Bir şey yaptım lütfen okur musunuz?

Bir arkadaşım var çocukluktan ama kız zamanında bana kötülük yapmıştı dedikodumu falan etmişti gerçek bir dost olmadığını biliyorum yakın zamanda barıştık # sanaldan kız arkadaşım var onunla konuşurken o kızın yapmış olduğu bazı şeylerini anlattım ona dedikodusunu yaptım o bana daha fazlasını yapmıştı neyse sanaldaki arkadaşıma anlattım dün/ ben birde ikisini tanıştırmıştım konuşmuşlukları vardı yani bugün kıza yazmış benim dediğim herşeyi söylemiş senin hakkında bunu diyor ne var ne yok herşeyi söylemiş kız beni aradı kavga ettik sanaldaki arkadaşıma neden söyledin dediğimde söylemek istedim dedi anneme bu olayı anlattım ben sana demiştim bu kızdan uzak dur sinsi şımarık diye kaç kez dedim demişti sanaldaki arkadaşımdan için şimdi ne yapmalıyım neden söylediğim şeyleri kıza söyledi kızıda sevmediğini söylemişti amacı kötülük olduğunu çok iyi anladım kötülükten besleniyor eline fırsat verdim saatlerdir sinirden kudurdum böyle biri olmadığını düşünüyordum anlattığım ertesi gün söylemiş?
Bir şey yaptım lütfen okur musunuz?