Kişilik & Karakter Şu anki ruh haliniz size ne diyor? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ruh haliniz doların yükselişi gibi mi liranın düşüşü gibi mi? Şu anki ruh haliniz size ne diyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Dün gece o kadar içmeyecektin, erkenden uyuyacaktın, diye sövüyor bana 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ruh halim güzel 0 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl "Toparla kendini böyle devam edemezsin" diyor 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Git uyu diyor diğer tarafında diyor ki hayır uyuma yeter 0 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Ayakta duracak hâlim yok ama çökünce de moralim bozuluyor 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Kalk ya spor yap ya da ders çalış boş durma diye kızıyor bana 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir ölünün kalp ritmi gibi.. Düz çizgi..#Vesselam 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yay uyu diyor ama annemle pazara gitmem gerek. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu ara ruhumu dinlemeyi reddediyorum… bi huzursuz beni aşağı çekiyor… 🥲 0 0 Yorumla
ezgininyeri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bu kadini asiri begeniyorum ya heterolugumu sorgulatiyo bana dnvjkfnd 0 0 Yorumla
LM2101 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Arkadaşlarımla buluşmaya çıktım, dön eve al biranı evde iç diyor 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ne düşünürsen o olur diyor. 0 18 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl Hakkimda varsayim yapar misin tam su an enerjin yuksekken Yorumla BanaNeHa +1 yıl @bubanayapılırmıbe knk dengesizsin yaa Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl yorumlarjma gore mi yaptin hissettiklerine gore mi Yorumla BanaNeHa +1 yıl @bubanayapılırmıbe yorum da değil bi ara takip atmıştın bana sonra engelleyip tekrar attın bu dengesizlik değil de ne Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl LANXNXN farkettin mi Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl sana ozel degil inan ki evet dengesizligimden kaynaklaniyor olabilir Yorumla BanaNeHa +1 yıl ne sandın kızım benden kaçar mı Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl bilmem uyanik sey akfhjf Yorumla ouzinyo +1 yıl Kızlar kızlar benim için kavga etmeyin lütfen 💆 Yorumla BanaNeHa +1 yıl @ouzinyo o seni rüyasında görmedi ben gördüm hıh shjdjsd Yorumla ouzinyo +1 yıl @BanaNeHa olay bitmiştiir ljgjkcf ben kaçar ljvkk Yorumla BanaNeHa +1 yıl allah kurtarsın ouz :D Yorumla ouzinyo +1 yıl Kimden 💆 Yorumla BanaNeHa +1 yıl dertlerden ahsdjs Yorumla ouzinyo +1 yıl Haaa amin amin cümlemizi 💆 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl sana hic degmezmis tertemiz duygularim Yorumla ouzinyo +1 yıl Değmezmiş sana değmezmiş sana boşuna sevmişim değmezmiş sana Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl error Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tıpkı TL gibiyim habire değer kaybediyorum. 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bekle bakalım gelir nasılsa... 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dinlediğim şarkıdan ötürü nostaljik hissediyorum.. 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ruh halim bozuk plakta dönüp duran bir şarkı. 0 0 Yorumla
Birmavigokyuzu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl TL gibi düştükçe düşüyor, küçüldükçe küçülüyor 😂 0 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Fırtına öncesi sessizliği yaşıyor.. 0 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 641 cevap paylaştı. Her ikisi gibi aniden yükselip aniden düşebiliyor 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yemek istiyor ben diyor 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl California da çölde yaşıyor gibiyim 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. neler demiyor ki ah ah :D 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Uyuma diyor 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyu geçer gider 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Günü öldürme diyor 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aç olduğumu söylüyor 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Stabil. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yorgun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Dün gece o kadar içmeyecektin, erkenden uyuyacaktın, diye sövüyor bana
Ruh halim güzel
"Toparla kendini böyle devam edemezsin" diyor
Git uyu diyor diğer tarafında diyor ki hayır uyuma yeter
Ayakta duracak hâlim yok ama çökünce de moralim bozuluyor
Kalk ya spor yap ya da ders çalış boş durma diye kızıyor bana
Bir ölünün kalp ritmi gibi.. Düz çizgi..
#Vesselam
Yay uyu diyor ama annemle pazara gitmem gerek.
Bu ara ruhumu dinlemeyi reddediyorum… bi huzursuz beni aşağı çekiyor… 🥲
Sapıklardan bıktım diyor rahat huzurlu bir yaşam istiyor
Bu kadini asiri begeniyorum ya heterolugumu sorgulatiyo bana dnvjkfnd
Arkadaşlarımla buluşmaya çıktım, dön eve al biranı evde iç diyor
Ne düşünürsen o olur diyor.
Hakkimda varsayim yapar misin tam su an enerjin yuksekken
@bubanayapılırmıbe knk dengesizsin yaa
yorumlarjma gore mi yaptin hissettiklerine gore mi
@bubanayapılırmıbe yorum da değil bi ara takip atmıştın bana sonra engelleyip tekrar attın bu dengesizlik değil de ne
LANXNXN farkettin mi
sana ozel degil inan ki evet dengesizligimden kaynaklaniyor olabilir
ne sandın kızım benden kaçar mı
bilmem uyanik sey akfhjf
Kızlar kızlar benim için kavga etmeyin lütfen 💆
@ouzinyo o seni rüyasında görmedi ben gördüm hıh shjdjsd
@BanaNeHa olay bitmiştiir ljgjkcf ben kaçar ljvkk
allah kurtarsın ouz :D
Kimden 💆
dertlerden ahsdjs
Haaa amin amin cümlemizi 💆
sana hic degmezmis tertemiz duygularim
Değmezmiş sana değmezmiş sana boşuna sevmişim değmezmiş sana
error
Oturup kara kara düşünmekkk
Tıpkı TL gibiyim habire değer kaybediyorum.
Bekle bakalım gelir nasılsa...
Git uyu diyor.
Öpsün artık beni diyor
Aynen inişli çıkışlı 😅
Dinlediğim şarkıdan ötürü nostaljik hissediyorum..
Ruh halim bozuk plakta dönüp duran bir şarkı.
TL gibi düştükçe düşüyor, küçüldükçe küçülüyor 😂
Fırtına öncesi sessizliği yaşıyor..
Her ikisi gibi aniden yükselip aniden düşebiliyor
Ne içiyoruz bu gece diye soruyor. :D
Yemek istiyor ben diyor
California da çölde yaşıyor gibiyim
Suyun dalgalanışı gibi 😐✌🏻
Türk lirasının iflas etmesi gibi
neler demiyor ki ah ah :D
Euro gibi
Bir iniyor bir çıkıyor
Uyu diyor.