Kişilik & Karakter Çocukluk fotoğraflarınıza bakarken tuhaf hissediyor musunuz? koraybn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben miyim lan şimdi bu çaki? Çocukluk amnezisi 0-3 yaş arası olur derler ama bende sanırım bu 16 yaşa kadar sürdü. Hatta hiç 15 yaşında olmamış gibi hissediyorum kendimi. 14'den direkt 16'ya atlamışım gibi 15. yaşıma dair hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Çocukluk fotoğraflarınıza bakarken tuhaf hissediyor musunuz? Cevapla Çocuk Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl nasi ya hani cocukken güzel olanlar büyüyünce cirkin oluyodu 1 3 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl nere gittin uyuz Yorumla koraybn +1 yıl Bi gittim geldim kdkddk Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl gitme gitme burası güsell Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hissetmem hiç 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. evet, 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar