Kişilik & Karakter Arka Sokaklar'ı özlediniz mi, gerçek hayatta böyle ekipler olsa Türkiye nasıl olur? Yakışıklı_Kayserili Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet çok özledik Harika bir Türkiye olurdu Hayır özlemedik böyle bir Türkiye daha güzel Kararsızım Diğer 👁️🗨️🧿✔️ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arka Sokaklar'ı özlediniz mi, gerçek hayatta böyle ekipler olsa Türkiye nasıl olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır izlemedim. 0 0 Yorumla
Ziya007 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı. Yıllarca onları izledikten sonra güvenlikçi olarak çalışıp hırsızları yakalıyorum. Az çok yakın bir iş olduğu için büyük zevk alıyorum. 1 0 Yorumla
koraybn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Dedemin evinde kalmadıkça izlemiyorum orada da dedem izliyor diye izliyorum zaten ama dedemle izleyince sarıyor :D 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocukluğumun dizisi ama özlemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır izlemedim.
Yıllarca onları izledikten sonra güvenlikçi olarak çalışıp hırsızları yakalıyorum. Az çok yakın bir iş olduğu için büyük zevk alıyorum.
Dedemin evinde kalmadıkça izlemiyorum orada da dedem izliyor diye izliyorum zaten ama dedemle izleyince sarıyor :D
Çocukluğumun dizisi ama özlemedim
Özlemedim