Şöyle çevreme baktığımda, çoğu kadının erkekte önce görselliğinden etkilendiği ve ne kadar kötü huyu olursa olsun ondan hoşlandığı için o huyları pek de umarsamadığını görüyorum. Tipi çok da yakışıklı olmayan bir erkekte hangi özellikler olursa bunu sorun etmezsiniz?
Kadınlar hep yakışıklı erkek mi ister, başka özellikler yakışıklılığın önüne geçemez mi?
Öncelikle çok güzel bir soru. Sonralıkla bence dış görünümünü beğenmediği bir adamla ancak kendi ayakları üstünde duramayan, bir erkeğe muhtaç olan bir kadın beraber olabilir. Ya da geçmişte erkeklerle travmatik olaylar yaşamıştır ve dış görünüme değer vermiyordur artık ama pek sağlıklı ilişkiler çıkmaz böyle kadınlardan bence. Çünkü ilişkinin devam etmesi için tutku şart. Tensel çekim, güzel bir cinsel hayat lazım. Dış görünümü seksi bir adam da bu duyguları uyandırıyor. Kadınlar güçlendikçe, cinsel hayatlarını utanmadan ve ayıplanmadan yaşadıkça daha mantıklı eş seçiyorlar. Bu ataerkil düzende erkeğe muhtaç bırakılan kadınların çoğu ise erkeğin dış görünümüne değil sadece erkek olmasına bakıyor doğru ama forumlarda falan bu kadınların yazdıklarına bakarsan pek çoğu hayatında orgazm bile olmamış. Ancak dışı yakışıklı da olsa karaktere de bakılır mutlaka. Erkekler de dış görünümüne bakıyor kızın ama bence karakterine de biraz olsun bakıyor, aynı hesap öyle düşün. Karaktere de bakılır ama önce dış görünüme bakılır.
Başlı başına doğal çekiciliğe tapıyorum ve bu bir bütün sonradan edinelecek şeyler değil haliyle tavrıyla pervasız bir ruh haline sahip olanlar ayrıcalıkla yaratılmış gibi resmen. En sevmediğim şey sanırım tipi dışında hiçbir halta sahip olmayanlar çünkü kendini o kadar odaklamış ki görünümüne başka bir şeye kendini yetiştirmeye uğraşmamış. Gereksiz ve aptal özgüveni oluyor bir kısmının ulan nasıl olsa yakışıklıyım osursam dinler gibi takılıyorlar. Kasıntılıkta cabası. Bir de sanırım beni çeken karakteristik yüzler oluyor ya genel geçer kabul edilir güzellik algılarına uymasa bile kendine has bir yüzü vücudu olanlar
Diyelim ki sen göbekli orta boylu saçları hafif dökülmüş bir abisin! Ama ağzın iyi laf yapıyor neşelisin eğlencelisin bir iki güzel lafla şiirle şakayla hatunu kafalıyorsun. Bu özellikler bir süre idare ediyor işte. Olay bu. senin egon kibirin gereksiz çıkışların sonra ortaya çıkıyor ama bunu çekecek kadın bulunmaz kolay kolay. Hiç bir şirinlik bunları affettirmez en azından benim için. Yakışıklı bile olsa erkek kötü huy tolere edilmez kesinlikle
Yakışıklılıktan ziyade erkeksi detaylar dikkatimi çekiyor. Esmer, kirli sakal, geniş omuz, benden uzun boy, tok bir ses tonu, uyarıcı bir koku... Bu özelliklere sahip ama yakışıklı olmayan erkekler var. Karakter apayrı bir konu. Yıllarca beraber olduğum adamı bile yeri geldi tanıyamamışım dedim. Artık o konuyu şansa bırakıyorum.
Gönlüme hitap eden erkek benim için en yakışıklı erkekten bile .. daha yakışıklıdır Mecnuna sormuşlar , ya uğruna çöllere düştüğün Leyla o kadar da güzel değilmiş.. Mecnun'un cevabı ;siz ona bide benim gözümle bakın
Ya keşke çok samimiyim bu konuda, sadece yakışıklılık güzellik birini sevmek için yeterli olsa, ama bu mümkün değil yakışıklı veya güzel diye birini sevemezsin aşık olamazsın. Çünkü tek başına yakışıklılık güzellik hicbirsey ifade etmiyor.
Onceliklerini sıralayım benim düşüncem 1 para 2 boy 3 tip 4 kas 5 serefsiz delikanliliktan yoksun erkekler 6 kalp iç güzellik iyi erkekler 7 bitik son çare insanlar (evde kalmislar alir)
Ya tabii ki de gecer hatta tip en onemli etken degil. O kisiyle ne kadar mutlu oldugumuz onemli. Dusunce yapisi, karakteri, bilgi birikimi vs. bunlar cok daha onemli.
Serseri alkol madde bagımlısı ister şiddet dayat satma dövme ister Din inancı olmuycak çalılmıycak kadını satarak geçince ayaklarını öper kölesi olur kadınlar bunun. İyi olur sever sayarsan dolandırır gider
Tam tersi ben şahsen yakışıklı istemiyorum , çünkü yakışıklı erkeğe bakan çok kız olur, oda çapkın olur ben dayanamam ikisinde birini linç ederim en iyisi yakışıklılardan uzak durmak
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Para geçer Bide bazı erkekler kadını mutlu eder onlar bazen zengin erkeğe bile tercih edilir.