nasıl güzel ve ortalamanın üstünde olunur.
gerçekten tip yoksa pek makyajla filan bişiye benzeyemezmi insan. ?
gerçekten tip yoksa pek makyajla filan bişiye benzeyemezmi insan. ?
Aslinda kadini guzel yapan bakisi gulusu ve zekasidir ha bide bunlarin güzelliğinin farkindaysa ultra guzeldir korkun o kadindan derim sonuc olarak cirkin kadin yoktur disiligini kullanmayi beceremeyen kadin vardir azicik cilve bir kadini o kadar guzel gosterir ki sen bile anlayamazsin mimikler cok onemlidir cogu erkek kadinlarin mimiklerine bile asik olabilir bunlari bir dusun derim :)
Tabiki bekle :)
her şeyiyle doğal olan her kadın güzeldir bana göre makyaj güzellik kapatıcısıdır ve bir çok kadın makyajla maymuna dönüyo az doğal olun hem doğallık güzelde bir gülümseme ile bence tüm dünyaya bedel
Makyajla adriana lima ya bile benzersin. Geçen bir foto gördüm o güzelim sakallı yakışıklı çocuk bir makyaj yapmış ortalama bir kızdan 10 kat daha güzel olmuş.10da 10 veririsin valla.
yerli Lisa Ann Tuğba Ekinci. Karakterini bilmem ama çok güzel im.haberturk.com/.../...1dd13bf27c9cb74b527b_k.jpg
Cevap
17Cevap
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir. Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir. Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. Yalnız ben biliyorsam bu aşktır.
Pozitif görünen ve gülümseyen kadın, güzel olmasa bile güzeldir..
nasıl mı?
Bir kadın hem güzelliğinin farkında olup, Hem de mütevazi kalabiliyorsa,
Güzel bir kadından önce, Güzel bir insandır.
makyajla olmaz bence, senin boyunla kilon orantili olursa yuzune yansir diye dusunuyorum
başkalarının takdirinde güzellik ararsan bulamazsın ama içini güzelliklerle doldurup hergün o hislerle aynaya bakarsan güzel bir kadın olduğunu fark edersin
Makyajla yapilanlari görmedin heralde evrim gecirmis gibi oluyo
Her kadin guzeldir.. Makyajla bakimla gayet guzel olabilirsin
güzel kadın olunmaz doğulur güzel kadın makyaj yapmasada güzeldir çirkin kadın makyaj yapsada çirkindir
Doğal olunca en azından doğal olman saygı görüyo makyajla yaptığın zaman sonra belli olunca kötü oluyo :D
güzxellik doğuştan gelir makyaj ve giyim seksilik katar.
kızlar genelde birbirlerini çekemedikleri için hep böyle şeyler söylerler takılma bunlara belki de çok güzelsindir görmeden bir şey diyemem.
Güzel kadın makyajsız kadındır
Güzel kadın doğal kadındır 😊
Benzer tabi. Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır görüşünü daima savunurum.
Yaratilis esas ama makyajlada bir seye benzeyenler cok fazla
Vermediyse mabut, neylesin mahmut.
kendin olursan güzel olursun.
bakımlı olmalı çirkin kadın yoktur
önce karakteri iyi olacak sonra tip gelir bence.
Allah yaratırsa olunur
Karşıdakine bol bol içki içirilebilir.
gıyımınım bıldıkden sonra her kız guzeldır
Iyi bir kuafor ve modifiye
doğal olarak güzel olan güzel kadındır
Tabiki benzeyemez :D
yaradılışla olur :)
Kendin olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar