+1 yılBu durum göreceli olmamakla beraber birazda jenerasyon tercihi ile alakalı dır. Dolayısıyla kadınların hepsi yakışıklı erkeklere bakar kavramı tam anlamıyla doğru diyemeyiz. Çünkü jenerasyonun tercihleri bulunduğu yaşam koşulları ve ekonomik durumu da göz önünde bulunduraracak olursak sürekli değişkenlik göstermektedir. Toplum olarak hep bişeylerin açlığını yaşayan bir kitleyiz yani 20 li yaş kızlar sabaha kadar eli kilotundan çıkmayan kızlar için yakışıklılığın bir faktör olmadığını ülkemiz konjektörüne kıyas olarak çeşitli örnek denkleriyle teyit edilerek herkes tarafından bilinmektedir. Yani kızın ihtiyacı eğer para ise hedefine ulaşmak için o anki şartlar gereği sunulan fırsatı kesinlikle gurur haysiyet gözetmeksizin hemen hayata geçirir gider bok çuvalının birini bulur yalnızca karşılıklı çıkar ilşkisi yürütür ve bok çuvalıda bunun farkındadır. çünkü oda normal fiziği olmadığı için ve kırmızı çizgileri olan kadınların onunla muhatap bile olmayacağınıda çok iyi bildiği için eline düşen fırsatı değerlendirir oysa yalnızca parasal ihtiyacını karşılamak için hedef nokta olmuştur zaten oda a. mm ihtiyacını gidermek için kesenin ağzını açmak zorunda bununda bilincindedir.
20 li yaş üstü kadın ya da kız kesinlikle seçicidir gerek ekonomik gerekse tip boy pos en önemlisi karakter analizinde yoğun efor harcar çeşitli metotlarla erkeği (odunu) tanımaya çalışır eğer doğru kişiyse ciddi bir hayata dümeni kırar yelkenler fora diyerek yolculuk başlar. Lise çağını zaten konuşmaya gerek yok salatalık havuç patlıcan ne bulursa sokup çıkarmaya çalıştığı bir çağdır adeta kontrol edilemez bir ihtiras rüzgarına kapılmış paraşüt gibidir nereye düşeği onun umrunda bile olmaz ona o an yyarak olsunda ne olursa olsun önemi yoktur kafanın üstünde bi tutam saç götde bi kilo bok olan bebelere iki kelime aşkım sevgilim yazdı diye bütün deliklerini ssiktirdikleri yaşlardır sonrsı acı ve hüsran tabi ama o bunu 20 yaşına gelinceye kadar anlamaz tabi biyerde öldürülmeden yaşamayı başarırsa sağlık huzur ve sevgiyle kalın ♥️🌹00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk evvela yakışıklı erkeklerden etkileniyorum, dış görünüş etkileyici bir unsur, çünkü insan gözüyle görüyor, gözü beğenince beyni de beğeniyor, tabii ki tek başına yeterli değil karşı cinsin yakışıklı, boylu poslu, adaleli oluşu, huyu da yakışıklı olsun isteriz. Güvenmek, şeffaf olabilmek, karşılıklı saçmalayabilmek isteriz, birlikte yemek yapmak isteriz, paylaşmak isteriz, zamanı, kendimizi, hayallerimizi paylaşmak.
https://youtu.be/z12gERNDsYY
"Ömrümün neşesini seninle buldum kaybedemem"diyebilmek isteriz.
İliklerimize kadar aşkı yaşayabilmek isteriz aslında karşılıklı olarak. Tamam çoğumuz dışını beğendiğimiz kişinin içiyle meşgul oluyoruz lakin bazen değişebiliyor bu durum, çok yakışıklı, erkek güzeli bir adamın huyu yakışıklı olmayabiliyor, merhametsiz birisi olabiliyor, işte o vakit o adamın yakışıklılığını görmüyoruz.
Ben hiç unutmam, delicesine birisine arzu duymuştum, adam sahiden hiç yakışıklı değil, atletik vücutlu da değil, çirkin bile denebilir lakin kendine baksa eh biraz yakışıklı olabilir mi acaba, bilemiyorum lakin adam beni ele geçirdi, bunu ele geçirmek için yapmadı, ben adama bayılıyordum, hayallerimin erkeği değildi, bir kere Tarık Akan gibi gözleri ela değildi, onun gibi bakmıyordu, kötü giyiniyordu lakin temiz giyiniyordu, ben adamın iradesine aşık oldum, kendi gibi oluşuna, orjinalliğine, kimseye yalakalık yapmayışına, başlangıçta o adam bana; sıradan gelmişti, hatta antipatik bulmuştum lakin tanıdıkça çok sevdim onu, her şeyini sevdim, kaba bulmuştum onu, tanıdıkça merhametini gördüm, saklasa da gördüm o merhameti. Çok zekiydi ya, sanki herkesin zihnini okuyor gibiydi, diksiyonu düzgün değildi lakin ben onu dinlemelere doyamazdım, komik olmaya çalışmazdı lakin nasıl komikti, sanırım ona aşık olan yalnız bendim. Sessiz sessiz sevdim onu, hayallerimdeydi hep lakin hayallerimin erkeği değildi lakin hayallerimde yer verdim kendisine, onunla olmak istiyordum, onu keşfetmek, onun olmak.
