran+1 yılÖvündüğümü nerden çıkardın? Zor biri olmayı gösteriş için değil hayatıma girecek doğru insanlara daha net karar verebilmek adına seçtim. Zamanında doğru sandığım insan çok oldu sadece sandığımla kaldılar. Onları delilercesine sahiplenmişken hak etmediğim kazıklar yedim. Sırf zorum diye hırsından benimle birliktelik kurmak isteyen insanları da böyle ayırt ediyorum. Belki yaptığım abartıdır kimine göre ama hayatıma girecek o doğru insan için sadece geçici bir süreç. Böylelikle ne yara alıyorum ne kullanılıyorum ne de kazık yiyorum. Kalıcı ilişkiler ancak böyle elde edilir.
- +1 yıl
Peki bir şey sorabilirmiyim
Geçmiş Te insanlara bir çok gereksiz iyilik yaptın mı
Misal tavsiye istemeyene tavsiye mı verdin?
Iyilik istemeyene iyilik mı yaptın?
Soran+1 yılMadem sana göre görünce topuklara vurup kaçılacak biriyim neden beni öğrenme çabasındasın?
- +1 yıl
Yahu alınma güzel insan
Ben insanları severim
Ama yani sen diyorsun Ya canını yakarım test filan yaparım
Ben sana kötü davranmıyorsam
Canını yakana hakkin yok
Cunki senin yaptığının aynısını bana bir arakdaşım yaptı çok kalbim kırıldı ( anlatmıştım dün)
Ben samimi bir insanım ve insanları incelemeyi seviyorum
Insanlar istemeden gerekesiz iyilik yaparsan ( gerçekten muhtaç olanlar hariç, yetimler gibi )
Akıl istemeden tavsiye verirsen insanlar bilinçaltında kendilerini senden üstün görmeye başlıyor ve senin yaptığın o iyiliği vazifenmiş gibi algılıyor. Bir defa yapma hemen seni sucluyor kimiside haddini aşıp tepene biniyor. yani yaptığın iyilikten dolayı daha fazla sevilmiyorsun.
Bu bilinçaltı ile alakalı
Soran+1 yılDemek ki ben de akıl istemeden tavsiye veriyorum. Bu da beni enayiliğe sürüklüyor ama benim de mizacım bu değiştiremem. Ama bunu gizleyebilirim. Çareyi de böyle biri olmakta buldum. Bu da karakter meselesi.
- +1 yıl
Valla ben sana bir şey deyim mi kendinize ediyorsunuz. Hayat kısa ve hayati bu kadar zorlaştırmanın bir alemi yok. Belki benim hayatımdan cikardigim o insan da senin gibi düşünüyordu ve 1.5 yıl sabrettikce ben sustukça ben alttan aldıkça tepeme çıktı. Sonuç olan bana oldu, benim psikolojim yerle yeksan oldu, hala toparlanmaya çalışıyorum.. Doğru insan diye bir kavram yoktur aslında kime göre neye göre doğru? Siz kendinize değil karşınıza çıkan düzgün insanlara da hayati zından ediyorsunuz böyle yaparak üzgünüm
- +1 yıl
Işte bunu muhtemelen ailenden öğrendin
Ve insalara tamamen halis niyetlerle yaklaştın
Kimisi art niyetli anladı '' çok bilmiş '' dedi
Kimiside küçümsedi dünde dediğim gibi analiz hayat kurtarır
Insanları suclatacagimiza olayın temeline inmek gerekir
Bende biraz senin gibiydim
Kendimi tuta tuta alışıyorum
Ama bazen merhametime yenik düşüyorum
🤣🤣😭😭😭😭
- +1 yıl
Poha altın değeri verirsen kendini altın sanarmış
Ama altına poh gibi davranırsan
Bir deliğe düşer Elinden kayar gider
Tekrar söylüyorum akılcılıkla bu gemi yüzer
Onur türlü kendini hapsettiğin savunma duvarında
Kaybolup deli bir halde ölene kadar bekliyecekmisin
Mantıkçı ol hem insanları tani
Hemde zevk al hayatından be..
Soran+1 yılKime göre doğru ne ifade ediyor önemli değil, bana göre doğrunun ne ifade ettiği önemli. Ayrıca ben ömür çürütecek kadar çektiren bir insan değilim. 1.5 yıl bekletmem mesela. Eğer kendimce doğru insan olmadığını anlarsam muhatabı keserim hala benimle olmaya çalışıyorsa o da kendisinin bileceği iş. Çünkü net bir insan olduğum için karşımdaki insan hakkında ne düşündüğümü yüzüne direkt söylemekten erinmem. Buna rağmen benimle olmaya çabalıyorsa o çeker, ben çektirmem. Onu inatlarımla oyalamam ya da har vurup harman savurmam. Çünkü zaten her şeyi yüzüne söylemiş olurum.
