Kişilik & Karakter Sessiz biri misiniz konuşkan mı? SueɹrdʞuɔnK Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor "Sessiz insanlar, doğru insanların yanında konuşkan olurlar. Güncellemeler+1 yıl Güncel Sessiz biri misiniz konuşkan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Sevdiğim ve enerjimin tuttuğu insanlarla beraberken konuşkanım ama sustuğum zaman da çok olur.. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. karşım da ki kişiye göre değişir enerjisi yüksek kafa dengi insan ile konuşkan oluyorum. 3 0 Yorumla
Veratoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bazıların yanında saatlerce konuşurum bazısına bıçak açmaz.. genel olarak sessiz mizacliyim 1 0 Yorumla
Inspira_Perla Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sessiz biriyim. Frekansım tutarsa konuşkan olabiliyorum. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sevdiğim insanların yanında susmam kesinlikle çenem düşüktür 😃 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Genel olarak sessiz. Gerektiği zaman konuşmayı tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ne gereksiz susarım, ne de gereksiz konuşurum 1 1 Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl En güzeli zaten Yorumla
ilayda_gürbüz Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ya ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi. 1 0 Yorumla
Daykatekurbanate Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Kişiye göre değişir mallarla konuşmam bile 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevdiğim ve enerjimin tuttuğu insanlarla beraberken konuşkanım ama sustuğum zaman da çok olur..
karşım da ki kişiye göre değişir enerjisi yüksek kafa dengi insan ile konuşkan oluyorum.
Bazıların yanında saatlerce konuşurum bazısına bıçak açmaz.. genel olarak sessiz mizacliyim
Sessiz biriyim. Frekansım tutarsa konuşkan olabiliyorum.
sevdiğim insanların yanında susmam kesinlikle çenem düşüktür 😃
Genel olarak sessiz. Gerektiği zaman konuşmayı tercih ediyorum.
Ne gereksiz susarım, ne de gereksiz konuşurum
En güzeli zaten
Ortama göre değişir
Sessiz
Ya ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi.
Kişiye göre değişir mallarla konuşmam bile
Konuşkan