Böyle başka özellikler yakışıklılığın önüne geçebiliyor, insanı rehin alabiliyor. Tipinden, yakışıklılığından başka özelliği olmayan erkekler de var, hiçbir vasfı olmayan ve tipsiz olup birçok değere sahip olup, kendini taşıyan, kendi gerçeğini yansıtmaktan çekinmeyen erkekler de var. Ben onu sokakta görseydim hiç dikkatimi çekmezdi, bazı insanları tanımak için insan kendine fırsat vermeli, çünkü bazı insanlar tanınmaya değer, onu tanıdıkça sevdim, hayran kaldım, dürüstlüğüne, kendini tutuşuna, her şeyine eridim bittim. Kaba saba görülmesine rağmen kalp kırmaktan korkuyordu, belli etmiyordu lakin kimseyi kırmak istemezdi, nasıl tatlıydı, nasıl orjinaldi, elalem ne der diye düşünmüyordu. Şehvetliydi lakin iradeliydi, güçlüydü, bir duruşu vardı, kişiliği oturmuş, kimsenin etkisi altında kalmayan bir adamdı. K'leri g diye konuşuyordu, ne tatlı bir adamdı, o çok başkaydı.20 Yorumla
Kadınlar yakışıklı erkek isterler elbette, insanoğlu olarak hep en güzelini isteriz, (veya benim karşıma hep böyleleri çıktı.) kapağı düzgün olmayan bir kitaba, posteri kötü, insana hitap etmeyen bir filme bile bir şans verip bakmıyoruz çoğu zaman, belki içlerini ne kadar seveceğiz değil mi? Çok yakışıklı veya güzel değilseniz sizi ön plana çıkaracak bir özelliğinizin olması şart bana göre, yoksa yerdeki taşlar gibi arada kaynar gideriz. Belki görüşüme ne alaka diyenler olacaktır ama durum genel olarak bu şekilde..
Okuyan herkese sevgiler saygılar.. :))25 Yorumla- +1 yıl
Mesela ben... güzel değilim komiğim komiklikden yırtabilirim 🙄
Yerdeki taşlar gibi arada kayniyorum bende - +1 yıl
Göreceli degil ya.. bir insan güzel değilse degildir. Neyse teşekkür ederim görüşünüz için
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar bir yaşa kadar yakışıklı erkek ister. Bu yaş aslında kadının olgunlaşma ve ham döneminde olan ince çizgidir. Kadın olgunlaştıkça, erkeğin fiziksel ve tip olarak görünümünü bir nebze göz ardı edebilir. İlgili, karakterli ve değer veren erkekler kadınların gözünde yakışıklı oluyor zaten. 'Biraz eli yüzü düzgün olsun' cümlesini taşıyan her erkeğin en güzel kadınların yanında bile şansı vardır.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kadınlar hep yakışıklı erkek isterler zaten kendileri de inkar etmiyor hatta bir soruda şey gördüm evleneceğiniz insan da ne özellikler olmalıdır diye sıralamya başlamış işet boyu şu kadar olmalı saç rengi ten rengi şöyle olmalı gibi gibi.. yani tipi de geçtim fiziksel özellikleri yapboz gibi seçiyorlar bu yüzden de aşkları sevgileri samimi gelmiyor çünkü sizi severlerse bu tamamen dışınız içindir sizde özel bir şey buldukları için değil..
80 Yorumla
+1 yılYakışıklı erkek hevesim hiç olmadı ya bana samimiyet ve dürüstlük yetiyor beğeni için çok uç bir kriterim yok. Karakteristik olarak ve bedensel olarak güçlü insanı daha çekici bulurum
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bir Tom hardy gibi neden olmasın çoğaltmaları yok işte))
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmaca göre değişiyor benim tecrübelerime göre, amaç cinsellik ise büyük oranla saplantı yapmayacak, saygısını bozmayacak, güzel kokan, rahat tabiatlı erkekler tercih edilir. Amaç sevgililik ise daha çok ilgi göstermeye ve ilgilenmeye düşkün ve bunu huy edinmiş erkeklere aşırı rağbet oluyor, hatta diğerlerine neredeyse hiç yaklaşılmaz veya bir bakıp çıkılır en fazla gibi, amaç evlenmek ise mümkün mertebe beklentisi az, kariyeri iyi, taşınmaz kredisi çekebilecek, düğün masraflarına ayak diremeyecek, ailesi ve bakış açısı daha klasik ve ataerkil yaşayan erkekler büyük tercih sebebi, amaç arkadaşlık ise özgüvensiz, çok büyük oranla sevgili yapamayan argo tabiri ile abaza ve free dönemlerede dertleşip, kafasını ütülese dahi asla şikayet edemeyecek zayıf karakterli erkekleri tercih ediyorlar. Amaç aşk yaşayıp, tecrübe kazanmak ise ilişkilerde, zapt edemeyecekleri, kontrol altına alamadıkları, hayır diyemedikleri, terk etseler dahi sesi soluğu çıkmayan, umursamaz, karakteri belli ve keskin erkeklere rağbet ederler.
