Tabi ki pişmanlık
Benim için tecrübe
İkisi de değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela arkadaşla alakalı Allah nasip etmedi bu kızla buda sınav ol sonra delir demiş herşeyi yapacaksın kazık yiyeceksin falan mesela bir daha arkadaşım olursa asla bana karışmıcak benim yaptıklarıma saygı duyacak erkek arkadaşıyla satmıcak satarsa gitsin hemen arkadaşlığı bitirecek kazık atmıcak bunun affı olmadığını bilecek belki anlar hatasını özür diler ama yaparsa yine artık dönüşü yok inadına yapıyordur bana bağırarak konuşmucak saygılı sevgili anlayışlı sabırlı empati kurabilen iyi bir insan olmalı ki sizin arkanızdan iş çevirmesin her denene inanmıcak Allah korkusu olacak laf sokmucak sizi sinirlendirmicek sonra sevgili alakalı bir şey bilmiyorum onu geçiyorum imtihanlarımdan devam kuzen mesela komşunun oğlu turdaki kuzenin arkadaşı bunların hepsi benle yatmak istedi Allah'tan Allah kurtardı kuzen bu sene zaten yaptığı inan ki her şey ders asla artık öyle bir şey olmucak diye kendini korumaya geçeceksin başka çaren yok biliyorsun niyeti çok iyi bu sene de istedi yani bu ne demek oluyor zorla sahip olmayı çok seviyorum aldatmayı çok seviyorum ırza namusa gôz dikmeye bayılıyorum arkadaşım da bayılıyor birbirimizin arkadaşı boşuna değiliz mesajı veriyorlar manyaklar
Pişmanlık duymayı sevmem, duymam da. Yaptığım her davranışın benim için önemli bir yeri vardır, hata olsa bile. Hatalarımı benimsemeyi öğrendim. Pişmanlık duyarak aynı yerde kalmaktansa ders alıp devam etmeyi tercih ederim.
Hatalarım ya da tecrübem zamanında o hatayı yapmasaydım bugün olduğum kişi olamayacaktım ve tecrübeliyim diyebilmek için de bir eylemin sana kötü sonuçlar veya iyi sonuçlar ile cevap vermesiyle tecrübe edinmiş oluyoruz beni ben yapan hatalarım ve pişmanlıklarım
Tecrübe v edeneyim olarak bakıyorum ben çünkü geçmiş değişmeyeceğine göre pişmanlık duymak saçma. pişmanlık geri getirmez bir şeyleri. en iyisi tecrübe edinmek yapabildiğinin en iyisini zaman varken hızlı şekilde yapmak
Cevap
51Cevap
tecrübe olarak görmek en iyisidir eskiden pişman olurdum hemde baya olurdum ama şu an artık öyle pişmanlık hissetmiyorum zaten saçma da geliyor değiştiremeyeceğim bişey olduğu için pişmanlık duymanın bi anlamı yok
Bence,
her ikisi de
Çünkü bazı hatalar oluyor; mesela insanların kalbini kırmak gibi, bu tecrübe değil pişmanlıktır bence. Ama mesela yemek tarifi denerken kötü yaptın, veya tadı tuzu kaçtı;
ben derim ki "bu bir tecrübe"
Sizce yanılıyor muyum?
Akıllı insanlar kendi hatalarından ders çıkarır, daha akıllı insanlar başkalarının hatalarından da ders çıkarır.
Tecrübe olacak diye de her şey yapılmaz.
Hata yapılmadan olur mu ya. Zaten hayatta hata yapmayan adam hiç bişi yapmayan adamdır kardeşim. Olmaz öyle şey. Hayat aktif olmayı getirir aktif olanın aksilikleri olur hayatta👏
Yapılan Hatalar İnsanın baştan asağ hayatını değiştiriyorsa Pişmanlıktır..
Kişiliğini değiştiriyorsa Tecrübedir.
Lanet olası şey, her ikiside..
Pişmanlık diyorum çünkü yaptığım hatalardan ders alıp yapmazsam tecrübe olur. Ben aynı hataları bile bile yapmaya devam ediyorum
Hatalarından tecrübe eden akıllıdır.
