Dindar olsun, malı olsun, güzel olsun. Bakın sıralamaya dikkat arkadaşlar.
Neden güzel olmasını en son istiyorum, çünkü Allah güzellere ayrı bir insiyatifte bulunmayacak, onlara özel bir ilgi vermeyecek. Bu sıralamayı uygulayan erkek ne güzel erkektir, ne güzel bir eştir... ❤
Kadın - Erkek fark etmeksizin: 1- Bakımlı olmalı. 2- Yediklerine ve tükettiklerine dikkat edip, sağlıklı bir vücudu olmalı. 3- Dürüst ve karakterli olmalı. 4- Kendi ayakları üzerinde duran, güçlü birisi olmalı.
Bu 4'nü sağlayan herkes benim için çok güzel ve çok yakışıklıdır :)
Bana göre temiz ve bakımlı bir cilt, etkileyici gözler, bakımlı saçlar, ne çok zayıf ne de çok kilolu ideal kilosunda olmalidir. Gorecelinbir kavram olduğu için herkesin güzeli ve güzellik anlayışı farklıdır.
Kendi fikrime göre.. - uzun boylu - çok zayıf olmamak - az makyaj yapmak - sivilcesi olmamak - saçları düz olması ve uzun olması - sarışın ve ya beyaz tenli olmaması Ama beni en çok etkileyen kültürlü olmasi. Dedikodu yapmaması
Ne kadar zor beğenen biri olduğumu bir bilseniz. Şimdi yazsam saysam hepsini öyle bir kadın bulanamayacak. Sanırım bu yüzden kör aşık olmadıkça evlenemem de ben.
Bana göre güzel kadının tarifi sitenin en güzel kadını sevgilim @Cailleach gibi olmalı akıllı zarif ve hoş 🖤
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fiziksel anlamda hiçbir kriterim yok diyebilirim. Ha boyu kilosu vs bana uygun olursa tabi daha güzel. Ama temiz karakterli birini olduğu takdirde ve o hissiyatı verdiyse dış görünüşü epey geride kalır
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler Dolgun vücut seviyorlarsa neden kilo almışsın zayıfla diye ithamlarda bulunuyorlar? Zayıf bir kız dolgun vücutlu olamaz ki spor yaparsa belki