10 Yorumla
+1 yılDiğer kadınları bilmiyorum ama bence bu öznel bir konu. çünkü evet, bir erkeğin bir özelliği ya da kusuru, mizacı çekici olmasa bile etkiliyor. Erkekler genelde bu konuyu daha çok takılıdır. aman güzel olsun fiziği güzel olsun vs.. Kendimden örnek vermek istersem hayatımda konuştuğum, sevgili olduğum hiç kimse yakışıklı değildi. Ama sempatik, ilgili, komik, sarıp sarmalayan sahiplenici kişilerdi. Onların bu özellikleri beni kendilerine çekmeye yetmişti. öyleki çevremden ailemden hep “ Bunun neyine baktım?” “sen ona fazlasın” “daha iyilerini (yakışıklısını) hakkediyorsun” vs çok cümleler duydum ama bunların öneminin olmadığını onlara gösterdim. hayatta herkes güzel ve ya yakışıklı olamaz allah herkesi belli güzellikle, özellikle yarattı mesela bir kız arkadaşım kap kara (allah günah yazmasın) salyangoza benziyor ama her yıl 1 ciddi ilişkisi olurdu ve banada derdi kanka biliyorum güzel bir kız değilim ama çekiciyim bir auram var derdi farkında olması bile yeter O yüzden kişinin kendini ve potansiyellerini bilmesi yeterli gerisi hikaye.
11 YorumlaBir genelleme yapacak olursak kadınlar için tek vazgeçilmez özellik paradır.
Para için çirkin ahlaksız düzenbaz dengesiz baba olmayacak kendine değer vermeyecek adamlarla evlenirler.
Para için evli çocuklu erkeklerle birlikte olurlar...
ya da parayı bulamadılarsa yıllarca para dırdırı yaparlar...
Sayıları genel için de azda olsa Yapmayan var mı elbette var. Elleri öpülesi uğruna bir ömür feda edilecek gönüllerin kraliçesi dili tatlı yüreği temiz paraya çbem cermeyen kadınları tenzih ediyorum13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim o tenzih edilenlerdenim çünkü ... kötüler olduğu kadar iyiler de var..
- +1 yıl
İyi akşamlar 🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/shorts/asThbI-FuAI
Sorduğun gibi kişilik ve karakter meselesi, olabilir ama olmaya da bilir. Kadınlar binbir çeşittir. Ancak hemen hemen herkes gözü ile de beğenmek ister, gözüne güzel gelmesini ister! 😅
Şahsen ben çirkin, mahkeme süratli insanları sevmiyorum. Allah insanın kalbinin güzelliğini yüzüne yansıtır. Yüzünde meymenet yoksa kalbi kötüdür, filan aman aman! 😅215 Yorumla- +1 yıl
Video açılmıyo 😅
Ve o son cümle korkunç harikaydı hocam. 🌸😅 - +1 yıl
https://m.youtube.com/shorts/sGZIAqD3GUo
Şimdi açılır 😅
Teşekkürler senin güzelliğin sevgili öğrencim talebemm 😅 - +1 yıl
😂😂😂😂😂 açıldıııı. Allah'ım yaa,.. 🌺
- +1 yıl
Offf bende atmıştım yenisini komik dimi 😅🤣aman aman aman aman sjsjsjs
- +1 yıl
😆😆😆afff yaaa hiç bu kadar gülmemiştim. Çokta sevdiğim bir türküdür söylerdim hep, artık söylemeye başladığım an gülmeye de başlarım. 😅🌸
- +1 yıl
Daim olsun hep gül 😅 afferim 😅
Gülmek güzeldir ömrü uzatır kalbe iyi gelir gül gül 😅🤣 - +1 yıl
Ne kaynatiyonuz 🙄 modum yükselsin izlicem videoyu 💜
- +1 yıl
Modunuz niye düşük ki. 🥲
Size ne iyi gelir, konuşabiliriz isterseniz, dinlerim sizi. 🙃🙃🌸🌸 - +1 yıl
Sorun hakkında konuşuyoruz Senin sorun görüşüm falan😅
- +1 yıl
Bugun bakamadim görüşlere soru patladı
- +1 yıl
Modunuz niye düşük ki. 🥲
Size ne iyi gelir, konuşabiliriz isterseniz, dinlerim sizi. 🙃🙃🌸🌸
Ben bu kızı yerim❣ yerim de yerim ... modum yukseldi canim benim şu görüşün yetti - +1 yıl
Canın sağolsun ne güzel 😅 patlat gitsin 😂
https://m.youtube.com/watch?v=2fbPbkKpyV0 - +1 yıl
Actim dinliyorum 😀
- +1 yıl
Tamam o zaman, iyiseniz mutlu olurum. 🥰
Ve teşekkür ederimmmm. ♥️☺️ - +1 yıl
Keyifli dinlemeler 😅 Daim olsun bükücü 😅
Kadınlara sormuşsun fakat özür dileyerek giriş yapmak istiyorum. Bu düşüncedeki kadınların geneli “aldatıldım, benim neden sağlıklı ilişkim yok, beni sevmiyor mu” gibi triplere giriyorlar.