Soran+1 yıl@lutfetmedinizefenim Ben yalnız olmayı seven biriyim. Kendimce çeşitli çeşitli aktiviteler yapmak benim zevk aldığım nokta. Yani bir şeyden zevk alabilmem için bir insana ihtiyacım yok. Kendimi en rahat hissettiğim zaman kendimle baş başa olduğum zaman. Ayrıca yeterince mantıkçı bakıyorum zaten hayata. Sadece samimi ilişki kuracak olduğum vakit duygusal hareket ediyorum.
- +1 yıl
Umarim mutlu olursun hayatin da
Soran+1 yılMutluyum
- +1 yıl
Oyu mutluluklar
Duvarlarınız arasında
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
27Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Çekemem çünkü bende öyleyim 😃
Beni çekebilecek biri lazım bana fkfkf00 YorumlaBu saatten sonra kimsenin nazını zorunu çekemem.
Insan kıtlığı daha çıkmadı..00 Yorumla
+1 yılEğer sana sen olduğun için değer veren biriyse bu sevgili de olur kanka da arkadaş da önemli olan sadece sensen bu yaptıklarının çoğu göze gözükmez
20 Yorumla
+1 yılKimseyle ugrasamam. Yalniz kalmak istemiyorsan değiştir kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılYapayalnız değilim sadece samimiyet kurmuyorum. Hayatımdaki insanlar geniş çevrem olsun diye varlar. Kimseyi kolay kolay asıl kimliğimle yüzleştirmiyorum sadece. Bu tarafımı görmek isteyen kişilere zorum bir bakıma. Gayet de memnumun halimden değişmeye ihtiyacım yok.
- +1 yıl
Ok 👌
En nefret ettiğim kız tipi saniye harcanmaz bunlara
00 Yorumla
+1 yılsen bensin ama cekmezdim kendim gibi birini. kendimi bile cekemiyorum
00 YorumlaFarketmez, ben de zor biriyim zaten. Gül gibi geçinir giderdik.. 😂😅
00 Yorumla
+1 yılBen kimseyi çekemem dünya güzeli bile olsa yol veririm
00 YorumlaKesinlikle çekmezdim daha yapıcı ve iletişimi güzel insanlarla devam ederdim 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu soruyu kendine sor sen zor insan olmaktan yorulmadin mı?
014 Yorumla
Soran+1 yılSorguluyorum evet ama benim maalesef ayarım yok. Ya çok saf oluyorum ya da çok zor. Saf olup milletten darbe yiyerek yorulmaktansa zor olup yorarım belki de yorulurum daha iyi.
- +1 yıl
Işte analizi öğrencen
Sen mantıkçı değilsin
Sadece işi bilmiyorsun
Mantıkçı adam doğru tartıp biçmeyi bilir
Mantıkçı olmaya neden çalışmıyorsun?
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Cevap sahibi+1 yılEvet kendi koruyabilirsin bu şekilde ama karşına çıkan güzel insanlarida geri çevirmiş olursun herkes sana darbe atmak için girmez hayatına ha birde şu var herşey dozunda güzel fazla abartma zor olmayi yerinde kullan
Soran+1 yılYani evet kimine göre abartı kaçabilir ama benim de kendimi koruma şeklim bu. Beni gerçekten seven insanları onlara kendimce yaptığım zorlu sınavla kabul ediyorum.
- +1 yıl
Tamamda bir çok iyi insanı kaybediyorsan?
Millet senin nazini niye çeksin?
Başka yolunu niye aramadın?
Bu abin aradı buldu
Adı analiz
Soran+1 yılİnsanları iyi analiz ederim ama maalesef kimse göründüğü gibi olmayabiliyor. Bir anda sürpriz bir karakter çıkarabiliyor karşına. Bunları yaşayıp üzüleceğime bırak kaybettiklerimle kalayım.
- +1 yıl
O zaman soruyorum
Misal nasıl analiz ediyorsun
Ne tür teknikler kullanıyorsun? - +1 yıl
Dur sen soylemeden ben soyleyeyim
Ornek verebileceğini sanmıyorum - +1 yıl
Analiz yeteneğin olsaydı
Zor insan olmazdın
Hadi örnek ver ne tür teknikler kullaniyorsun
Soran+1 yılİyi bir aşçı tarifini paylaşmaz ama madem öğrenmek istiyorsun üstün körü anlatayım. Yaptıklarından ziyade yapamadıklarına, kaybettiklerine, onu yenik düşürdüğü şeylere odaklanıyorum. Çünkü insan en çok başına gelen olumsuzluklardan ders çıkarır. Benim de insanda en taradığım nokta olumsuzlardan dersini almış mı almamış mı? Dersini alıp kendine tecrübe katan insanlar daha güvenilir oluyor zannımca.
