Kişilik & Karakter Birisi size kırıldığında gönlünü alır mısınız? 44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bazen kırgınlıklar olabiliyor peki birisi size kırıldığında onun gönlünü almak için çaba harcar mısınız 🤔#mekân44 Birisi size kırıldığında gönlünü alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Gönlünü alırım yoksa vicdan azabı çekiyorum hiç tanımadığım biri olsa da 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevdiğim birinin bana kırılmasına dayanamam, gönlünü almak lazım tabi 1 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Almam 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Tercih meselesi tabi Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Almalıyım 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl Sanada bu yakışır 😊 Yorumla novel +1 yıl Eyvallah kardeşim :) Yorumla 44asi44 +1 yıl 😇 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alirim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gönlünü alırım yoksa vicdan azabı çekiyorum hiç tanımadığım biri olsa da
Evet elimden geleni yaparım
Sevdiğim birinin bana kırılmasına dayanamam, gönlünü almak lazım tabi
Hatalıysam alırım onun dışında almam !
Almam
Tercih meselesi tabi
Almalıyım
Sanada bu yakışır 😊
Eyvallah kardeşim :)