Güncellemeler
+1 yıl
Uğrasmayacagim senile hadi by
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Külli irade içerisinde cüzzi iradeye sahip evet bu belirli ölçüde elinde olduğunu gösteriyor bir şeylerin. Zamana hükmetmek imkansız değildir. Bunu ne manada sordun bilmiyorum ama anladığımca yanıtlayayım. Yaptıklarımız, yapma şekillerimiz ile zamanın içinde derinlikler oluşturduğumuza inanıyorum. Yani bu da bazen ah zaman geçmek bilmiyor derken bazen aa zaman nasıl da hızlı geçti'yi açıklıyor. Zamanı daha da derinleştirip daha sakin yaşarken daha fazla şey yapabilmek de mümkün ve bilsem de uygulamadığım bir şey. Sınırlar içerisinde özgür iradeye sahibiz
Evet irade sahibidir. Bunlari dusunmek yerine elinizde olduğu kadariyla hayatiniza yön verseniz bu konulari takmazsiniz bile. Ne yapalim yani? Irade sahibi oldugunu dusunsen ne olur dusunmesen ne olur? Kendi hayatinda kendi kararlarini verebilirsin, gerisini boş ver.
Soktuğun tanıma göre insan bonubo maymunundan daha farksız değil. Sen hayatında verdiğin kararlarla hangi sonucu elde ettin.
Pink floyd mu dinliyorsun
Soktuğum tanim ne alaka tanım vermedim. Evet bonobodan farksiz niye farkli olmasi gerektiğini düşündün ki?
Benim verdigim kararlarin konuyla bir alakasi yok, daha dogrusu konunun benimle bir alakasi yok. Bu tip seylerin kendi hayatindan memnun olmamayla alakasi var. Siz baska bir seyden rahatsizsiniz bu kavramlara takiliyorsunuz. Mesela hayatinda bir problem var sen de bu konulara kafanin takildigini sanıyorsun ama degil, hayatindaki o problem cozulunce daha dusunmezsin bu konular uzerine, geç.
Neden agresifsin ki. Hayatı çözmüş halin buysa. Hayatın rayinda olmasa ne hale gelirdin. Gereksiz ukalalık yapıyorsun. Geç
Hayati cozdum demedim? Boyle seylere kafayi yormak yersiz bir yere çıkmıyor diyorum. Hayatin rayi falan ne alaka? Anlamadim o kismi.
Senin için " üzerine düşünmedim bilmiyorum " demek zor olmamalıydı. Umrumdada değil ınan maksat zaman öldürmek
He he aynen. Bu tiplerin altından hep gundelik hayatinda ezik kalmis tipler çıkıyor. Abartmayın mk, alti ustu caniniz sıkıldı diye mesgale ariyorsunuz.
Bak yine aynı şeyi yaptın he he sensin. Sen çözmüşsün herşeyi. Herbokolog seni. Sana niye battı. Seni çok ipledikleri icin gündelik hayatta. Burada ahkam kesiyorsun. Sana bol şanslar bebiş. Cahilsin ya herseyi biliyorsun.
Bak ben su an senin gibi dangalaklar niye var diye sorguladım mesela? Amac ne yani.
Sen imtiyazlı doğmuşsun düşünme boş ver. Zaten beceremiyorsun. Alışmamış götte don durmaz. Ben şu an popon sorguladım neden var acaba
Iste butun mesele bu, bir nevi ustun hissetme ihtiyaci. Diyorum ben sana, derdin irade degil, boyle dusunmek sana ozel hissettiriyor. Problemin degersizlik zaten, boyle cozmek istiyorsun.
Ben degilim
Keza bende öyle