Selam ♾️ Bu hayatta kibriniz yüzünden bir şey kaybettiniz mi veya neleri kaybettiniz, ve bundan ders aldınız mı ya da hatalarınız sonuçlarının farkında mısınız.

Selam ♾️ Bu hayatta kibriniz yüzünden bir şey kaybettiniz mi veya neleri kaybettiniz, ve bundan ders aldınız mı ya da hatalarınız sonuçlarının farkında mısınız.

Kibir gerçekten çok kötü bir duygu olduğunu hep anladım bu yüzden de birçok insanı hayatından kaybettim kabul ediyorum, ama artık yaptığım hataların farkına vardım ve bana yapılan hataların da farkına vardım aslında hiçbir hata veya insanları kaybetmek hiçbir zaman tek taraflı olmaz.
Ancak insanlar artık hatalarını ve kusurlarını kabul etmek yerine her zaman karşısındaki insanın eksikliklerini söylemeyi tercih eder, bakın siz birisini sevebilirsiniz hayatınıza alabilirsiniz arkadaş dost olabilirsiniz bir bakın siz o insanla iyi olduğunuz müddetçe ona iyilikler yaptığınız sürece hayatınızda durduğu sürece sizi arkadaşım kankam kardeşim dostum diyebilir, ama siz ona en küçük bir hata yaptığınızda hayatınızdan kopup gitmeyi ben size hayatından çıkarmayı tercih ediyorsa zaten o insanı siz çoktan kaybetmişsiniz demektir.
Bir de boş verin bazı insanları kaybetmek diğer insanlara ödül olabilir çünkü bazı insanların varlığı insana zarar verebilir insan her şeyden önce kendisini sevmesi gerektiğini düşünüyorum.
Hayır kaybetmedim çünkü kibir benim için kötü bir şey ve asla kibirli olmam, davranmam. Kendimi sevdiğimi gösterirken belki insanlar yanlış anlayabilir ama asla kibire kapılmam. Kibir şeytan işidir, kötüdür. Kimseye kibir yakışmaz bence, hiçbir insana.
Kibir ile gururu ayırt edebilecek kadar kişiliğim oturdu çok şükür ve hayır. Gururum için vazgeçtiğim her ne varsa da arkasındayım.
Teşekkürler kardeşim :D ✨✨
Rica ederim abla :D ✨✨
Vaktinde belki ama artık kibir yok kurtuldum
🙏✨🎈
✨✨
Cevap
13Cevap
Çok şükür hayatım boyunca hiç kibirli biri olmadım. Yani kaybettiysem bir şeyleri kibrim yüzünden değildi..
Hayır hiç kibrime yenik düşmedim.
Hayır, kibrim yüzünden kaybettiğim bir şey olmadı çünkü kibirli biri değilim. Bu durumun daha çok kişinin kendisine zarar verdiğini düşünüyorum.
Her hatamdan ders çikarmasını bilirim ve benzeri bir hatayı tekrar yapabilmem için iki dünyanın bir araya gelmesi yahut kıyamet kopması falan gerekir. Öyle ütopik şeyler gerek
Kibirli değilim gurur yapmışımdır en fazla peki ben niye gurur yapim ki karşı cinse ilk adımı atmaktan dahi gocunmam demek ki gerçekten vazgeçilmesi gereken bir şeydir
30 yaşına kadar eziktim omega balık dönemimde. Son 4 yıldır ise yükselenim başağın iklimindeyim ve şahsım adına bu dönemi karakterize eden şey kibir değil şahsiyetli ve vakarlı bir duruştur.
Kibirli biri değilim ama kibirli olduğu için hayatimdan çıkardığım çok kişi oldu ve pişmanlık ta duymadim
Kibirli biri olamadim azcık burnum havada olsaydı diyorum yok olmuyor benden.. kaybettiysem çok iyi niyetli olduğumdan kaybetmişimdir...
Ne şimdi ne bu zamanada ne de bundan sonra kibirli olmadim umarım olmamda
. bana çok ters :)
Hayır gerçekçi ve net olmak ile yukardan bakmak ayrı şeyler kibir insanın en sevimsiz halidir.
Kibirli değilim bu yüzden de kaybım olmadı. Benim karakterime cok ters böylesi.
çok değil ama kendimi yetersiz gördüğüm için kaybettiğim çok oldu
Yalaka olmadığım için kaybetmiş gibi göründüğüm olmuştu.
Kibirli davranmıyorum. Davranıyorsam da hak ediyordur..😀
Kibirden degil de daha cok asiri sinirden kaybediyorum:((
Kibirli olmaktan çok korkmuşumdur. bu yüzden hep dikkat ederim.
Kibirli biri olmadığım için bu sebeple bir kaybım da olmadı.
Kibirli bir insan değilim. Kibirli kişilerden de hiç hoşlanmam.
Kibir beğenmişlik yoktur zaafın yüzünden çok şey kaybettim ama
Hiçbir zaman kibirli bir insan olmadım
Kibir insani bir duygudur. Ne zaman kibirlenmeye kalksam hemen kendimi düzeltmek isterim ama bir yandan da sevinirim. İnsana insan olduğunu hatırlatan bir duygudur çünkü :}
Bazı kelimeler beni çok İrite ediyor, bu da onlardan biri. Telaffuzu bile zor benim için çok şükür hayatımda yeri yok.
Kibirli biri değilim
Kibirli değilim , olmadı öyle bir durum
Kibir mi? Oda ne? 😂😂
Arkadaşımı kaybetmistim
Allah'a şükür kibirim yok
Kibirli bir insan olmadığım için hayır 😃
Hayır. Hiç kibirli biri degilimdir zaten
Kibirli birisi olmadığım için hayır.
Hayir hic kibirli degilim
Kibir yapmadığım için kaybetmedim.
Ben kibirli biri değilim
Kibirli biri değilim.
Hayır çünkü kibirli değilim olsam bile çok az
Şükürler olsun kör bir kibri olan biri değilim.
Hiç kibirli biri degilim
İllaki olmuştur
Hayır.
Olmuştur belki
evet ama pişman değilim desem
Kibirli değilim.
Kibirli değilimdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?