Karvanda yaşamak?

Niye bilmiyorum ama bazen herkesten uzaklaşıp karavan da yaşamak istiyorum, ama sorumluluklari mi da bırakmak istemiyorum, aslında cesaretim yok , yaşama sevincim sanki yok bazen öyle boş bakıyorum mutlu olamıyorum, birşeyler hep eksik , olmak istediğim yerde değilim sanki , öyle boşluğa dalıp gidiyor, öyle çok yakin arkadaşım yok artık sanki herkes benden uzaklaştı kimse benimle konuşmak istemiyor, ekonomik gücüm de yok çalışmıyorum, hiç bir ise yaramıyor sanki bu dünya bı katkım yok gibi, evliyim 1 çocuk annesim , bazen çocuk bakmak bile zor geliyor, onunla çok güzel vakitler geçiriyorum , ama hep çocuk bakmaktan sıkıldım hiç kendime vakit ayirmiyorum , kesinlikle isyan etmiyorum ama yaşama sevincim de yok gibi sanki buraya ait degilm.. hiç bir yerden destek yok , eşim her hafta ailesin yanına gider hiç bizimle beraber vakit geçirmez , ilgisizlikten çaresizlikten sıkıldım.. konuşacak kimsem yok herkes kendi derdini anlatır bana benim derdimi kimse dinlemez artık insanlar samimi gelmiyor.. beni dinlediğiniz için teşekkür ederim..

Karvanda yaşamak?