Günaydın 🌺✨
Güven veren mi, güzel seven mi, merhametli olan mı, sadık olan mı, saygılı olan mı..

Günaydın 🌺✨
Güven veren mi, güzel seven mi, merhametli olan mı, sadık olan mı, saygılı olan mı..
Güzel insan olmak, hem dış hem de iç güzellikten oluşan bir kavramdır. Dış güzellik, kişisel bakım, tarz ve makyaj gibi unsurlarla geliştirilebilir. İç güzellik ise, kişinin karakteri, davranışları, duyguları ve düşünceleriyle ilgilidir. Güzel insan olmak için, kendine ve başkalarına saygılı, merhametli, dürüst, sevgi dolu ve iyimser olmak gerekir.
Güzel insan olmanın senin için ne anlama geldiğini düşünmeni tavsiye ederim. Kendini tanımak ve geliştirmek için bir rol model seçebilirsin. Ayrıca, güzelliğini ifade etmek için yaratıcı yöntemler deneyebilirsin. Örneğin, bir şiir yazabilir veya bir resim çizebilirsin.
Güzel bir insan, başkalarının duygularını anlamak ve onlara saygı göstermek konusunda özenli ve duyarlıdır. Empati yapabilme yeteneği, insan ilişkilerinde önemlidir. Güzel insanlar, açık ve etkili iletişim kurabilen kişilerdir. Dinlemeye ve karşı tarafa anlayış göstermeye önem verirler. İyi niyetli ve cömert olmak, güzel insanların karakteristik özelliklerindendir. Başkalarına yardım etmeyi, paylaşmayı ve destek olmayı severler. Güzel insanlar, dürüstlüğe ve şeffaflığa değer verirler. Kendi düşüncelerini ve duygularını açıkça ifade ederler ve başkalarına karşı dürüst olurlar. Güzel insanlar, insanları dinlemek ve onların anlatmak istediklerini anlamak için zaman ayırırlar. Empatik dinleme, sağlıklı iletişimi teşvik eder. Farklı düşüncelere, kültürlere ve görüşlere saygı göstermek, güzel insanların hoşgörülü olmalarını sağlar. Güzel insanlar, kendilerini sürekli olarak geliştirmeye ve büyümeye açık olan bireylerdir. Öğrenmeye isteklidirler. Pozitif bir tutum, güzel insanların etrafına pozitif enerji yaymasına yardımcı olur. Güzel insanlar, başkalarının ihtiyaçlarını gözetir ve yardım etmek için fırsatlar ararlar. Güzel insanlar, sabırlı ve hoşgörülüdür. Zorluklar karşısında sakin kalmayı ve anlayışlı olmayı bilirler.
Unutmayın ki "güzel insanlık" özellikleri kişiden kişiye değişebilir ve herkes kendine özgüdür. Önemli olan, pozitif ve yapıcı davranışlar sergileyerek etrafınıza olumlu bir etki bırakmaktır.
Görsel çok güzel ya 🥰
Güzel insan gerçek sevgiyi bilir. Küçüğüne büyüğüne her canlıya nasıl davranacağını , anlayışı muhabbet etmeyi dinlemeyi , onun yanında kendini özel ve mutlu hissedersin. Sana destek olur, sana bir şeyler katar boş insan değildir mesela. Kısacası kalbinin güvende hissettiği insan güzel insandır.
Islamin çizdiği sınırlara riayet eden insan.. Kimseye bile isteyerek zarar vermeyen, başkasının mutluluğundan mutlu olan, üzüntüsünden üzüntüsüntu duyan, saygili, hosgorulu, seven sayan vs. insan
Cevap
49Cevap
Saygılı ve anlayışlı olan insandır.. Karşıdaki insanı dış görünüşüne, inancına, yaşam tarzına vs göre yargılamayan ve sadece insan olarak görebilen kişidir..
Yani insanları genelleme yapmak bu konuda mümkün değil mesela Güzel insan dediğiniz kimi insan anlayışlı olur kimi insan hoş sohbet olur, kimi insan alçak gönüllü olur yani hayatımızdaki insanlar bizim davranış şekillerimizi görür şekillenir o yüzden güzel insanın tarifi herkese göre farklıdır genelleme yaparak şu şekilde olur veya bu kriterlerde olur demek çok da mümkün değil.
Örnek veriyorum kimisi için muhafazakar olur kimisi için eğlenceli olur tercihe göre değişir.
Sadık olan hiçbir erkeğin değer gördüğünü görmedim ben. Gerçekleri konuşmak lazım. İstisnalar vardır ama az olduğu için hiç denk gelmedim.
Güven veren, güzel seven, merhametli olan erkekler kadınlar tarafından "bu beni koruyamaz" gibi görülüyor. Bunun da nedeni kadınların cesaret sahibi olamaması, çocukluk travmalarına ve çocukluklarındaki kötü ortama kendilerini bırakması ve hep o ortamı cagristiran adamlara güven duymaları
Sadık olana değer vermeyen insan normal insan değildir. Kadın erkek hiç farketmez sorunludur yani. Ha sadakatli olmayan kişiler de sorunludur. Gerçeğe bakacak olursak sadakatli insan sayısı totalde çok çok az maalesef
@Nightwalk35 öyle maalesef. Cidden olgun insan sayısı çok az.
Evet maalesef
Guzel insan güven veren sadakatli olan güzel dillerle konusan
Karsidaki insani anlayan dinleyen
Mesela sevdigine durmadan zaman ayiran
Onu merakta birakipta endişelememesini saglayan
Öyle iste guzelim 🌸☺
Tabiki senden daha iyileri olmasinda💗🤗
Rica ederim antepfistigim
Seninde güzel kalbinin
Güzelligi ⚘💗
Seviyorum seni antep fistigimmm🌸🌸💗
Hani bir söz varya Dünya kirli ruhuhumuz temiz kalmalı diye bu sözün gerçekleşmesi için az insan az seçenek koymak lazım böyle güzel insan olunabilir.
Güzel insan olmak iki şeye bağlıdır. Biri aklı terbiye etmek. İki kalbi terbiye etmek. Aklın terbiyesi dikkat, kalbin terbiyesi çer çöp sevgisinden kurtulmak!
morning esmo 😀 bu sorunun detayında
bknz ;tabii ki ben diye yazmanı bekliyordum 😀
Tabiki ben 😂
ahahahah şaşırtmıyorsun 😀😂😂😂
😬😬😊şaka yapıyorum canısı
biliyorum bebeksi 😀
❤️🌺😘 iyi ki varsın
yaaa 🥺 mutlu oldum bak 🥺 biraz daha över misin beni 😁
Hep benden bekliyon ama sen yapmin🥴🥲
tüüü ben seni övdüğüm kadar bi kaç kadını daha övüyorum burada sadece 🥺 demek görülmüyor 🥺 geçenlerde demedim mi kendini öv beğen hakediyorsun diye 😒
Yine isterim 🥲🥲 sağol bebeğim sende hak ediyorsun herşeyin en iyisini 😘
Görüyorum tabiki
iyi ve güzel insan ; fıstık diyarının fıstığı esmer güzelidir oldu mu 😀
Ayy yerim sende tüm dünyanın prensesi güzeller güzeli 😘❤️😍
tüm Dünya mı 😁 azıcık g8tüm kalktı bir dakika 😀
Allah seni 😂 az bile kiz
evet benim kıçı kalkık dolaşanlardan neyim eksiktir 😒
Fazlan var eksiğin yok aşko 😀
günlük dozumu aldım hadi başka soru sorda oraya gelem 😀
Allah seni 😂
😬😬
Günaydın esmer. Şey işte benim profil fotoğrafında ki Genco 😂
Benim gibi olur. Ama KVKK gereği bu sırrı paylaşamıyorum.
güzel deyince benim aklıma önce estetik gelir. o da kişiden kişiye değişen bir şey. bir insanda merhamet , iyi kalp ve dış güzelliği olunca o insan dünya güzelidir zaten
Güzel insan içinde merhamet besleyen ne kadar incinsede karşıdakine kin gütmeyen, kirmamaya çalışan, özen gösteren , saygı gösteren empati kurmaya çalışandir..
Buna iki farklı açıdan bakmak lazım birincisi dış güzellik örnel @27esmerim 😀 ikincisi kalp güzelliği ve güven merhamet saygı ve sadakat kalbi güzel olan insanlarda bulunur 😇
Saygı bence.
Güzel veren de olabilir.
Güzel seven olamaz illa bir gün bırakır.
Merhamet de bence her an olamazsın.
Sadık kelimesine katılmıyorum insanlar her an aldatmaya meillidir.
Güzel insan ruhu seven insandır
Menfaatçi olmayan insandır
Gözlerine bakınca tanırsın güzel insanı
Hissettirir çünkü.
🌺🌺😊😊
Güven veren şerepsizler de var. En güzel insan merhametli olandır
En güzel insan güzel ahlâklı ve güvenilir insandır
Kişi önce kendi inanacak.
https://www.youtube.com/embed/FOB5Xfej38ESenin gibi olur hemşerim uzatmadan yazayım. Sen, senin nasıl olduğunu biliyorsun anlarsın.
İlk 5 özelliğini şöyle sıralayabilirim, güven veriyorsa, nezaketli ise, mutluluk veriyorsa, haysiyetli ise ve zeka.
Güzel insan huzur verir kalbi temiz olur aynı ben :D
Bir insanla bilek gureşi yaparken bile eğleniyorsan o güzel insan oluyor.
Benim için saygılı, olgun ve alttan alan güzel bir insandır
Baktığın zaman gözünü, dinlediğin zaman kulağını, konuştuğu zaman aklını yormayan kişidir.
Kendinden emin olan. Ve karşısında ki kişiye de o güveni veren kişi..
Hiç biri anlaşılır olan anlaşamadığı her kim olursa olsun hepsi boşş
Bana göre Saygılı olanda bu sayılanların hepsi vardır
Vicdan sahibi, kalbindede kötülük yoksa benim için güzel insandır
Merhametli, saygılı, dürüst, sevgisini ortaya koyabilen insan güzel olur.
Dürüst ve güçlü insan olsun yeter iyi kötü güzel insan olmasına gerek yok
Sadık ve güzel sözlü, incitmeyen insanlar çok güzeldir bence
Yazdığın kriterlerin hepsinin bir arada olmasi gerekiyor güzel insan olmasi icin
Kibirsiz egosuz mutavazi durust sadik ahlakli insan guzel insandir
Güzel gülebilendir bana göre
Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşarsa zaten bunların hepsini paket halinde veriyorlar 😀
Güven verdin mi istediğin herşeyi elde edersin :) özellikle kadınlardan :)
Güzel seven, saygı duyan konuşurken gözünün içine bakan adam en güzel adamdır
Allah'ı hatırlatandır
Kırmaya korkan insan güzel insandır
Saygılı olur en başta.
Merhameti olanın herşeyi olur.
Gözlerinden belli oldu
Benim gibi olmalı
Senin gibi olacaksa işimiz var
Haha niyeymis oo
Tipin kayık
Eyvallah
Zengin insan güzel insandır.