AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Siz daha cok
Para
Boy ikisine bakarsınız
Yakisikli istemesede eli ayagi düzgün yanina yakişsin ister, tipki erkekler gibi.
Erkeklerde yanına yakışacak güzel bir kadı ister
Kadın
@xxirmxxx Aferin sanaaaa
Calişkanlık önemli.. yakışıklı olması karın doyurmaz..
Geçer tabi espiriden anlayan romantik olması
yakışıklı değil belalı şerefsiz serseri erkek seviyorlar..
Niye böyleyiz acaba sjsjs
evlenmeye gelince şartlar değişiyor ama..😏😏
Komik olması temiz kalpli olması sesinin güzel olması. (ses yakışıklılığı diye bisey vardır ya) ondan sonraaa ne biliyim güvenilir olması yapmacık davranmaması. Sohbetinin sarması 🥰( sahsen bana sevdigim erkek yakısıklı gelir.)
Ben yakişikli değilim, ama sonradan ögreniyorum etrafimda çevremde çogu kiz bana aşikmiş.
Karakterin güzel demekki.. insanlarla iletişimin, uslubun
Saydiğin özelliklerin hepsi mevcut,
Tesekkür ederim.
Rica ederim 🌸Iyi akşamlar
İyi akşamlar inci tanesi.
Valla benim yakışıklı fobim var fazla egolular yok benim bir mesajıma bakar bir kızla buluşmak diyenler çok fazla benim erkeğim sorumluluk nedir bilsin düzgün işi olsun bana saygılı olsun sevgisini göstersin kültürlü karakterli olsun yeter
Bir çirkin olarak kadınları bu konuda hiç yargılamıyorum. Yakışıklı istemeleri olması gereken şey zaten. Ama benim garibime giden yanında habeş maymunu gezdiren kadınlar. Nasıl bir mide var arkadaş sizde 😁
Ben tipe göre adam seçmiyorum ya. Biri ilgimi çekmişse karakterinden, davranışlarından dolayı ilgimi çekmiştir. Sevgili olacağım kişinin de karakterine önem veririm. Ne de olsa tipi 10/10 olup karakteri bir çöp kutusundan farksız olan insanlar çok
Yalan 😅
Kadın kafasının içinde ne neyin önüne geçer anlamak hiç kolay değil çirkin erkek seven kadınları dinlediğimde de hak verdim yakışıklı sevenlere de bazen çok ikna edici olabiliyorsunuz genelde muhalefet olsam da ☺
Benim için saygılı, sorumluluk sahibi, temiz yani bakımlı, açık sözlü olması yeterli. He bu arada biraz da güldüren erkek seviyorum komik erkekler hep ilgimi çekmiştir
Vala yakışıklı olmalı ikinci planda da karakteri doğru olmalı biraz asil durmalı ama bir erkeğin çekici olabilmesi için de çekici olması gerekiyor evet erkekler özellikler bunlar...
👉Kadınlar her ne kadar tip önemli değil deselerde çirkin erkek sevenlerin sayısı en fazla % 10 dur.
👉Yakışıklılıktan çok kariyer ve para daha önemli bence.
Bunu bizzat yaşadım. Eski iş yerinde yönetici pozisyonundaydım. Kızın birisi peşimden ayrilmazdı, yürürdü sürekli. İsten ayrılır ayrılmaz benim numaramı engelledi direkt. İşin komiği kıza asılmıyordum ve tipsiz biride değilim.
O zaman bunu çok net anladım ki, yakışıklılık hikaye. Olay tamamen para ve konum.
Yakışıklısında gözüm yok namazını kılsın beni sevsin yeter istediğim konuşmayı bilsin çözümcül yaklaşsın olaylara mutlu edebilmeyi ve mutlu olabilmeyi bilsin
Kadınlar paralı erkeği sever cüzdan kapanmıyacak duruma geldiğinde gönülleri kabarıyo 😂😂
Aslinda onemli olan tip degil maymuna benzesede benim icin sorun yok onemli olan kafamin uyusmasi ve olgun olmasi
Eli yüzü düzgün olsun istiyoruz ama başka güzel ozellikleri olduğunda tipe bakmiyoruz mesela komik düşünceli ilgili biri olunca
Kızlar hep efendi erkeklerden hoşlanır ama serseri çakkal çukkal çocuklara aşık olur 😃😃
Yakışıklı paralı ister diyelim 😊
Kaybettin abdu sen jsksjs
Peh 😅
hayır tabi ki merhametli olması koruyucu olması sahiplenmesi değer verdiğini hissettirmesi vsvs.
Nefes alsın yeter derler 😂
Onu otekiler diyor kiz kaksjs
Kızlar demiyor mu 😄
Acaba kadınlar da nefes alsın yeter diyorlar mı?
🙄tövbe tövbe
Kadın seçen , erkek seçilendir
O her erkek için geçerli değil çiçeğim her kadın olmadığı gibi
@inciitanesiii takılıyorum
@oxrody bu tarih boyunca böylemidir
Eskiden böyle değildi ama şu an böyle
@oxrody vayyyy be yandık desene
Yani bana göre çıktığım erkekler yakisikliliktan ziyade tatlı ve kibar erkekler oldu yakışıklı desende belki sana bakmiyabilir öyle bı durumda var
Tipi ne yapayım ben. Karakteri olmadıktan sonra. Evet ama çoğu kız paraya ve dış görünüşe bakar. Ama boş şeyler bunlar
Karakter sahibi bir adam ister. Günümüzde herkesin götü başı ayrı oynuyor. Aman benden uzak olsunlar.
Erkek dediğin jantı olurdu mi?
