Giyimlerinden, yemeklerine kadar onlara özen gösteren kadınlar erkekler için kesinlikle etkileyicidir.

Erkeklerin kalbine giden yol, boğazlarından geçer. Özenerek hazırladığınız yemekler, onlar için vazgeçilmez olmanızı sağlayabilir.
Giyimlerinden, yemeklerine kadar onlara özen gösteren kadınlar erkekler için kesinlikle etkileyicidir.

Erkeklerin kalbine giden yol, boğazlarından geçer. Özenerek hazırladığınız yemekler, onlar için vazgeçilmez olmanızı sağlayabilir.
Kalbimize giden yol boğazımızdan veya midemizden geçmiyor. Güzel yemeği ben de yapabilirim. Kalpler değil, beyinler anlaşır. Budur:
1. Uzun saçlı
2. Vücudu orantılı bir şekilde kıvrımlı
3. Erkeğe oranla biraz daha kısa
4. İdeal kilosunda
5. Aile düşkünü
6. Cinsel arzuları kuvvetli
7. Yalan söylemeyen
8. Makyajsız sokağa çıkabilecek
9. Yeri geldiğinde bir erkek gibi yemek yiyebilecek
10. Diziler yerine futbol seven
11. Herhangi bir kıyafetle dışarı çıkabilecek kadar rahat
12. Giyinmesi 10 dakikadan fazla sürmeyen
13. Erkek arkadaşlarında iyi geçinebilen
14. Parasını savurmayan
15. Sarhoş olduğunda kendini kontrol edebilen
16. Araba kullanma konusunda profesyonel
Tamam sırf sen merak ettiğin için şimdi usanmadan zevkle yazacağım.
Öncelikle güzel bir kadın, sevmeyi bilmeli, güven vermeli, onu gördüğümde bastığım toprağa şarkılar söyletip gökyüzünden pamuk şekerler yağdırabilecek bir gülüşe sahip olmalı, derin ve iç parçalıyan bakışalara sahip olmalı, esmer olmalı, olgun ve mantıklı olmalı, elleri güzel olmalı, titiz ve düzenli olmalı, yemek yemeyi sevmeli ve bir o kadar da fiziğine dikkat etmeli, kitap okumalı ve en önemlisi rakı içmeyi bilmeli...
Cevap
8Cevap
Zeki ve bakımlı
Yıllarca güzelliği yüzde, fizikte, görünüşte aradık..
Ama anlayamadık ki ihanetler, yalanlar, düzenbazlıklar hep karaktersizlikten çıkıyor..
Güzellik bakınca içini hoş eden değil; sevdikçe sevesinin geldiği o görünmez derinliktedir..
Benim için iyi yemeğin alakası yok. Benim güzel bulacağım, güler yüzlü, pozitif, neşeli, espriden anlayan, yüzü güzel, beyaz tenli ve orantılı vücuda sahip olması kafi. Kahvaltı da yerim.
doğal kadınları daha cekici buluyorum. oldukca bakimli ama karakteristik hatlarini hala tasiyan kadinlar. tamamen oranlanmis , mukemmel yapilmis bi estetik guzelindense burnu kemerli , gözlerinin alti cokuk , ince dudakli bi kadini daha hos buluyorum. estetik bana yapay ve kasıntı geliyo , donuk
Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli olmalı kadın evvela...
Çok güzel değinilmiş bir konu
Herkes üzerine düşeni yapmalı
Bana özelse benim güzelimdir
Detaya katılmamak mümkün değil..
Güzel olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?