Kişilik & Karakter Şu anki ruh halin hangisi? Snowy_Secret Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Şu anki ruh halin bunlardan hangisi? Normal😐 Mutlu😊 Üzgün😔 Sinirli😡 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bunlardan biri değilse kendi ruh halinizi yazın. Şu anki ruh halin hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. şu an ki ruh halim kötü biraz sıkılıyorum 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Ruh halim Lannisterlar gibi rahat xd 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Şu an çok açım ama bilerek kendimi aç bırakıyorum isteyerek onun dışında sakin, sessiz, deşarj oluyor. 1 0 Yorumla
adenll Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sebebini bilmiyorum ama ağlamak istiyorum. Ne güzel gökyüzüne bakıp yıldızları seyrediyordum. Anlamadım, bazen ruh halim sebepsizce değişiyor 🤦♀️🥺 1 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Huzurlu 😂 birçok boş insandan uzaklaştığım için mutluyum 😊 boşuna çabalamışım. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sinirliyim, şarkı dinleyerek geçmesini bekliyorum jdjdjd 1 0 Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sinirli hissediyorum. Uçsuz bucaksız bir öfke hissediyorum. 1 0 Yorumla
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl İyi miyim bilmiyorum, kötü de değilim ki bilemedim işte? 2 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Huysuz ve asabi... 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Sinirli ama hafif neşeli bir deli 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sinir 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ruhsuz 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. normal şuanda 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gergin, huysuz. 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Normal. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hissizim 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Üzgün 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
şu an ki ruh halim kötü biraz sıkılıyorum
Ruh halim Lannisterlar gibi rahat xd
Şu an çok açım ama bilerek kendimi aç bırakıyorum isteyerek onun dışında sakin, sessiz, deşarj oluyor.
Sebebini bilmiyorum ama ağlamak istiyorum. Ne güzel gökyüzüne bakıp yıldızları seyrediyordum. Anlamadım, bazen ruh halim sebepsizce değişiyor 🤦♀️🥺
Huzurlu 😂 birçok boş insandan uzaklaştığım için mutluyum 😊 boşuna çabalamışım.
Sinirliyim, şarkı dinleyerek geçmesini bekliyorum jdjdjd
Sinirli hissediyorum. Uçsuz bucaksız bir öfke hissediyorum.
İyi miyim bilmiyorum, kötü de değilim ki bilemedim işte?
Huysuz ve asabi...
dusunceli ve endişeli nedense.
Bunaltıcı hava sıkıyor
Normal yani akışında..
Yeni uyandım pamuk gibiyim
Normal 😄
Sinirli ama hafif neşeli bir deli
Yorgun, bitik, yıkık
Sıcak falan ama mutluyum
Mutluyum 💕
Normal
Normal nötr gibi