Başkalarının hatalarından ders almak ve tecrübe etmek en akıllı haldir.
O an nasıl bir aptalsın deyip anlık pişmanlıklari yaşadım ama biraz zaman geçince onun bana tecrübe olarak dönmesini görmek iyi oluyor
Bir şeyi yapıyorsam her türlü sonucu hesaplayarak yaparım o yüzden pişmanlık olmaz benim için, olumsuz sonuçlanırsa tecrübe derim.
Önce biraz pişman eder ama hatalar büyük tecrübelerdir. o Tecrübeler sayesinde daha sağlam duruyoruz aslında.
Hatalardan korkmayın onlar pişmanlıklarınız değil tecrübelerinizdir. Devamlı aynı hataları yapıp yanlışa düşmeyin işte orada pişmanlık başlar.
Pişmanlık diyerek kendimi hiiiç üzemem. Tecrübe derim, akıllı uslu bir şekilde dersimi de alırım hayatıma bebekler gibi devam ederim
“Hatalarım orjinal olmalı. Eğer öncekilerin tekrarıysa, hiçbir ders çıkarmamışım demektir.” Coelho
Her hatanın ilki tecrübedir ikincisi aptallık 3. sü seçimdir.
Kimisi pismanlik kimisi tecrübe hatadan hataya değişir bence
Kesinlikle tecrübe derim. Ne kadar büyükse peşine pişmanlığın boyutu da artıyor ne yazık ki..
Üstüne çok fazla düşünmem. Tabi ki ister istemez tecrübe anlamında insana bir bilgi katar.
Pişmanlık yok.
Yanlış bile olsa iyi ki dediğim oldu hep
Pişmanlık vakit kaybı bana bir şey katan bir hatam olmadı genelde hayatımdan götürüyor
Her zaman tecrübedir. Nelson amcamın dediği gibi ben kaybetmem, kazanırım
Hataya göre değişiyor, genelde tecrübe desem de büyük hata dediğim şeyler de oluyor
Tecrübe tabiki insan hata yapa yapa büyür. Bu gün yine yaptığım bir hatanın tecrübesini yaşadım ve biraz daha büyüdüm.
Pişmanlık duygusunun sonu olmaz. Her yaptığımız hatada pişman olacaksak kendimize gelemeyiz. Ancak hatamızın farkına varıp onlardan ders çıkarabiliriz.
İnsan ister istemez pişmanlık duyuyor bazen ama her türlü öğrendiğin bir şey oluyor. O yüzden hep tecrübe olarak bakmaya çalışmak lazım. Tabii ki bile bile lades de denmez
İbret, tecrübe, ders, intikam.
Hamısı Təcrübədi, gərək həmin səhvlər birdə təkrarlanmasın))
çoğunlukla tecrübe olduğu kesin de bu hatanın ne olduğuyla da alakalı
İlkine tecrübe fakat aynı hatayı 2. kez yapıyorsam hem pişmanlık hem aptallık derim :P
Yaptığım hataya göre değişir
O hataya göre değişir
Hatalarımızla büyürüz istemesekde
Tecrübe oldu derim.
Tecrübe der ders çıkarırım
Anansskieyim hayat" derim
Her zaman tecrübe edinmişimdir hatalarımdan
Bazen tecrübe bazen pişmanlık
Tecrübe etmek gerekiyor ki bidaha hata olmasın
Pişman olduklarımdan ders çıkartırım diyelim.
Tecrübe
Hiç bir şey, hissizim
Kimileri tecrübe, kimileri pişmanlık
Her biri elmas gibi bir tecrübe.
Ders alınmışsa eğer tecrübe denir.
Avcılar hatalar hepsi tecrübe
Hatalarımı seviyorum Çünkü tecrübe kazandırdı
Pişmanlık duymam, hepsi birer tecrübedir..
Ders alarak ve tecrübe der geçerim
Kulaklarımı çek hata yaptığımda
Hatalarımdan ders alır tecrübe ederim
Tecrübe. Ben pişman olmam
Değişiyor
ders
Hata derim direkt
Tecrübe
Benim için tecrübe
Tecrübe
İkiside
Tecrube