Selâmm 🧚🏻
Hayatım her cepheden kurşun yiyen bir asker gibi görünüyor dışardan bakınca. Bi her seferinde valiziyle ortada kalan Bihter, bir de eski sevgilisi en yakın arkadaşına y*vşamış olan ben bunları hak etmedik dostlar 💁🏼♀️

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selâmm 🧚🏻
Hayatım her cepheden kurşun yiyen bir asker gibi görünüyor dışardan bakınca. Bi her seferinde valiziyle ortada kalan Bihter, bir de eski sevgilisi en yakın arkadaşına y*vşamış olan ben bunları hak etmedik dostlar 💁🏼♀️

Umutlu , sevincini yitirmemeye yemin etmiş , dünya üzerine gelse ayakta durmaya çalışan birisiyim. Ne olursa olsun ben bu gemiden mutlu ineceğim 😊
Darısı başıma ya
Uzak dur dediğiniz insanların membaı benim teşekkürler
Ben kendimi seviyorum? En çok kendimi seviyorum hatta. Negatif ve karamsar olmamın nedeni ben değilim ki kendimi niye sevmiyim. Benim hayatımda pozitif insanlara yer yok, pozitif eylemlere yer var. Nerde icraat bu kız orada. Bundan sonra modumuz budur.
teşekkürler
Felsefenizle o kadar meşgulsünüz ki karşı tarafın ne söylediği ile ilgilenmiyorsunuz. Ne çirkini beyefendi? Benim kendimle bir problemim yok diyorum. Neyin tesellisi bu anlamadım ki? Negatif olmak demek buysa size göre, pozitif biri olarak kendinizi nasıl görüyorsunuzdur hayâl bile edemiyorum.
Yanlış anlamışsınız hanımefendi tam olarak sizin sorununuza cevaben yazılmış şeyler benimkiler sorunuzda her cepheden kurşun yemiş bir asker olduğunuzu ve eski sevgilinizin en yakın arkadaşınıza yavşadığını söylemişsiniz. Felsefe mecazen sizin bunları hak etmediğinizi sadece yanlış bir insana denk geldiğinizi anlatmak istiyor.
Teşekkür ederim ama bunu “sen çirkin değilsin yanlış aynadan bakıyorsun” şeklinde anlatmanız ve konudan kopup bir anda sorumdaki detaya atlamanız? neyse tekrar teşekkürler. İyi geceler
zor tabi ama
bu konuda en rahatlatıcı durum
görecelilik
her zaman sizden daha kötü durumda olanları düşünmek rahatlatıyor
Bi film izledim resmen filmin etkisinden çıkamıyorum. Üzgünüm
Hangi film?
Merak ettim hemen bu gece izlicem bunu 💁🏼♀️
Cevap
8Cevap
Ruh halim harika
Arkaşı olmayan
Aldatılan
Yurt dışına gitmeyi bir türlü beceremeyen
Evden işe işten eve giden birinin ruh hali nasıl olabilir ki
🚬 🚬
Led bir vele diştiri. Vela di seau diftiri. Led bir vele diştiri. Vela di seau diftiri. Dil esvuayyini murra
Karmakarışık. Gelecek kaygısı. Hayaller ve kırıkları. "Ne yapacağım ben?" paniği.
Hayatla olan güreşim devam ediyor.
ruh halim mutlu çünkü mesai bitiyor ve hafta sonu başlıyor :D
Oooo dertler derya olmuş sen de sandal...
🚬🚬🚬
Yapma be. O kadar kötü mü etkilendin?
Ağlamak istiyorum ama iyiyim
Ruhunu teslim etmek üzere olan hasta gibi
Çok keyfim yerinde çokkkm
Penye esofmanın modeli nasıl
Nötr, hissiz.
Buruk
Süper
fotodaki posizyon çok iyi değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?