Arkadaşlar içinde bulunduğum ortam beni hiç olmadığım bir insana dönüştürüyor. Çok üzülüyorum. Psikolojim alt üst oldu. Herkes mi menfaatçi olur herkes mi kötü olur kimseye mi sırt yaslanmaz.!
Deprem dolaylı ocak ayından bu yana evdeyim ama burada olmaktan nefret ediyorum. Akrabalar hep burada. İç içe. Ve bazen o kadar kötü olabiliyorlar ki. İçin ruhum kaldırmıyor artık. Nefes alamıyorum. Ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benzer durumdayız kardeşim. üniversiteye gidiyor musun gidiyorsan bulunduğun yere uzakta mı yani başka şehirdefalan?
Evet uzak farklı şehirdeyim. Ya çok kötüler ya artık kaldıramıyorum
canım ben de farklı şehirde okuyorum ama hem bu pandemi hem de deprem yüzünden 2 yılı evde geçti okul hayatının her geçen gün de daha kötü oluyor ne sagı var ne sevgi beni de istemiyorlar son senem benim de, okul başlasın yarıyılda gelmeyeceğim mezun olur olmaz da iş ve kiralık ev bakacağım sen de şimdiden iş bak yazları çalış kışın okul mezun olunca da direkt bir yere gir ancak öyle kurtulabiliriz
benim de akademisyen olma hedefim vardı bu yüzden sildim bu hedefi tek istediğim iyi kötü bir iş bulmak
Çalışmama izin vermiyorlar. Herhangi bir yere gitmeme izin vermiyorlar. 22 yaşındayım ama akşam 6 dan sonra o eve girersem zehir olur
Bende akademisyen olmak istiyorum 😊 sen bensin galiba..
Vazgeçme birşeyler inadına üstümüze geliyorken sende pes edip geleceğinden güzel günlerden çalma
Güzel diyorshn da elimde olan bir şey değil sen de hedefliyorsan bilirsin ales sınavından iyinin de iyisini alman gerek ben doğru düzgün çalışamadım ve son senem belki mezun olduktan sonra defalarca girmem gerekecek sınava ve aileyle kalamam daha fazla şu günlerde son raddedeyim evde çok kötü şartlarda yaşıyorum aile desen zaten gitmemi istiyor. Kısacası şartlar işte
Kıyamam ki ya. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Bizim akrabalar la evimiz iç içe ve dediğim gibi çok kötüler asla çözemeyevepiniz türden insanlar. Bu ortamda yalamak tam bir sınav. Ne yapacağımı bilemez durumdayım bende senin gibi
Ne okuyorsun peki
Okul öncesi öğretmenliği
Senin alanın neydi
Valla ne tavsiye edilir bilmem ama bakış açını değiştirmelisin
Bakış saçımla ilgili sorun ne olabilir ki
Açımla*
Bunu nasıl anlatabilirim yazarak bilmiyorum ama bazen gerçekten hayatımızı uçuruma sürmekte ya da mutluluğa gitmekte bize bağlı. Sadece ufak bir dokunuş lazım. Olaylara hep olumsuz yönden bakmak yerine onları lehine nasıl çevirebileceğin bulmak lazım
Mesela saçma olacak ama en basitinden hani işte evde çok akraba var işte muhabbet edecek çok kişi var ya da birbinize yardımcı olacak aynı kandan onlarca kişi vs. vs. akrabaların çok mu kötü, onları adam etmeyi kendine amaç edinebilirsin mesela. Yani berbat olan bir durumu bile Hz. Yusuf misali kendi lehine çevirebilirsin. Hz. Yusuf da berbat olan zindanı gül bahçesine çevirmişti. Unutma; inanırsan, başarırsın.
Çok teşekkür ederim. Haklısın. Bu şekilde yaklaşmaya çalışacağım
Rica ederim
Olduğun ortamdan uzaklaşma imkanın yok mu?
Sadece okul açılırsa. Kafayı yiyeceğim ya. Nasıl bir ruh halinde olduğumu size anlatamam
Derin derin al
Tatil lazim kanka
Okul lazım knk. Tatil mahvetti zaten beni..
İmkanlar ve durumlar çok başka olsun isterdim