Ben devletin kanunları ile ve yaşadığım hayatla imtihanı kaldıracak gücüm yok şu an iyi değilim?

Ben annemle abimle imtihan yetmezmiş gibi birde devletin kanunları ve kendi yalnız yaşamımla sıkıntılarımla imtihan ediliyorum dört işlem bilmiyor olmama rağmen üniversite sınavına çalışıyorum tek başıma Allah'tan matematik ve Türkçe konularinda bana destek ve ilim vermesi için dua ettim İsra suresi arapça okudum kabul etmedi ben devamlı soru çözüyorum hep yanlış cevap veriyorum yine Allah'a karşı geldim ben güçlü kaslı bir vücuda sahip olmak istedim çalıştım ama açar kilo kaybettim 73 kiloya düştüm yine Allah'a karşı geldim ders çalışıyorum başaramadım yine Allah'a karşı geldim dört işlem bilmiyorum Allah'a karşı geldim ben şu an psikiyatri desteği görüyorum bu isyan yüzünden üniversite mezunu olmadığım ve yalnız dolastigim için yine Allah'a karşı geldim keşke öğretmen olan annem ve babam olsaymis bu yüzden bu konuda da Allah'a karşı geldim sonum kötü
Ben devletin kanunları ile ve yaşadığım hayatla imtihanı kaldıracak gücüm yok şu an iyi değilim?