Türkü dinlemeyen
Şiir sevmeyen
Kitap okumayan
Çay içmeyen birine gönül vermeyiniz demiş atalarımız 😁227 Yorumla- +1 yıl
Yok erkeklerde kendi görüşlerini yazsin dun erkeklereydi bugun kadınlara 😃
- +1 yıl
Devsm ediyor hala yetiş bence 😃
- +1 yıl
Ayrica görüşün icin teşekkür ederim.. yakışıklilik bi yere kadar iki sohbet edip gulemediğim birinin yakışıklıligini napim
- +1 yıl
Kalbim bu zamanin dengi değil .. gibi bir söz vardi ne güzel söz
- +1 yıl
Boşanmanın en büyük belasi doyumsuz .. her seyi ile
- +1 yıl
İletişimsizlik, doyumsuzluk, sorun çözebilme olmamasi.
- +1 yıl
Her şey içinde
- +1 yıl
Estağfurullah.. Rabbim imtihan edecek ya veriyor bi yerden belayı işte
- +1 yıl
Elbette... ama işte her zaman doğru tercihler yapmiyoruz
- +1 yıl
Cahillik, duyguların peşinden gitme, mantigin devrede olmamasi
- +1 yıl
Ikili ilişkilerde mantik olsun.. sonradan cok agliyoruz
- +1 yıl
Eee yani. .. gecti o hevese doğru koşmalarim simdi daha saglim adim atiyoruz
- +1 yıl
😀yoğurt bile yemiyorum artik
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kin tutmuş kalpler üzerinde taşıyor, çıkarlar üzerine kurduğunuz hayatları yaşamaya çalışıyorsunuz. Menfaatlerinize sevmek, yalanlarınıza da mutluluk adını vermişsiniz. Kalp kırmayı kendinize görev bilip, insanlığınızı sağa sola savurur duruma gelmişsiniz. İçinizde taşıdığınız yarayı başkasıyla kapatma derdine düştüğünüzden beri gözlerinizin altı kibirle şişmiş kimseyi görmez olmuşsunuz. En önemlisi insan gibi yaşayalım derken, insan olmayı unutmuşsunuz...
12 Yorumla- +1 yıl
Ağır oldu beee... ama güzel yazmışsın
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar yakışıklı erkekleri beğenir ve onlara yaklaşır ama bir süre sonra o kişinin güzelliği kadının gözüne sıradan gelmeye başlar. Sürekli gördüğümüz bir şey ne kadar güzel olursa olsun bir süre sonra gözümüzde sıradanlaşmaya başlar ve bu aşamada daha farklı şeyler aramaya başlarız. Güzelliğin ardında koca bir boşluk ve anlamsızlık varsa oradan uzaklaşırız
16 Yorumla- +1 yıl
Erkekler güzel olmayan kadina selam bile vermem diyor.. aynisini kadinlar isteyince yadirganmasin o zaman...
- +1 yıl
adfjkllj yadırgamadım ki isteyebilirler
- +1 yıl
Yok sana yazayım dedim ksjsjs kimseyi bulamadim
- +1 yıl
Günah keçisi ben mi oldum adlksf
- +1 yıl
Oyy😃 gibimsi
- +1 yıl
Günahsızım ben askldfd
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bir erkekte yakışıklılığın önüne geçecek tek şey o erkeğin kariyeridir.
Kadınlar güçlü ve kariyer sahibi erkekleri daha karizmatik ve yakışıklı bulur.