- +1 yıl
Dersini alıp almadığını nerden bileceksin
- +1 yıl
Bu kişi senin yakın arkadaşın olmak zorundam
Soran+1 yılYakınım olup olması önemli değil. Yarasına tuz basarım verdiği tepkiye göre anlarım. İnsan kendini en çok savunmasız olduğu zaman belli eder. Hatalarından ders çıkaran birinin yarası çoktan kabuk bağlamıştır tabii tamamen de iyileşmemiştir ama o dengeyi ayarlar. Yani hem hatasını hem de haklı tarafını görebilir. Ancak ders çıkaramamış birinin hala dolduramadığı boşluklar vardır. Ki bu da kendini yeterince sorgulamamasından kaynaklanan bir durum. Bu da büyük bir eksiklik. İnsanı dengesizliğe de iter, yalancılığa da, kullanmaya da... Çünkü sorgulamamış. Kendi eksiğini bilmiyor, hatalarını görmüyor. Böyle biri kullanır da, ikili de oynar, her türlü şey beklenir böylelerinden.
- +1 yıl
Hemm yani insanların yüzde 99 u çok ters tepkiler verecektir
Neyse bunu yapan gozede alır
Peki başkaları yarana tuz basarsa?
Emin ol zor olan daha çok dikkat çeker kolay olsan anlamı kalmaz bende öyleyim kolay kolay sevmem ama zor olana ilgim fazladır :)
10 YorumlaAynısıyım diyebilirim dolayısıyla arkadaş edinme derdimde olmuyor
00 Yorumla
+1 yılne uraşacam lan öyle arkadaşında sevgilininde cehenemme kadar yolu var
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir insan cıksa insan katlanır bas tacı ederim insan ne ceker ne gelir baş bilinmez
10 YorumlaMühendis olmuşuz hertürlü kazmanın derdini çekiyoruz seni mi çekemeyecez
00 YorumlaCıks kuzucuk kimse olmaz tecrübe konuşuyor
10 Yorumlaseninle ugrasacagima operasyona cikarim. daha iyi
00 Yorumla
+1 yılÇekerdim. Sen bensin ya.
00 Yorumla
+1 yılYok hiç bulaşmam kendimle zor başediyorum 😃
00 Yorumla
+1 yılBende çok zor biriyim. 2 zor bir arada yaşayamaz
00 YorumlaAsla uğraşmazdım, vakit kaybı
00 Yorumla
+1 yılOlurum zor insanları daha çok severim 😁
10 Yorumla
+1 yılOlmam ben kimseyle sevgili olmam
00 Yorumla
+1 yılOlmazdım. Keskin sirke küpüne zararlıdır.
00 Yorumla
+1 yılHayır birliktelik olmazdı.
00 YorumlaÇekerim kanka ne olacak
00 YorumlaBazen ben bile kendimi çekemiyorum.😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende böyleyim ama zerre çekemiyorum bir başkasını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorsa severiz. Guven veriyorse problem yok
10 Yorumla
+1 yılhayat yeterince zor insanlar icin zorlastirma 😭😭
02 Yorumla
Soran+1 yılZorlaştırmadığım zaman da çok yara aldım onu ne yapacağız?
- +1 yıl
Kendine yara aldirmayacagini dusundugun birileriyle takil
+1 yılSen cekermiydin
022 Yorumla
Soran+1 yılZor daha çok ilgimi çekiyor desem. Eminim ki yaşanmışlıkları vardır. İnsan sebepsiz yere yalnız olmaya itmez kendini.
- +1 yıl
Zor biririsinin kimseye güvenmeyen birisinin peşinden koşmak akillicamidir
Peki sana hiç güvenmezse
Diyelim ki güvendi benim vaktime yazık olmazmi
Kalbini de kırıyor
Ve her halttan şüphe ediyor?
Bu kişi sadece kendini yormaz
Etrafindakileride yorar - +1 yıl
Kimse yanlız kalamaz
Delirir
Çünki bizler tabiatımız gereği sosyal varlıklarız
Yanlızlığa dayanamayız
Soran+1 yılYalnız ben hep şüpheyle bakarım demedim tanıyana kadar şüpheci davranırım. Eğer gerçekten güvenmişsem kendinden daha çok sahiplenirim onu. Yorarım ama bu duvarımı yıkma aşaması olur o yolları kat ettikten sonra emin ol onda güvenimi sarsacak bir şey aramam bile. Tabii tabiatta böyle mükemmel insan var mıdır bilmem ama yoksa da yalnız olmayı tercih ederim. Sonunda delirecek olsam bile..
