Kişilik & Karakter Hayatınızda doğru insanlarla karşılaştınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Yapay Zekaya Sor Kendi değerlerinize göre, sizin için doğru insan diyebileceğiniz insanlar oldu mu hayatınızda? Korkut, biz birbirimiz için yaratılmışız. Hayatınızda doğru insanlarla karşılaştınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Doğru olanlar hayatımda olmayanlarsa bir şekilde belli ediyorlar kendilerini. Zamanı gelincede yol veriyoruz... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanlışa yol verir, doğruya geçit oluruz. 😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl O kadar...😄👌 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayatımda doğru insan diye bir tanım olmadı hiç ve olmaz da 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Karşılaştığım doğru insanlar ölene kadar hayatımda olur, doğru olmayanlar da yok olur giderler... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
oscuridad_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok ama çok nadir doğru, değer bilen insanlara denk geldim. (Onlar bile arada şüpheye düşürmüyor değil) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu zamanda şüphe olağan Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tek bir doğru insanla karşılaştım ama ben onun için doğru bir insan değildim.Onun haricinde doğru bir insan olmadı hayatımda. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Acıklı
Gitmekaldiyemedim4 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Sevgiliymiş şeymiş olmadı ama üzülmek yok ailem iyi arkadaşlarım iyi onların doğru insanlar olduklarını düşünüyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeter de artar bile bee Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Aynen öyle knk Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Bilmem emin değilim olabilir de olmayabilir de ama sanırım olmadı! 😅Çünkü yalnızım! 😅 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Senin olmadıysa beninde olmamıştır abee 😅 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl Olabilir ama olmaya da bilir Allah bilir 😃 Yorumla Soran +1 yıl Hee sen o konuları diyorsunn aynen abi dediğin gibi Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl Evet tabi ki 😅 Konuların da canı cehenneme 😅 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ben hala karşılaşamadım yanlış olanlardan doğruları gözüm görmüyoki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Görünmezler zor Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Hayvansever1i Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı. Fotoğrafa uzun bir süre baktım, çok güzel yaa🥰❤️🤍 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi çok güzel Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Karşılaştım, ama hep uzaktalar.. sevdiğim insanlari uzağa yere koymuşlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayatın cilvesi 😅 Yorumla
daxirol Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl doğru insan hayatımda çok oldu ve olmaya devam ediyor bunu siz belirlersiniz. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet katılıyorum Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Öyle insan sandık doğru insan olsa zaten doğru davranır hayır olmadı hala sınav oluyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın dikkat et Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Öyle bir psikoloji bıraktılar ki anasını satayım 3 yanlış gelen 1 doğruyu da götürüyor bende shdfhfj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha. Allah bildiği gibi yapsın onları sjsjsj Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Pek sayılmaz. Yine de karşılaşabilirim, doğru insanlara inancım bâki. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl son dönemde yanlış ne kadar insan varsa çıktı gittihayatımın en doğru insanlarla olan dönemindeyim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır nerde yalan yanlış tipler onlar denk geldi hep 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mıknatıs mısın mübarek Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben doğru muyum bunu sorgulamak lazım. Doğru insan diye bişey yok bence. 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Çok nadir de olsa evet 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Şanslısın Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı. Hayatimda durmadan yanlis insanlarla karsilastim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Yok be ben seviniyorum üzulmuyorum bile Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Allah beni hep oyleleriyle imtihan etti 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sabır versin Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Bazen 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayatın cilvesi Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Cilve böyle bir şey xd Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Karşılaşmadım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Umarım hep doğru insanlar çıkar karşına Aliasing26 +1 yıl Umarım sizinde
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olmadı, beterin beteri varmış öğrettiler. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Allah bildiği gibi yapsın onları Yorumla StoneeCold +1 yıl Ya kahhar X kişileri ya kahhar asgdkd Yorumla Soran +1 yıl Sağdan sola soldan sağaaa donattttt Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ne doğru ne yanlış bana pek bişey katmıyolar 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok o zaman Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Evet ama yanlış zaman yanlış yer. Oda 1-2 tane. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tüh bee Yorumla
whitecatt Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Doğru insanla henüz karşılaşmadım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm Yorumla whitecatt +1 yıl Hepimiz karşılaşırız umarım doğru zamanda Yorumla Soran +1 yıl Umarım yaa doğru yanlış zaman fark etmez gelsin de 😅 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Evet, doğru insanlar ile karşılaştım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi Yorumla novel +1 yıl gerçekten öyle, yoksa hayat çekilmez. Yorumla
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Hayır, hayatımda yanlış insanlarla karşılaştım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm Yorumla
Antepli27N Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Evet fakat çok nadir. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olur zaten Yorumla
nazyldz2003 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet oldu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla
elasenden Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Olduğunu Zanettim yanılgıdan ibaret 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah bu yanılsamalar Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pek karsilasmadim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Karşılaşırsın umarım Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Hayır 😂🤣😂🤣😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Denk gelir illaki Yorumla
Trouvailllee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hayır.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzücü Yorumla
Dahliaa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Henüz degil 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çıksın artık düzgünü bee Yorumla Dahliaa_ +1 yıl Ataninca çıkar dediler hala yok🥺 Yorumla Soran +1 yıl Her nasip vaktinin esiridir demişler, vakti değil demek ki.. Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Henuz degil 1 0 Yorumla
bLackDr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Bazen 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmm iyi Yorumla bLackDr +1 yıl Evet. Yanlış insanlar yerine böylesi daha iyi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tühh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bulan melek heralde knk Yorumla Soran +1 yıl Bilmem melek değilim galiba 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Doğru olanlar hayatımda olmayanlarsa bir şekilde belli ediyorlar kendilerini. Zamanı gelincede yol veriyoruz...
Yanlışa yol verir, doğruya geçit oluruz. 😄
O kadar...😄👌
Hayatımda doğru insan diye bir tanım olmadı hiç ve olmaz da
Neden
Karşılaştığım doğru insanlar ölene kadar hayatımda olur, doğru olmayanlar da yok olur giderler...
Aynen
Çok ama çok nadir doğru, değer bilen insanlara denk geldim. (Onlar bile arada şüpheye düşürmüyor değil)
Bu zamanda şüphe olağan
Tek bir doğru insanla karşılaştım ama ben onun için doğru bir insan değildim.
Onun haricinde doğru bir insan olmadı hayatımda.
Acıklı
Sevgiliymiş şeymiş olmadı ama üzülmek yok ailem iyi arkadaşlarım iyi onların doğru insanlar olduklarını düşünüyorum
Yeter de artar bile bee
Aynen öyle knk
Merhaba,
Bilmem emin değilim olabilir de olmayabilir de ama sanırım olmadı! 😅
Çünkü yalnızım! 😅
Senin olmadıysa beninde olmamıştır abee 😅
Olabilir ama olmaya da bilir Allah bilir 😃
Hee sen o konuları diyorsunn aynen abi dediğin gibi
Evet tabi ki 😅 Konuların da canı cehenneme 😅
Ben hala karşılaşamadım yanlış olanlardan doğruları gözüm görmüyoki
Görünmezler zor
Aynen öyle
Fotoğrafa uzun bir süre baktım, çok güzel yaa🥰❤️🤍
Dimi çok güzel
Karşılaştım, ama hep uzaktalar.. sevdiğim insanlari uzağa yere koymuşlar
Hayatın cilvesi 😅
doğru insan hayatımda çok oldu ve olmaya devam ediyor bunu siz belirlersiniz.
Evet katılıyorum
Öyle insan sandık doğru insan olsa zaten doğru davranır hayır olmadı hala sınav oluyorum
Haklısın dikkat et
Öyle bir psikoloji bıraktılar ki anasını satayım 3 yanlış gelen 1 doğruyu da götürüyor bende shdfhfj
Hahahaha. Allah bildiği gibi yapsın onları sjsjsj
Pek sayılmaz. Yine de karşılaşabilirim, doğru insanlara inancım bâki.
son dönemde yanlış ne kadar insan varsa çıktı gitti
hayatımın en doğru insanlarla olan dönemindeyim
Hayır nerde yalan yanlış tipler onlar denk geldi hep
Mıknatıs mısın mübarek
Ben doğru muyum bunu sorgulamak lazım. Doğru insan diye bişey yok bence.
Çok nadir de olsa evet
Şanslısın
Hayatimda durmadan yanlis insanlarla karsilastim
Üzüldüm
Yok be ben seviniyorum üzulmuyorum bile
Allah beni hep oyleleriyle imtihan etti
Sabır versin
Bazen
Hayatın cilvesi
Cilve böyle bir şey xd
Karşılaşmadım
Umarım hep doğru insanlar çıkar karşına
Umarım sizinde
Olmadı, beterin beteri varmış öğrettiler.
Allah bildiği gibi yapsın onları
Ya kahhar X kişileri ya kahhar asgdkd
Sağdan sola soldan sağaaa donattttt
Ne doğru ne yanlış bana pek bişey katmıyolar
Gerek yok o zaman
Evet ama yanlış zaman yanlış yer. Oda 1-2 tane.
Tüh bee
Doğru insanla henüz karşılaşmadım
Üzüldüm
Hepimiz karşılaşırız umarım doğru zamanda
Umarım yaa doğru yanlış zaman fark etmez gelsin de 😅
Evet, doğru insanlar ile karşılaştım
Çok iyi
gerçekten öyle, yoksa hayat çekilmez.
Hayır, hayatımda yanlış insanlarla karşılaştım
Üzüldüm
Doğru insanı bulamadım
Evet fakat çok nadir.
Öyle olur zaten
Evet oldu
Ne güzel
Olduğunu Zanettim yanılgıdan ibaret
Ah bu yanılsamalar
Pek karsilasmadim
Karşılaşırsın umarım
Hayır 😂🤣😂🤣😂
Denk gelir illaki
hayır..
Üzücü
Henüz degil
Çıksın artık düzgünü bee
Ataninca çıkar dediler hala yok🥺
Her nasip vaktinin esiridir demişler, vakti değil demek ki..
Yok henüz değil
Olur bee
Henuz degil
Karşılaştım
Bazen
Hmm iyi
Evet. Yanlış insanlar yerine böylesi daha iyi
Olmadı
Tüh
Hayır
Tühh
bulan melek heralde knk