Bir erkek yakışıklı olmasa bile eğer ki iyi bir kariyere sahipse, sahip olduğu o kariyer o erkeğe karizmatik kılacaktır.40 Yorumla
+1 yılSapyoseksüelim lütfen zeki olsun. Dış görünüşün çekiciliği bir yere kadar önemlidir. Bir yerden sonra oturup samimice sohbet edemediğin, birlikte gülüp eğlenemediğin, bir sıkıntın olduğunda anlatamadığın ya da sana bir şey katmayan hiçbir insana tahammül edemiyorsun. Her şeyin sonunda mutlaka zeka ve karakter kazanıyor. Tipsiz olsun ama iyi kalpli olsun, ruhu sevsin, zeki olsun, eğlenceli olsun, serserilik yapalım onunla.😅🥰🌸🌸
24 Yorumla- +1 yıl
Ve erkek dediğin biraz yamuk yumuk olmalı. 😂
- +1 yıl
Ben çok yamuk yumuğum 😅ben de her buk var 😅her yol var 😅
- +1 yıl
Karşınıza yamuk yumuk seven biri çıksın o halde. 😅
- +1 yıl
Amin amin inşaAllah her türlü 😅
+1 yılBenim asla illa yakışıklı olsun diye bir düşüncem olmadı. Yakışıklılığın önüne benim için polis olması ya da meslek olarak asker olması saygılı ağırbaşlı olması olgun olması vb geçiyor ama bu kişinin zaaflarına göre değişen bir durum bir kadın seviyorsa sevdiği adam dünyanın en çirkin insanı bile olsa kadına dünyanın en yakışıklı insanı gibi gelir burada sevmek de önemli
317 Yorumla- +1 yıl
Doğru kızı bulamamışsın demek ki
- +1 yıl
Karşına illa çıkar diye düşünüyorum sana şu kız doğru kız diye bir iddiada bulunamam
- +1 yıl
Sorun belkide sendedir mesela birşeyin karşıdaki kızı tiksindiriyor soğutuyor olabilir o yüzden böyle davranıyor olabilir yani bilemiyorum gerçek aşk kolay bulunan bir şey değil öncelikle tecrübe edinmek lazım
- +1 yıl
Olabilir benim de hatalarım olur ama çok fazla olucani sanmam ben hani kendi hareketlerime çok dikkat eden bu insansim öyle çoluk çocuk gibi hareket edenlerden değilim ya da kendini kızlara gösteriş yapanlardan falan onlar benlik değil hani benim için erkek dedin ağır başlı olmalı kız erkeğin yanına geldigi zaman hiç korkma mali kendini onun yanında huzurlu bilmadiir sence de öyle deilmi
- +1 yıl
Bence de öyle haklısın. Ama öyle bir kadın bulmak gerçektrn zor olabilir. Bu dünyada maalesef uğraşmadan hiçbir şey elde edemiyorsun.
- +1 yıl
Rica ederim. Ama mesela kadınların hoşlandığı özellikleri elde etmeye çalışabilirsin. Dış görünüş olarak mesela kadınlar genelde uzun boylu sever uzun boylu değilsen boyunun uzun olması için spor yap veya kadınlar genelde kaslı sever onun için spor yap vb yani kendini geliştirirsen bir ilişki kurman daha kolaylaşır. 😊
- +1 yıl
1.70 kadınlara göre biraz kısa oluyor açıkçası. Bence daha da uzatabilirsin.
- +1 yıl
Ama seven kadın her halinle sever seni benden örnek verebilirim. Ben mesela bir erkeği seviyorsam isterse 1.60 olsun çokta umursamam. Bazı kadınlar kalıplaştırmıyor ikili kuracakları erkekleri. Onlar için boy pos falan önemli değil. Ve 1.70 kadınlara göre biraz kısa gelsede genelde kadınlar zaten minyon oluyor onlar için uzun olursunuz. Veya uzun kadınlar ile aynı boyda olmanız da iyidir bence. Dediğim gibi boy pos önemsiz şeyler.
+1 yılGeçer tabi ki. Mesela edep, anlayış, zeka, merhamet, dürüstlük, eğlenme becerisi, iyi bir mizaha sahip olmak.. Bu liste uzar gider. Kızların çoğu tipe, paraya, boya, fiziğe bakıyor evet.
Ama kimse "sadece" bunlara bakmıyor. Ve kızlar olarak bu konuda akıllandığımızı düşünüyorum. Yani her güzel gülene, her yakışıklıya kanmayacağımızı.. Çünkü mükemmel bi ambalajı olup içi çürük çıkanlar da var.
20 Yorumla
+1 yılFazla yakışıklı olmakta başa bela…
Sahte mütevazılık yapmayacağım, kadınlarda inanılmaz bir red yeme kompleksi var.
