Ortamlara girerek, cook arkadaş edinerek
Biraz arkadas Biraz da kitaplarla
Diger (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mizah yeteneğinizi ve iletişim becerilerinizi geliştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Mizah Yeteneğinizi Geliştirmek:
İletişim Becerilerinizi Geliştirmek:
Unutmayın ki mizah yeteneği ve iletişim becerileri zamanla geliştirilen özelliklerdir. Sabır, öğrenme isteği ve kendinizi geliştirmeye olan açıklık, bu konularda ilerlemenize yardımcı olacaktır.
Merhaba, mizah yeteneğini ve iletişiminizi arttırabilmek için aslında hepsinden biraz biraz gerekli. Ortamlara girip çok arkadaş da edinmek lazım. Kitaplar okumak ve dünyadan da haber olup güncel akışı takip etmek de gerekiyoyr diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Teşekkür ederim deniyorum sosyallestikce biraz artıyor ama eksik olan birseyler hisediyorum sanırım daha çok gezip ve en önemlisi kitap okumam lazım dilleri karistiriyorum
Tabii ki ufkunuzu genişletmek adına farklı yerlere seyahat etmenin, gezmenin de önemi büyük. Zamanla alşırsınız dilleri karıştırmama konusunda da. Rica ederim.
Cevap
5Cevap
Ortamlara girerek, cook arkadaş edinerek
Teşekkür ederim Baris
Rica ederim
Arkadaş grubu önemli
Teşekkür ederim cevap icin
Rica ederim
Kadınların mizahı yoktur o yüzden muafsın
Kim demiş onu
Kadın komedyen yok. Bak pembeli erkek 😉
m.youtube.com/watch
Komedi yapmicam zaten ya ben sadece sosyal olmakti kastim
Benj neden yargiliyorsunki ben anlamadım bunu cidden
Mizah zeka seviyesi knka, olmuyorsa zorlama. d
Dogustan Müzik zekasi olan biri müzik aletleri gormese ap@l mi olcak hayatı boyunca
Mizah algısı zekayla doğru orantılı, müzik aleti ise sonradan öğrenilebilen bir sanat. Bu ikisini bile aynı kefeye koyman zeka algını gösterir, sen bu işi bırak bence olmuyorsa zorlama. d
Zeka sadece iq ve eq Dan ibaret değil cahilsin cidden biraz arastirmani öneririm
Aynn ibaret değil müzikle alakalı hadi git şimdi idkddkdkdi
Sana hayatta başarılar dilerim
Tamam kırdıysam özür dilerim
Kirdin tabi
💔
Özür diledin ama afettim❤️🩹
Çok tatlısın :)
İnan canım sıkılıyordu öyle takılmak istedim kırdıysam gerçekten özür dilerim, senin için yapabileceğim bir şey var mı? :)
Hayır yok teşekkür ederim 😇💫💫
😊🙏🤗🙏
Ama o dedigimi araştır zeka turlerini)
Isine yarar belki hangisi olduğunu anlarsın diğer alanlarda gelistirebilirsin vs
Sana mı kendime mi
Genel
Ya ortamlara göre değişir, mesela bir konu varsa o konu üzerinden komik şeyler düşün, şöyle olduğunu düşünsenize arkadaşlar deyip komik anılarla güldürebilirsin, onun dışında yaptığın espriye ilk gülen sen olma, komik videolar izle stand up izle, mizah içerikli yazılar falan oku bunun gibi,
Tiyatroya yazıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?