Yasamak istemiyorum yaşayacak hiçbir nedenim kalmadı?

Paylaşımı gizlemeyeceğim zira çekindiğim bir şey yok
Uzun zamandır düşünüyorum kafamdan silip atmak için Çok yol denedim. Size çok acı çektiğimi dertten kederden boğulduğumu söylemeyeceğim. Lütfen sizde tek acı çeken sen değilsin insanların ne dertleri var gibi cümlelerle gelmeyin.
Hayatta zevk aldığım hiçbir şey yok bir amacım gayem bir hayalim yok bir sorumluluğum yok. Bir dayanağım yok. Uzun zamandır düşünüyorum kafamdan silip atmak için Çok yol denedim. Size çok acı çektiğimi dertten kederden boğulduğumu söylemeyeceğim. Lütfen sizde tek acı çeken sen değilsin insanların ne dertleri var gibi cümlelerle gelmeyin. Hayatta zevk aldığım hiçbir şey yok amacım gayem bir hayalim yok bir sorumluluğum yok. Bir dayanağım yok.3defa üni hazırlık yaptim kazanamdim Okumuyorum , çalışmıyorum da işim yok para kazanmıyorum kendi ayaklarım üzerinde de hiç durmadım , Annem babam Bir evlat acısını daha kaldırabilir mi? Geleceğe dair Diye diye korkular yedi bitirdi beni.
İmanlı biriyim beni bugüne getiren Allah korkusu Arkamda bırakacağım insanlar. Unuturlar onlarda benim yoklugmu
Yasamak istemiyorum yaşayacak hiçbir nedenim kalmadı?