Yüzüme konuşamayanlar hep bir süre sonra aslında senden hoşlanıyordum da senden adım gelmedi de yok işte uzaktan ciddi duruyordun da :)
Tavlayan kazanır :)20 YorumlaYakışıklı olmak benim için son sırada bile değil... Zeka, aile, iyi bir eğitim, benim kazanimlarimla denk maddi birikim, dünya insanı olmasi, dolayisi ile lisan bilmesi, centilmen olması benim için olmazsa olmazlar... Bi de ben 1.81 olduğum için 1.60 olmazsa sevinirim. :)
10 YorumlaBu yorum yapan kızların hepsi yalan söylüyor 🤣🤣🤣 zengin bok gibi parası olan birini bulsanız, altınıza son model bmw villalar, dünya turları, seyahatler mücevherler önünüze serse affetmezsiniz hiç tipine karakterine bakmazsınız köpeği olursunuz, çünkü siz kadınların çoğunu maddi manevi güç etkiler. Şimdi kendiniz kandırmayın 🤣🤣🤣🤣
Yakışıklı = para
Tipsiz = para
Karakter = para
Kriter = para
Dini = para
Milliyeti = para
Duydu = para
Nurettin nebati gibi gözlerdeki ışıltıyı ₺€$ gördünüz mü? Köpeği olursunuz o erkeğin 😘10 YorumlaBence hayran gönüllü kadınlar her önüne gelen yakışıklı erkeğe kapiliyorlar mesela bende böyle bir durum yok kız kardeşim ve komşu kızı arkadaşım bu şekildeler ben en çok yüzde 75 huyuna yüzde 25 ise tipine bakıyorum yani beni büyüleyecek huyuyla karakteriyle sevgisini belli edicekki ona karşı biseyler hissedim genelde aşık olduğum erkeklerin tipi orta hallidir.
10 Yorumla
+1 yılValla kim ne derse desin
Dış görünüş çok önemli
İster bayan ister erkek olsun fark etmez
Sevgili istiyenler kendi dış görünüşüne önem versinler
Yoksa öyle arar durursunuz
Neden onun bunun var
Neden benim yok diyerek çok üzüleceksiniz10 Yorumla
+1 yılbeni sevdiğini bana belli edip beni soru işaretleriyle bırakmayan, ne istediğini bilen, ilişkisi için çabalayan, bana sadık olan, merhametli, dürüst, iyi bir insan olsun bana yeter yakışıklılık falan palavra bence
zaten birini sevdikten sonra o dünyadaki en yakışıklı erkektir öyle hissedersin yani saygılar ✋🏼10 YorumlaSadece yakışıklı erkek isteyen kadın aptaldır tamam cirkinde istemesin ama eli ayağı düzgün yüzüne bakılabilen namuslu şerefli çalışkan bir erkek istemeli bence kadınlar benim fikrim cok yakışıklı ama bir s.. e yaramıyor ne yapacak ömür boyu kölelik
10 YorumlaBu soru ile alakasız bir yorum bu. Profilindeki şiiri okurken çok değişik hissettim. Aşırı güzel bir şiir. Göğe bakalımdan sonra bu herhalde en güzeli
11 Yorumla- +1 yıl
Göğe bakalım bide yaş 35 şiiri... hepsi ayri ayri güzel
Sana bisi soyliymmi, ben hala cozemedim kadinlarin ne istedigini en son capulcu gibi dolascam sokaklarda 😆😁😁😁
12 Yorumla- +1 yıl
😀bunu bilim adamlari da bulamıyor
Geçebilir. Çirkin insan yoktur. Bakımsız insan vardır. Kimisi konuşmayla, kimisi davranışla, kimisikariyerle, kimisi zengin olmakla partnerini etkileyebilir. Bence kadınları en çok gösteriş meraklıları etkiler...
10 Yorumla
+1 yılGözüme hitap etsin isterim ben, sonuçta ona ben bakacam ben dokunacam... kardeş ilişkisinden bahsetmiyoruz aşktan bahsediyoruz. Tabi sadece gözüme hoş gelmesi yetmez ayrıca ruhuma ve aklıma da dokunmalı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı bir kadınsa adamliga bakar tipden önce ama şu an ki kadınlar da pek adamlık istemiyor şerefsiz olucak yakışıkli olucak ağızlarina sıcakcak kişiler arıyorlari
20 Yorumla
+1 yılSevgilim 7/10 Ve tipine değil beyefendiliğine aşığım hemde köpek gibi.. Güzellik/Yakışıklılık gelip geçici olduğuna inanıyorum. Düşünce, saygı, karakter ve bir çok güzel özellik erkeği erkek yapar tipi değil.. Dış görünüşe bakıp kendinizi ziyan etmeyiniz naçizane tavsiyemdir…
20 Yorumla
+1 yılİlk karakter önemli karakter açısından ilgi mi çektiyse okey. Yani hareketler, karakter, ve dini görüşleride önemli inanan biri ollması lazım tip de azcık bakarız
20 Yorumla
+1 yılTamam dış görünüş önemli ama bu yıllar sonra kayboluyo her ne kadar bakım yapsakta önemli olan iç guzelligi seni başkalarına karşı koruması savunması kimsenin sana kötü bir şey demesine izin vermemesi senin için herşeyi göze almasi lazım acaba ailem ne der diye düşünmez olayı halletmeye kalkışır gözlerine baktığında içinin ısınmasi mesela ben onunla konusmayinca kalbim sızlıyor gibi oluyo hep yanında olmak istiyorum böyle sevin zaten seven kişi o kadar da dış görünüşe önem vermez ama sen yine üstüne başına ve cildine iyi bak empati kur yani beni aramıştı mesela sevgilim ben sivilcem çıktı birtane onun için açamam dedim bana kızdı ben seni sivilce için mi sevmiycem dedi saçmalama demişti maşallah kırk bir kere😂😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüşüne göre seçimden sonra kendi istekleri konusunda şekil vermeye çalışır.
Çoğu zaman başarısız olur ve sonunda hepiniz aynısınız diyerek kendini haklı çıkartma davranışı ile ilişkiyi bitirme yolunun başına varır.
Çoğu zamanda erkeği o kadar şekilden şekile sokar ki erkek bile ne olduğunu şaşırır.10 Yorumla
+1 yılMeraba
Kadinlar demek yanlis olur bazi kadinlar diyelim sadece yakisikliliga ve paraya onem verir ama sahsen benim kiz arkadaslarimin cogu karaktere onem veriyor ahlaka onem veriyor hatta kadinlarin %80 i merhametli ve agir basli erkek seviyor ki buda net zaten cogu manken gibi kadinin yaninda normal erkekler var buda karakterin on planda oldugunun gostergesidir.
Guzellik yakisiklilik gelip gecicidir siz ahlaka bakin.
Insan ahlakı ile insandir💗
10 Yorumla
+1 yılAcikcasi benim simdiye kadar hoslandigim ve ciktigim tum erkekleri insanlarla tanistirdigimda “buna nasi baktin” gibi seyler diyolardi. Ben sahsen at hirsizina benzeyen erkek seviyorum ve sevdigim kisinin diger herkese cirkin gelirken bana dunya yakisiklisi gorunmesi hosuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yıltanimadigim kişinin fiziksel ozelliklerini begenip ondan hoslanabilirim ama eger tanidigim birinin kisisel ozellikleri hosuma gidiyorsa yakisikliligina bakmam
10 YorumlaÖnceden anlayan biri empati kuran biri önceliğimdi şimdi bir şey aramıyorum erkek aramıyorum zor buldum bu konuları vazgeçtim. Matematik dersi eşittir bu konu.
10 YorumlaKadına göre değişir. Yakışıklı olmasına gerek yok ama zevkime hitap edecek bi karizması olsa yeter ortalama tip bu da. Mizahı, zekası, karakteri varsa zaten çoktan önünde olur
10 Yorumla
+1 yılYeni gördüm soruyu ama gercekten cevap vermek istedim
EVET ERKEK HEM YAKISIKLI BAKIMLI HEM ZEKI HOSGÖRÜLÜ SAYGILI SADAKATLI ANLAYISLI OLMAK ZORUNDA …. Bizim memleketimizde hep bayanlar parcalaniyor erkekleri veya kocalarini memnun etmek icin. Benim bu konuda düsüncem degisik. BEN BAKIMLIYIM SON DERCEDE ALBENIM YÜKSEK ELIMDEN HER IS GELIYOR HERKESIN GIPTAYLA BAKTIGI BIR INSANIM. Kolay kolay kendimi kendini bilmez birine emanet edemem. NASIL BIZIM TÜRK ERKEKLERI HEP MÜKEMMELINI ISTIYOR ARIYOR AYNI DURUM TÜRK BAYANLARIMIZDA DA OLSUN ISTERIM. Aman yazik aman kocadir alttan alalim olmamali ezilen kimse olmamali. ERKEK DEDIGINDE DÖRT DÖRTLÜK OLMALI !!!00 YorumlaKaşımı gözümü boyumu posumu beğenmiş beğenmemiş, karşımdaki çok güzelmiş umurumda bile değil. Ben ne kadar yozlaşıp yozlaşmadığına, kalbine bakıyorum önce. Bu dönemler de dahil, yarınlarda böyle insanları mumla arayıp bulamayacaksınız. Kimliğiniz ve benliğinizden, olmanız gereken insandan tavizler vermek zorunda kalacaksınız (henüz bu tavizleri vermeyenler). O yüzden dış görünüşün aslında o kadar önemli olmadığını kendinize anlatmaya, ön yargılarınızdan kurtulmaya bakın...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılAklını değil de başka organlarıyla düşünen zavallı canlılara sesleniyorum: her isteyen her istediğini alabiliyor mu? Neden bu kadar ap*tal olmak zorundasınız? Kadınlar aklını kullanan, onu elde edebilecek, iradeli ve kendinden emin erkeklerle oluyor. Her ne kadar yakışıklılık diye sızlansakta herkes gibi bizde her istediğimizi elde edemiyoruz. O yüzden burada ap*tal gibi sızlanacağınıza bir kadın nasıl elde edilir bunu beyninizle bir düşünün bakalım.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani erkeklerde güzel kizlari ister bunlar hep güzellik algisi albenisi olması yani bu hep böyle aldatıcı olsada güzellik ön planda ama şöyle yetenekli konuşması iyi olan mesleği yerinde olan kişilerde dikkat çekebilir başarı ve güzellik aynı oranda olabilir...
00 Yorumla
+1 yılBence tip de önemli ama ilk sıralarda hep ilgi, sevgi, aşk, sadakat, saygı, kültür, zeka var. En azından benim için.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok kalbi güzel olan yok huyu güzel olsun önemli olan iç güzelliği bilmem ne. Hepsi safsata. İnsanoğlu dışını beğenmediğinin içini merak etmez.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kadınlar paralı erkek ister
Çok azı kaliteli erkek arar ister
Geri kalan azınlık maalesef paralı erkek ister
10 YorumlaHepsi karakter demiş ADFSFDHG
sokaktan geçince dipleri düşüyor ama ya da paranın kokusunu aldıklarında :D
10 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim çok yakışıklı değil arkadaşlarım yakıştıramıyorum hatta sen daha güzelsin diyor ama bana çok değer veriyor ve ciddi düşünüyoruz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı erkeği hiç sevmedim.
Kendi dengim olanlarla ilgilendim hep.
O yüzden benim için karakteri, saygısı, ahlakı daha önemlidir.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılZekanın yanında sağlam bir karakter fiziğin önüne geçer. Çok yakışıklı olup 2 kelime konuşamadığım birini tercih etmezdim kendi adıma.
10 Yorumla
+1 yılYakisiklilik>boy>para>pclik bu 4unden en az 1i cok iyi olmali bak iyi demiyorum cok iyi ya da ortaya karisik dndnd
10 YorumlaEvet bizler uzun boylu güçlü kara kaşlı kara gözlü esmer severiz genelikle
21 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar uzun meselaa🤔
Gizli Üye(18-24)+1 yılTip hicbir seye yaramiyo ki aksine sohbeti sarmaz kendini bir 💩beller cevresinde kiz cok olur ciddi iliski insani olmaz seks yasamak istemeyenlere kezban adini yapistirirlar ama kendi yaptigi icin kendini vazgecilmez sanir. En sinir oldugum erkek tipi o yuzden tipsiz erkek diyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 yılı geciktir bir ilişkim var seviyorum ama sıfır romantiklik bir kere bir dal çiçek alıp getirmedi mesela bazen söylüyorum hiç romantik değilsin bir kere bir dal çicek bile getirmedin ne gerek var sen bir çiçeksin zaten diyor jdhdhd ne değişecek çiçek alınca diyor o an mutlu olacağım beni düşünüyor mutlu etmeye çalışıyor diyeceğim diyorum ama anlamıyor. Romantiklik olmalı karşısında ki kişiye onu düşündüğünü hissettirmeli.
10 YorumlaPara ister yakışıklı olsun cebi boş olsun bakalım kaç gün takılır
10 Yorumla
+1 yılTom shelbey bu adam çok iyi feyiz aldığım tek kişi peaky bilendirels filminden esinlendim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Hep yakışıklı aramayabilirler.. Ama hep Zengin erkek isterler
10 YorumlaHerkes aynı değil o yüzden karakter ve parayı seçenekleri arasında görmeliyiz
10 YorumlaEğer çirkinse kadınlar için hiçbir şey önüne geçemez
10 Yorumla
+1 yılRitmin tutması kalbin akmasıda önemlidir. Bence sadece yakışıklı olmak değil.
10 YorumlaHiçbir zaman tipe önem veren bir kadın olmadım, ben sadece saygı ve dürüstlük istiyorum.
10 YorumlaAbi 22 yıldır sapık kesinlikle yakışıklı insanlara bakıyorlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Benle bir sohbet etsinler. Tüm o güzellik algılarını yıkarım. Her kadınlada konuşmam ayrı konu.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Karakteri beş para etmiyorsa ne kadar yakışıklı olduğunun bir önemi olmaz gözümde.
10 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat