Ben bir aralar modellik ajansına bikinili fotoğrafımı atmıştım birr sürü kız da atiyodu ama orası ajans bile değil anladım fotomu sil dedim zaten bütün fotograflari siliyormus güya üzerinden 2 yıl geçti hiçbir fotoğrafımı başka sitelerde görmedim ajansı biliyorum hala benden izinsiz fotoğraf paylasamaz değil mi veya diğer kızların fotoğrafını paylasamaz çünkü şikayet edeceğimizi bilir korkar değil mi? Ayrıca başka tür pozlarda atanlarda varmış yine korkar paylasamaz değil mi çünkü şikayet ederler acaba şey der mi bana fotoğraf attıkları için şikayet edemezler çünkü ailelerinden utanirlar ama böyle bir durumda insan ailesinede söyler bunu da bilirler değil mi? Zaten baya geçti üzerinden paylassalardi çoktan haberim olurdu. Üzerinden geçti 2 yıl ve ben pişmanım dine yöneldim bir şey olmaz değil mi? Allah'ım affet cahildik bilemedik
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bişey olmaz ama şöyle olur sizin fotonuzla kendini tatmın edebilir
2 yıl geçti üstünden hem birr sürü fotoğraf geliyor adama çoktan beni unutmuştur değil mi
Satamaz değil mi korkar kim olduğunu da biliyorum ismini de
Hem bir şey olsaydı şu ana kadar haberi bana gelirdi değil mi şikayet edeceğini bilir bütün kızların yemez
Yok bir şey olmaz ama fotoğraflara bakarak kendini tatmın eder
Ama iki yıl geçti halada bende kalmamıştır bence hem bir sürü ünlü kadın model çıplak kişiler var özellikle niye biz ya bir gün birinin eline geçer de her şeyi paylaşırsa adam işini gizli yapıyordu karisindan
Canım sen içini ferah tut sizin çiplak fotonuzu illahaki okşuyordur kendini memeleriniz açık oluyor sonuçta
Seninde çıplak fotoğrafın vardı dimi
Hayır yoktu atmadım ben öyle fotoğraf attığım anda sil dedim silmistir umarim
Bir şey olmaz dimi fotoğrafına bakarak bir şey yaptiysada attığım zaman yapmistir şimdi yapacak hali yok değil mii
Ne derece çıplaktın peki
Bişey olmaz korkma
Olmaz dimi ay İnşallah ya bir yere atılırsa sizce benim haberim olmaz mı eğer olursa ünlü olmusumdur olmamışsa atılsa bile çok kişi görmemiştir silinmistir demek 2 yıl oldu imkansız değil mi
Ayy valla sağ olun ya e bu adam bir gün ölürse bunlari gören kişi paylaşmaz mi yoksa bunları yok mu eder çünkü karısı var
Yok ederler ya merak etme bi sen değilsin çünkü
Sn ne kadar çıplak fotoğrafını atın
Niye yok ederler
Karısı sonuçta istemez
Soruma cevap vermedin
Anladım sağ olun iyi günler
Eyvallah
2 yıl geçmiş ve bilindik buyuk bir yer mi asıl onu söyle
Ben modellik yaptım, hiç bir şey olmadı ve olmaz da korkma
2 yıldır paylaşmadıysa daha da paylaşmaz heralde
Hiç etik değil
Biliyorum ama cahildim yaptım şimdi pişmanım Allah'a yöneldim
Cenabı Allah hepimize hidayet nasip eylesin inşaallah
Satıyorlar
Kime mesela başıma bir şey gelmez değil mi hem bir sürü fotoğraf atan var
O tür şeylerin alıcısı vardır
Peki herkes görür mü birine satınca ayrıca benden izinsiz satıyor bu bir suç onu şikayet edecegimi bilemez mi
Ayrıca ben sil dedim bana sildim demişti 2 yıl önce
Sattıkları kişiler napıyor peki çok korkuyorum bir şey olmaz değil mi
Ooo neler dönüyor bir bilsen
Ama korkmazlar mı şikayet ederiz çünkü illaki bizim gozumuze geleceğini bilmezler mi
Orasını bilemem artık ama şunu biliyorum ki p*rno sektörünün başlangıç noktası ajanslar
Şu ana kadar bir şey olmadı bundan sonra da olmaz değil mi 2 yıl geçti üstünden
Ben Allah'a yöneldim cahildim normal sandım ajans sandım modellik için başvurmuştum
Suçlular o tür şeylerden korkmaz hiç mi haber okumuyorsun, tacizciler ve tecavüzler serbest kalıyorlar
Bir şey olur mu olmaz mı bundan sonra sizce?
Suç sende değil aslında buna mecbur bırakılıyorsunuz genç kızlar olarak
Umarım bir şey olmaz
boy kaç sende
Bir şey olur mu sence
yok yaa ama ona sole silsin bir daha git
boyun uzuunnmuu