Kişilik & Karakter Aşırı sıcaklara çareniz ne oluyor? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Canım Maldivlerde tatildeyim ya müsait değilim sonra arıyım. :d:d Aşırı sıcaklara çareniz ne oluyor? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Ya tövbe est gözlerimi yıkamaya gidiyorum :D bir daha tatil pozu atma. Aşırı sıcaklara denk gelmedim. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Çok güldüm ya ne o su birikintisi 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben soğuk kahve içiyorum sadece 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne olsun klimayla kanki oluyoruz artık 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Geldim abi 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Adam king yav maşallah yavv Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Bu keyfi sende bir an once hayata gevirmelisin abi Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bacaklardan biri kıllarını eğreti almış 😊 becerememiş de 😅 0 3 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Valla ben almadım 😂 Yorumla asuasuasuman +1 yıl Ayaklar kibar poz vermeye çalışsa da kurtarmamış 😊 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ayacıklarımı seviyorum ajdd Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Limonata 🥤Minnoş ayaklarıma bin kere şükrettim😂 0 5 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Niye ne var 😂😂 Yorumla Olympe +1 yıl Ne yok ki Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ne var işte daa Yorumla Olympe +1 yıl Ağda yapasım geldi 😂 boyut olarak büyükler fazlalık var Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ağdalı erkekler bacımız Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Şu kıllı bacak kiminse çok seksiymiş 🥴 Klimanın karşısında esir kalmak tek çare 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bacaklarım elden gidiyeaah 😂 Yorumla
Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağdaki ayağına degmemek için savaş veriyor asdfgghjjk 😂 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kaçma diyorum kaçıyor Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Leğene su koyuyorum elimde bir kokteyl sjsj 45.5 bebek mezarları 🙄 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl 46 maaağlesef Yorumla StoneeCold +1 yıl Ters değilmiş sjsj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Tam tersi olmasada gönye şeklinde çevirebiliyorum sjdjd Yorumla StoneeCold +1 yıl Yakında o da olur sjssj Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Ben ne gördüm 🙊Sıcakları düşünmeyip terlemeyi sevmek 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl İki çift ayı ayağından başka ne görmüş olabilirsin 😂😂 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl İmm evet 😁 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Evdeki pencereleri kapatıp klimayı son devre getiriyorum🫠 0 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. Yazın klima kışın kalorifer kimseciklere değişmem jdjdj 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Klima açıyorum. Dışarı çıkınca da güneşte durmamaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evdeysem ağdanın buz torbası yok mu tüm vücuda soğuk kompres. 1 kaç saat idare ediyor kadınlar bilir 😂 kadın olmak çoksel Allahım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İyi geyik yapıyosun hee, her soruda da bir mizah😅 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Burası başka türlü çekilmez ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orası öyle tabi 😅 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bacaklar çok seksiymiş 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kardeşim al senin olsun bacaklarım sana feda olsun Yorumla Alessapl +1 yıl Allah razı olsun asdjdk Yorumla
Mantikuttayr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Dışarı çıkmadan önce kafamı suya sokmak 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Soğuk duş 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Maldivler ayağına geldi kızzzzz hanıııııımmmmm 😂 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Klima açmak oluyor. 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Soğuk su iyi gidiyor 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Dondurma 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Soğuk su ve klima 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya tövbe est gözlerimi yıkamaya gidiyorum :D bir daha tatil pozu atma. Aşırı sıcaklara denk gelmedim.
Çok güldüm ya ne o su birikintisi
Ben soğuk kahve içiyorum sadece
Ne olsun klimayla kanki oluyoruz artık
Geldim abi
Adam king yav maşallah yavv
Bu keyfi sende bir an once hayata gevirmelisin abi
Bacaklardan biri kıllarını eğreti almış 😊 becerememiş de 😅
Valla ben almadım 😂
Ayaklar kibar poz vermeye çalışsa da kurtarmamış 😊
Ayacıklarımı seviyorum ajdd
Limonata 🥤
Minnoş ayaklarıma bin kere şükrettim😂
Niye ne var 😂😂
Ne yok ki
Ne var işte daa
Ağda yapasım geldi 😂 boyut olarak büyükler fazlalık var
Ağdalı erkekler bacımız
Şu kıllı bacak kiminse çok seksiymiş 🥴
Klimanın karşısında esir kalmak tek çare
Bacaklarım elden gidiyeaah 😂
Sağdaki ayağına degmemek için savaş veriyor asdfgghjjk 😂
Kaçma diyorum kaçıyor
Leğene su koyuyorum elimde bir kokteyl sjsj 45.5 bebek mezarları 🙄
46 maaağlesef
Ters değilmiş sjsj
Tam tersi olmasada gönye şeklinde çevirebiliyorum sjdjd
Yakında o da olur sjssj
Ben ne gördüm 🙊
Sıcakları düşünmeyip terlemeyi sevmek
İki çift ayı ayağından başka ne görmüş olabilirsin 😂😂
İmm evet 😁
Evdeki pencereleri kapatıp klimayı son devre getiriyorum🫠
Yazın klima kışın kalorifer kimseciklere değişmem jdjdj
Klima açıyorum. Dışarı çıkınca da güneşte durmamaya çalışıyorum.
Evdeysem ağdanın buz torbası yok mu tüm vücuda soğuk kompres. 1 kaç saat idare ediyor kadınlar bilir 😂 kadın olmak çoksel Allahım
İyi geyik yapıyosun hee, her soruda da bir mizah😅
Burası başka türlü çekilmez ki 😂
Orası öyle tabi 😅
Bacaklar çok seksiymiş
Kardeşim al senin olsun bacaklarım sana feda olsun
Allah razı olsun asdjdk
Dışarı çıkmadan önce kafamı suya sokmak
Soğuk duş
Maldivler ayağına geldi kızzzzz hanıııııımmmmm 😂
Bu nasıl bir ortam dhehdjwb
Klima açmak oluyor.
Soğuk su iyi gidiyor