Herkes hata yapabilir ama hatalardan ders alıp tekrarlamamak gerek.. Ama bazen bende dahil buna kimi insanlar aynı hataları defalarca tekrarlıyorlar.
Peki sizde durum nedir?

Tekrarlamışlığım illa ki vardır. İnsanız. Bu sefer aynı şekilde sonuçlanmayacak deyip benzer şeylere giriştiğimiz oluyor. Belli bir dönemden sonra artık neyin nasıl sonuç vereceğini ya da ne doğrultuda gittiğini, olup olamayacağını tamamen analiz edebilir ve sonunu görebilir hale geliyorsun. Elbette istisnalar vardır. 50-60 yaşındaki insanlar bile hata yapabilir. Tecrübe her şey değildir lakin çoğu şeydir. Şu an içgüdülerimin yanında tecrübelerimden de faydalanarak karar aldığım yaşlardayım.
Ders alırım ve aynı hataya düşmem istemem ama büyük kınuşmak hiç istemem ben bir kere büyük konuşdum yapmam dediğim şeyi yaptım ama aynı hatayı tekrarlamm kolaylıkla
yeterince hata yaptım, hala yapıyorum ama azalma var, sanırım ders alıyorum
Almam, bol bol hata yaparım. Yalnız hatayı yapma amacım , öfke
Cevap
11Cevap
Hataya göre değişir. Bazen hiç hata yapmadan ders alırım bazen de defalarca haya yapmak bile işe yaramaz.
Hatalarımdan hep ders çıkartırım ve ikinci kez yapmam...
tekrarladığım hatalardan ekstra başka dersler çıkartıyorum. o hatayla işimin bitmediğini düşünüyorum:)) yoksa tekrarlanmasının başka bir nedeni olamaz:)
Hayatimi kafama göre yasiyorum kanks, secim benim secimim...
Defalarca yaptığımda olur.
Bir daha tekrarlamadığımda
Ruh halime göre değişiyor.
Her insan hata yapar ama bazı insanlar yanlış yapıyor
Ne kadar ders alsamda aynı hataya devam ederim tıpkı bir kaset gibi
yaptığım şeylerin hiç birinin hata olduğunu düşünmüyorum her zaman ne istediysem onu yaptım kimseyi umursamadım
Hata olup olmadığını kontrol etmek için tekrar tekrar yaparım sonra hatalarım doğrularım olur kötü bir durum
Yaptığım hatalardan ders alırım normal olması gerektiği gibi.
Hatalar ders almak içinidir
Hatasına göre değişiyor
Tabiki asla tekrarlamam
1 2 tamm ama daha fazlası enayilik be
Konuya ve karşımdaki kişiye göre değişiyor :/
Malesef tekrarladigim oluyo
Ders alan bir karaktere sahibim.
hataya göre değişiyo :))
Ders alırım bidaha tekrarlamam
Ders alırım genellikle
Hatalarımdan ders alırım
Ders almayi sevmem