- +1 yıl
Sana şöyle söyliyeyim senin dediğin bir tarzda bir insan tanıdım
Beni çok kırdı
Ben saygıya önem veren birisiyim
Günlerce tedirginlik için de yaşattı beni
Onla konuşmak bana zulüm geldi
Peki niye hak ettim ben bunu
Nedenini biliyorum
Ona saygı duydum ve adam gibi davrandım
Daha onceden
Stres kaynaklı bir hastalığım tetikleniyor dedigim halde yaptı bunu - +1 yıl
Bak sadece sana şunu söylüyorum
Ona da demiştim
'' Geçmiş Te ne yaşadın bilmiyorum ama
Ben geçmişteki insan değilim
Beni onlarla karıştırma
Ben kazık atmadım
Kötülük yapmadım ''
Gecmistekilerle şimdiki insanları karşılaştırma
Elbetteki tecrübelerini kullan Ama akılcıl bir şekilde
Ama senin ki resmen aşırı...
Soran+1 yılYalnızca şımarık biri boş yere kırar döker. Senden ayrılmışsa vardır bir sebebi ama bu şımarıklığından kaynaklıysa bana benzediğini zannetmiyorum fakat madem bana benzettiğini düşünüyorsun illaki bir şerefsizlik yapmışsındır. Çünkü insan sevdiğini zaaflarından kullanmaz.
- +1 yıl
O benim aşık olduğum kişi demedim
Arkadaşımdı
- +1 yıl
Evet şımarık olduğunu düşünüyorum 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Soran+1 yılBeni kullananların da cümleleri de öyle başlıyordu zaten: "Beni diğerleriyle karıştırma!"
- +1 yıl
Ama hepimiz farklı insanlarız?
Aynı kisilermiyiz
SEN diğer kadinlardanmisin
Soran+1 yılİşte ben de kimin farklı kimin aynı olduğunu anlayabilmek için karşımdaki insanı zor sınavlara tabii tutuyorum. Geçerse hayatıma renk katar geçmediyse de merhaba merhaba dan öteye gitmez.
Soran+1 yılDiğer kadınlardan mıyım değil miyim ona da sen karar ver analizci.
- +1 yıl
Işte sen analizci değilsin bak bu abe sana bir kaç örnek versinde
En azından gereksiz yere insanların canını yakma - +1 yıl
Bak misal dedikodu eden insana asla sırrını verme
Bugün başkasının arkasından konuşan yarın senin arkandan konuşur
Abi anne baba dost farketmez
Dedi kodu eden insan zevk için muhabbet ortamında insanların arkasından konuşur
Dedikodu eden insan sanki kendi kusursuzmuş gibi hep başkalarının kusuruna bakar
Kısacası dedikodu eden insanın isterse en sevdiği ol
Senin arkandan haklı olduğun veyahut olmadigin bir konuda konuşacak
Sirrinida satar - +1 yıl
Bir insanın sana ne kadar kötü davranabileceğini bilmek istiyor musun?
En sinirli anına bak , başkasına yaptı bana yapmaz ben şusuyum buşuyum deme
Döverse senide dövecek soverse sana da sovecek
Arkasından acımasızca eleştiriyorsa
Taraf tutuyorsa sana da yapacak
Sen kimsin ki? - +1 yıl
Daha da devam eder
Şunu unutma
Sağlıklı bir analiz hayat kurtarır
Mantıktan uzak şüphecilik
Kişinin etrafına zarar verdiği gibi
En çok kendisine zarar verir
Soran+1 yılOhoo bunları yapan insan bir mimiğiyle belli eder zaten kendini. Bu tarz birine şüpheyle yaklaşmıyorum bile direkt yaklaşmıyorum.
Soran+1 yılMerak etme bunları zamanında çok tecrübe ettim yine de hatırlattığın için sağ ol
- +1 yıl
Devam ediyorum
Uzun yolculuklarda
Para meselesinde
Çokça vakit geçirerek
- +1 yıl
Ve manipüle tekniklerini uygulayacak
Tongfu kitabında var - +1 yıl
Bazılarında konusmalarifnan hal ve hareketleridnen anlıyorum
Ama burda sadece belli teknikleri saydım
Aslında bu analiz işi baya uzun
Ve açıkçası burda saatlerimizi alır
Analiz yanlızca bize zarar verebilecek insan tiplerin incelemez
O tiplerin nasıl bu hale geldiğinide inceler
Böylece farklı bir şekilde karşına çıktığında
Tespit etme şansı yükselir
+1 yılBen asla anlaşamam ugrasamam da
00 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben de böyleyim
00 Yorumlaİstemem
00 YorumlaNiye çekeyim
00 Yorumla
+1 yılOlmam
00 Yorumla
+1 yılCanım benim ya
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Aşırı zor biriyim, sen olsan böyle biriyle arkadaş ya da sevgili olur muydun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım