#Birileri bana herhangi bir konuda bir fikir dile getirdiğimde "konu her neyse"bu kadar" ciddiye almamamı" salık verdiklerinde cidden kendimi alıp soğuk sularda yüzmek geliyor içimden. Şu hayatta insan kendi fikirlerini ciddiye almayacak ta neyi ciddiye alacak? Her konuya eğlence kafasıyla bakmak bilgelik sanki güya 🤔!
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Çünkü birbirlerine saygı duymazlar. yani iki kişi farklı düşünebilir aynı düşünmek zorunda değil herkes. ama saygılı olmalılar bence sonuçta birbirlerine zararı yoksa bence sinir olsalar bile laf atmamaları gerekir. bence her şeyin nedeni vardır demek genelde insanı sinir eder çünkü çektiğim acının ne nedeni olabilir ki diye düşünür insan. ya da boş ver demek de aynı şekilde sanki geçiştirmiş gibi gelir yani bu insanlar için konuştum. 🍀
Çünkü insanlar hiçbir zaman birbirini çekemez Abla bu kardeşler arasında da böyledir akrabalar arasında da böyledir dışarıdaki yabancı insanlar arasında da böyledir herkes ben Üstün olayım çabası içerisinde Gezer, durum böyle olduğu için de her kafadan bir ses çıkar yani insanların hayatlarını bilmeden ve yaşam şekillerini bilmeden yorum yapmak her insana göre çok kolaydır, kendi hayatına bakmayıp başkalarının hayatı üzerine yorum yapan insanlar hiçbir zaman kendi hayatlarına dönüp bakmak cesaretini bulamazlar.
Söyleyecek birşeyi olmayanlar genelde bu cevabı veriyor. boş ver kafaya takma değmez diyerek kendince seni rahatlattıklarını düşünüyorlar ama insan daha çok sinir oluyor. Sessiz kalsa daha iyi diyosun.
Aslında ikisi de gerekli biri olmadan biri olmuyor. Hem her şeyin bir nedeni olduğunu bileceksin hem de eğlenmeyi bileceksin ki artıları eksileri kaçırma
Bir taraf yüzeysel diğer taraf derindir. İkisinin de dünyası farklı olduğu ve kendilerine göre en doğru kendi dünyaları olduğu için haliyle "diğer taraf"la ilgili küçümser düşünmesi normal.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hayatta "eğlenmene bak takıl" cılar ile " herşeyin bir nedeni ve amacı vardır" cılar neden birbirlerine daima sinir olurlar sizce?