Kişilik & Karakter Gelecekle ilgili planlarınız var mı? NurcanBozalı Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Var ve kararliyim Yok. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gelecekle ilgili planlarınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsenfonişairi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Borçlarımı bitirip kendi ayaklarım üzerinde durabilmek ve aile kurmak şu an ki hayat planım. Ama bakalım. Daha gelin adayı yok henüz orta da 0 0 Yorumla
RynezTR Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Evet ama açiklama yapmam gerekir mi bilmiyorum o yüzden sade bir şekilde cevap veriyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kararliyim kendmi öldürcem 0 2 Yorumla NurcanBozalı +1 yıl Sakin yapma böyle bur şeyi eğer ciddiysen gel anlat bana beraber çözüm bulalim Yorumla NurcanBozalı +1 yıl Rabbin sana o kadar deger verip yaratmış senin ne haddine kendine öldürmek? Yorumla
Kosovali470 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Var senin 1 10 Yorumla NurcanBozalı +1 yıl Var Yorumla Kosovali470 +1 yıl Anlatmak ister misin Yorumla NurcanBozalı +1 yıl Akademik odaklı benim hedefim şu anlık anlatmak istemiyorum Yorumla Kosovali470 +1 yıl Nerde yasiyorsun Yorumla NurcanBozalı +1 yıl Tekirdag Yorumla Kosovali470 +1 yıl Konusalimmi Yorumla NurcanBozalı +1 yıl HAYİR Yorumla Kosovali470 +1 yıl Cok tatl8s8n ama Yorumla NurcanBozalı +1 yıl GIT BU PALAVRALARI BASKASINA SIK. INSNALARI DA BOYLE RAHATSIZ ETME😡😡😡 Yorumla Kosovali470 +1 yıl Rahatsjz etmiyom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Borçlarımı bitirip kendi ayaklarım üzerinde durabilmek ve aile kurmak şu an ki hayat planım. Ama bakalım. Daha gelin adayı yok henüz orta da
Evet ama açiklama yapmam gerekir mi bilmiyorum o yüzden sade bir şekilde cevap veriyorum.
Kararliyim kendmi öldürcem
Sakin yapma böyle bur şeyi eğer ciddiysen gel anlat bana beraber çözüm bulalim
Rabbin sana o kadar deger verip yaratmış senin ne haddine kendine öldürmek?
Var senin
Var
Anlatmak ister misin
Akademik odaklı benim hedefim şu anlık anlatmak istemiyorum
Nerde yasiyorsun
Tekirdag
Konusalimmi
HAYİR
Cok tatl8s8n ama
GIT BU PALAVRALARI BASKASINA SIK. INSNALARI DA BOYLE RAHATSIZ ETME😡😡😡
Rahatsjz etmiyom
Evet var