Gelecek kaygım var karar veremiyorum ne yapacağım bilmiyorum kafa karışıklığim var ne yapmalıyım?

Merhaba , gelecek hakkında ne yapacağım ne edeceğim hiç bir fikrim yok. Bir yol bulamıyorum ki peşinden gideyim. Üniversite okul eğitim işlerinde sıkıntılı sorunlu dönemler geçirdim ondan eğitim durumları biraz aksadı. İstediğim olmadı evdeki hesap çarşıya uymadı ama yine de teknik iki yıllık bir bölüm okuyorum. İse İse yarayacak mı yoksa havaya mı mı bilemem. Aslında okumaya tekrar hazırlanmaya niyet var ama işte yaşım 22 hemde sorunlar sorumluluklar arttı. Okumaktan başka çare bulamıyorum. Başarısız da öğrenci değilim. Onun haricinde hayat öyle boş geçiyor. Düzenli spor yapıyorum , işler guclerle uğraşıyorum. Elimden de her iş geliyor becerikli de biriyim lakin ne yapacağımı bilmediğim iicin potansiyel i kullanıyorum. Tarımla uğraşıyoruz burada iş çok var. Yaz nasıl gidiyor anladığımız yok. Millet yaşıyor hayatı bakıyorsun. Sıkılıyorum sürekli işte böyle

Gelecek kaygım var karar veremiyorum ne yapacağım bilmiyorum kafa karışıklığim var ne yapmalıyım?