Diğer Yaptiğim sey canilik mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kelebeğin üstüne kaynar su döktüm Güncellemeler1 yıl Lan mallar bile bile yapmadim cay iciyordum masaya konmus elim carpinca dokuldu yani bardaga Güncellemeler1 yıl Hayvani sac kurutma makinasi ile kurttum krem sürdüm Yaptiğim sey canilik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bixi35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Niye mesela ne için neden yani zaten o kadar az bir ömrü var ki kendisi ölüp gidecek 1 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 782 cevap paylaştı. Senin üzerine birisi kaynar su dökse hoşuna gider mi 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Canilik değil ama bunu sorduğuna göre cahillik.. 0 0 Yorumla
Paspalcigo Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Sorunlumusun amw. gtune mı battı hayvan zaten 3 gün ömrü var 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hayvanı saç kurutma makinseyle kurutup krem sürdüysen sabaha iyileşir üzülme 0 0 Yorumla
linaadeu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Ne istedin kelebekten ya yargılanmalisin hatta 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Sanki bile bile yaptim Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 510 cevap paylaştı. Evet. Neden yaptın bunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kimsenin ahı kimsede kalmaz. 0 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağlık durumu şu an nasıl? Yorumla Soran 1 yıl Kipramiyor bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ölmüştür, büyük ihtimal.Güzelce yıka, kefenle ve cezane namazını kılıp, defnet.Allah taksiratını affetsin, toprağı bol olsun 🥹 Yorumla Soran 1 yıl Hahagsgs Yorumla
Zenginreis Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haydaa 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Senin yüzüne dökmeli 0 0 Yorumla
Nicknedirki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Yazık ya niye böyle bişey yaptın ki 0 1 Yorumla Nicknedirki 1 yıl Sende özrün kabahatinden büyük yapacak bişey yok bıraksaydın Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl kardeşim 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Eendim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kardeşim. Lik yazdim sistem sansurlemis Yorumla Soran 1 yıl Buyur abi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok artik bunuda sansurlemis Yorumla Soran 1 yıl Rutuk var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kiloç tersten oku bunu yazmistim sansurlemis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kliço Yorumla Soran 1 yıl Çolik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Niye mesela ne için neden yani zaten o kadar az bir ömrü var ki kendisi ölüp gidecek
Senin üzerine birisi kaynar su dökse hoşuna gider mi
Canilik değil ama bunu sorduğuna göre cahillik..
Sorunlumusun amw. gtune mı battı hayvan zaten 3 gün ömrü var
Hayvanı saç kurutma makinseyle kurutup krem sürdüysen sabaha iyileşir üzülme
Ne istedin kelebekten ya yargılanmalisin hatta
Sanki bile bile yaptim
Tedavi ol ciddiyim
Birisi sana aynını yapsa mesela..
Bence cevabını çok iyi biliyosun :/
Tebrikler 1 kamyon odun kazandınız
Evet. Neden yaptın bunu
Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Sağlık durumu şu an nasıl?
Kipramiyor bilmiyorum
Ölmüştür, büyük ihtimal.
Güzelce yıka, kefenle ve cezane namazını kılıp, defnet.
Allah taksiratını affetsin, toprağı bol olsun 🥹
Hahagsgs
Bilerek neden yaptınız uzulmedinizmi
Dostum. Gerçek bir psikopatsın😈👿😈😎😎😎😱😱😱
Haydaa
İblis İsrailli Netanyahu neyse sen o
Sen bir kstilsin
Senin yüzüne dökmeli
Canisin
Yazık ya niye böyle bişey yaptın ki
Sende özrün kabahatinden büyük yapacak bişey yok bıraksaydın
kardeşim