Birisi sizi kırdığında üzülür müsün yoksa umrunda olmaz mı?

Birisi sizi kırdığında üzülür müsün yoksa umrunda olmaz mı?
Ben kolay kolay kimseye değer vermem ve değer verdiğim insanlar beni üzebilir. O da eğer hatasını anlar çare ararsa umurumda olur, onun dışında asla umursamam..
Beni kimse kıramaz sadece değer verdiğim kişiler beklemediğim davranışlarda bulunabilir bende güvendiğim için karşımda ki kişiden o hareketi beklemediğim için kırılırım biraz o kadar
Cevap
7Cevap
Üzülürüm çünkü kırıldığım kişi değer verdiğimdir...
Üzülürüm.. Çünkü ben kimseyi kırmamak için elimden geleni yapıyorum.. Karşımdaki insanın da öyle olmasını isterim..
Sevdiğim insanların bendeki kırık dökükleri genelde sadece geleceği belirsiz hayal kirikliklari olarak kalir.. öteki insanlarin beni kırması/kırabilmesi pek olasi degil, insanlara gerekli mesafeyi koyacak kadar tecrubeliyim..
Kolay kolay kırılmma yaa çok değer vermem lazım. Ama çok değer de versem 1 yıl olur 3 yıl olur illa ki unuturum.
Verdiğim değere göre değişir bu. Çok önemsediğim biri kırmışsa üzülürüm. Sorun varsa ne konuşmak isterim. Önemsemediklerim asla umrumda olmaz.
Sevdiğim birisi kırıyorsa üzülürüm, sevmediğim veya sıradan biriyse umrumda olmaz...
Değer verdiğim tarafından üzülürüm ötekisi tırı vırı.
Üzülürüm ama belli etmem. İçerleyip tek başına ağlarım büyük ihtimalle
Moruk sağlım olsun param bitmesin hiç kimse dikimde değil
Herhangi biriyse üzülmem..
Eskiden üzülürdüm şimdi umurumda olmuyor artık
Üzülürüm ama çok belli etmem.
değer veriyorsam sürekli bunu düsünürüm
Sevdiğim biriyse üzülürüm
Üzülürüm ama unuturum sonra.
Kırılmışsam zaten üzülürüm
Kisiye bagli uzulursem uzerim
Üzülürüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?