Merhamet lazim bize janti meraklisi degiliz
merhametsız bır erkekmı gırdı hayatına
Şahsim olarak yazmadim.. genel olarak dedim.. erkeğe merhamet cok yakışıyor
eywallah
Hep merak ettiğim bir sorudur benimde 🤣
Buralarda ol oku😃
Evet evet posttan çıkamıyorum 🤣
İkiside olsun knk mümkünse..
Olmuyor be gülüm 😃
Vardır bize göre biri illa
yo geçer benim için komik olması daha önemli yanında gülüp eğlendiğim erkek yakışıklı erkekten öndedir
zeka, dürüstlük, sadakat, fedakarlık bekler
erkek hastaysa kadını bir çorba yapmalı bir temizlik alışveriş yapmalı
Yakışıklılık ve yakışıksızlık sadece davranışlara denebilecek seylerdir. Her insanın fizik hattı kendine özeldir, kategorize edilemez.
Erkekler dönüp kendisine bakıyor mu acaba? Çoğu seks isteyip kadınların paralı erkek istemesine takılmış.
Kadınlar tam tersine yakışıklı olmaktan çok çok daha karaktere bakarlar güven duymak isterler güven duyduğu insana da aşık olabilirler
Paralı erkek olunca güven hikaye
@bayram511 kişiye göre değişir o
Senin gibi diyenlere çok şahit oldum
Başka özellikler yakışıklılığın önüne geçer. Hiçbir güzellik, yakışıklılık kalıcı değil. Hepimiz yaşlanacağız.
Yok ya ben cirkinde seviyom fakirde seviyom mutluluk istiyorum 🙏🙃🙃
İyi kalpli ve merhametli ve sadakatli olmasi çok daha önemlidir
Rahmetli teyzem efendi, saygılı erkekleri sevin diye tembihlerdi hep
Tek kelime ile pic erkek ister pic pic olacaksın pic
Sevgisini hissettiren sadık ilgili ve zaman ayıran biri
Akıllı zeki olsun istemiştim ama daha fena yakışıklı olsa her şey ortada olur ama zeki olunca 😂
bir çok kadın için PARA geçiyor herşeyin önüne
Özelligi ya da kendi olmasada olur yalnızlıkta bir tercih. İnsan insana yüktür.
Hayır başka özellikler yakışklığın önüne geçebilir tabi ki
Yakışıklı olması ilk adım tanımaya başlayınca zekada önemli unsur oluyor
Bence kadınlar geleceği olan erkekleri sever. Kendisine ve ilerde olacak çocuklarına bir hayat sunabilecek erkekleri tercih ediyorlar. Genelde birinin dış görünüşü hoşuna girmezse aauk olmazsın belki ama bence bazende gerçekten tatlı bulduğun yanında eğlendiğin seni mutlu eden insan aşık oluyorsun
Bu arda etrafımda evlenen insanlar asla bahsettikleri kişiler ile evli değiller uzun olacak diyenler kısa adamlarla evli kaslı olacak diyenlerin kocaları göbekli her ne kadar şöyle böyle olacak desende öyle olmuyor o iş bence
Yakışıklı olması büyük bir artı ama karakter daha önemli.
Kızlar için varsa yoksa tiptir o da yoksa paradır ! Aksini iddia eden etmesin 🙄
Düşünceleri benim için çok daha önemli karekter ve düşüncelerini beğenirsem dış görünüşü ikinci plana atabilirim.
Benim bu tarz manasız ve boş şeylere inancım olmadığından. Böyle çerçöp şeylere yorumda bulunmak manasızlık olur.
Çirkin olmak iyidir
Gönlümüz güzel tab onu görmek isteyene😎
Fiziksel özelliklerden önce bir erkeğin anlaşılır olması beni daha derinden etkiliyor çünkü yakışıklı olupta karakteri kötü olan biriyle maalesef bir ömür geçirilmiyor. Onun yerine merhametli, anlayışlı erkekler benim için bir adım önde
selam önce soleyim güzel kizlar çirkin erkeğe bakar cunki başka kıza bakmasın diye elinden kaçmasın diye yakışıklı olanlar ise çapkınlık yapar özellik çok duruşu bakışı tarzı kalpe bakıp sinamaniz gerek yakışıklılar ise cirkinlere bakmaz
Kadınlar sadece para ister tüm kadınlar
Bence yakışıklılık ilk izlenim önemli
Vay efendim sonra x kişisiyle aldatı, bana bunu yaptı, te***e uğradım diyen kızlara gülüyorum biliyor musun ilk başta bu tipe önem veren Kızlar için diyorum, hak ediyorsunuz
Siz erkekler çok mu masumsunuz sanki. Hadi ordan ağır olda molla desinler
Bazı erkekler masum değil, aptal olan siz bazı Kızlarsınız, yakışıklılık bir geçici bişey olduğunu bilirsiniz herhalde, ona göre de davranın yani, ama neyse akıl var mantık var karar siz bazı kızlara kalmış
Küfür ettiğine göre hala çocuksun 😅
Boş yapma
Tamam bare “Boş yapma” diyene kadar cevap vermeseydin daha iyiydi çocuk
Ah ah konuştukça kendini kanıtlıyorsun hanım efendi
Ben kötüyüm sen iyisin oldu mu
Düşüncen kötü çünkü kendini kötülemeni istememiştim, senden iyisin ama düşünce yönünden zıt insanlarız 😊
Aynen
Her kadın için aynı değildir
suanki kadınlarda erkeklerde en cok tipe bakiyor bide kadinlar cebe bakiyor sonrada anlasamayip ayriliyorlar cok nadir aski ve sevgiyi yasayan insanlar
Dış görünüş önemsiz bence kalbi sakat olmasın
Para ve iyi bir cinsel güç geçer