Evet birdaha aynı hataya düşmemeye özen gösteriyorum
Hayır bir türlü akıllanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet dersler çıkartıyorum tabi ki de Hatalardan ders çıkarmak, kişisel büyüme ve gelişim için bir fırsat sunar. Hatalar yapma ve başarısızlık deneyimleri, insanların kendilerini daha iyi tanımalarını, zayıf yönlerini keşfetmelerini ve kendilerini geliştirmek için adımlar atmalarını sağlar. Hatalardan ders çıkarmak, insanların aynı hataları tekrarlamamalarını sağlar. Hatalarımızı analiz ederek, nedenlerini anlayabiliriz ve gelecekte benzer hatalara düşmekten kaçınabiliriz. Bu da daha iyi sonuçlar elde etme ve hedeflerimize daha etkili bir şekilde ilerleme fırsatı verir.
Hata yapmaktan çekinmem pek, yapmayıp bir süre geçtikten sonra "keşke yapsaydım diyip" pişmanlık duynaktansa, yapıp nelere neden olduğunu görmek daha iyi bana göre. İnsan yaptıklarının değil, yapamadıklarının daha çok pişmanlığını çeker derler, o yüzden denemeden bilemiyoruz bazı şeylerin iyi mi kötü mü olacağını. Bu da hatadan çok tecrübe oluyor insana..
Cevap
25Cevap
Ben akıllanmam ... böyle olmayi ben seçmedim 🤪
O an için yaptığın Kendimize doğru olun ya da olumsuz sonuçlanır sonucunu çekeriz aynı şey bir daha başına geldiğinde Bilemezsin ki bir önce böyle olmuştu gene aynı olacak diyemezsin
Eski hatalarımdan ders çıkartıp bi daha yapmamaya çalışıyorum 😊 özen gösteriyorum
Yaptığım hatadan ders çıkartabilmek için şöyle 15 20 kere yapmam lazım
Mümkün oldukça kulağıma küpe ediyorum hatalarımı🙏🍀🦋☕
Ders çıkardım diyip gidip aynı hatayı yapmayan bizden değildir
Öyle olsaydı burada olmazdım
Ömrümüz ders çıkartmak ile geçecek gibi
Hata... doğrusu bu kelimeden ve içerdiği anlamdan pek haz etmiyorum LoL
Aslında her iki seçenekte mevcut
hayır çok sevdiğim hatalar var
Çıkarırım, çıkardım. Bi daha yapmam o hataları.
Her insan hatlardan ders cikalir bence
çıkarmaya çalışıyorum
Salamancalar hata yapmaz
Yeniden yapıyorum
Çıkarıyorum.
Hatayı severim.
Bana beyin lazım ahanda kicrimlu
Nerede o günler 🤣
yes sir
Hayir daha beterlerini yapiyorum 😁
Hata dediğim hiçbir şey bir daha olmaz
evet çıkardım..