Arkadaş, komşu ya da herhangi birileri. Benim az biraz kötü huyum olabilir

Arkadaş, komşu ya da herhangi birileri. Benim az biraz kötü huyum olabilir
Ben her ne kadar çok çabuk sıkılırım desem de, aslında sıkılmam, yani karşılıklı bu işler.. ben anı yaşamayı çok severim, aldığım enerji, sohbet, iletişim ve beden dili beni sıkmıyorsa ben sıkılmam o insandan, tabi bende öyle olacağım. Ben konuşkan, hareketli bir insanim, karşımdaki kişi de öyle olsun isterim. Tamam o konuşmasın en azından beni dinlediğinden emin olayım ben onada razı gelirim. Ama karşımdaki kişi sürekli agresif hareketler, ya da mod düşüren sohbetere girerse elbette canım sıkılır. Tabiki bir daha görüşmek istemem ya da en azından muhatabımı kısa tutarım. Çünkü bilirim ki canımı sıkacak. Gerek yok, ben kendi kendime mutluyum kendi kendime sohbet ve eğlenmeyi bilirim. Canım kendim.
Ben sevdiklerimden ya da sevdiğimden hiç sıkılmam. aksine sürekli bildiğim tanıdığım kişi daha iyi olur yani daha iyi anlaşırım samimiyet kurarım. ama karşımda ki kişi ile anlaşamıyorsam direk sıkılırım hatta konuşmam zaten. gerçekten samimi olduğum kişiler de çok az oluyor.
Cevap
45Cevap
Evet çok çabuk sıkılır ve çok çabuk soğurum.
Sürekli laf sokan ve sohbeti kısırlaştıran kişiden sıkılır ve soğurum
Sıkılmam için bir sebep yoksa sıkılmam
İnsanlar oyuncak mı ki kullan at yapayım fjjdjd
Farklı kişiliği olanlar dikkatimi çeker. Tanıdıktan sonra normalleşir o an gelene kadar sıkılmam. Kabullenmek zorunda olduğum birisiyse yani eş gibi o zaman sıkılmam çünkü hep yenilik arayışında olacağımı bilirim. Yenilikleri tanıdığın biriyle deneyimlemek güzel olur ve sıkılmayı geciktirir.
Hayır. Çabuk sıkılan biriyim ama beni sıkan insanlar değil, sözleri. Tanımadığım bir insanla saatlerce otursam sıkılmam çünkü merak ederim. Ama konuşmaya başladığında ya da ebedi bir sessizliğe gömüldüğünde onu anlayamazsam ya da itici bulursam işte o zmn sıkılırım
Aradaki enerjiye bağlı aslında. Çok çabuk sıkıldıklarımda oluyor. Çok güzel zaman geçirdiklerimde.
yani kime göre neye göre sıkılmak eğer komşudan falan bahsediyosak ondan tabi ki sıkılırım ama arkadaşlarımdan veya sevgilimden asla sıkılmamda bıkmamda çünkü sevdiğim insanlar o yüzden sıkılmam ama komşu başka
İnsanları bir oyuncak veya bir nesne olarak görmediğin için insanlardan sıkılma durumum olmaz. He görüşmek istemediklerim olabilir o da sıkılmak anlamında olmaz, tercih etmeme anlamında olabilir.
çok çabuk sıkılırım herşeyden kısacası her şey ve herkese tahammülsüzüm , ancak birisine uzun süre aşık olduğum zaman tahammül ediyorum ve sıkılmıyorum 😀
Kendilerine bağlı. Bazen bir insanı görmeden çok seviyorum tanışmak istiyorum. Bazen de yıllardır tanıdığımı DÜŞÜNDÜĞÜM birini gerçekten tanıyınca anında soğuyorum.
Evt Canım çok çabuk sıkılırım çünkü insanlar eski insanlar gibi değiller artık her şey menfaate dayalı tamamen sahte gülücükler ve sahte dostluklar sadece bir çıkar uğruna
Beni anlamayan biri ise, geçimsiz ve huysuz ise sıkılırım tabi.
eğer o kişiyi seviyorsam ondan asla sıkılmam
Sıkılıyorum maalesef sıkılmamam için en az benim kadar değişik biri olması lazım 😂
Evet çok çabuk sıkılıyorum.
Bu neden acaba böyle oluyor.
Çabalamak gelmiyor içimden.
Evet cok cabuk cocukken degilde buyudukce uzaklasiyorsun
Yanlış seçimler yaptığımın farkına vardığm günden itibaren, artık öyle şeyler yaşamıyorum.
Çoğundan evet ama bazılarından hiç sıkılmıyorum bir ömür kalabilirler
Kendini tekrar eden her şeyden sıkılıyorum. Ben de dahil.
Güzel insanlar dan sıkılmam kalbi güzel insan en iyi dost arkadaş olur insana bu huzur verir
Evet bu ben! Her 5 yılda bir geçmişimi resetlemezsem rahat etmem. Kalıcı dostluklar bana göre değil, ben hep keşfetmeyi sevdim.
Seversem sıkılmam aslında ama aynı konular aynı tarz aynı tavır sürekli olarak tekrarlanırsa sıkılırım inanki 😕
Ben uzun zamandır insan görmeyi sevmiyorum hemen sıkılıyorum muhabbetleri kesmiyor
Çok zor bağ kurarım bu sebeple kolay sıkılmam..
Sevmediklerime karşı sıkılırım.
Ama genel anlamda tek takılırım.
İnsana bağlı. Sıkılabilirim ama çok çabuk değil.
Yakın arkadaşım değillerse sıkılabilirim
Tahammül edemiorum eskisi gibi
Yok ya öyle bir huyum yok
Sıkılırım ben de..
Evet sikilganlik oluyor bazen genelde
Valla menfaatciyse hemen
evet sıkılıyorum yalnızlığı severim
Herkesten değil😀
Enerjisi zekası ile orantılı sıkılıp sıkılmamam
Yener insanlardan evet
Benim bu huyum var ve bundan nefret ediyorum
Hayır neden sıkılayım 🤷♂️
Hayır bana soğuk olan insanlardan çabuk sıkılırım.
güzel insanlardan sıkılmam
Biraz evet
Eee yani
Çoğunlukla.
Hayır
Evet.
Deyilim
Siz sabirlimisinz
Hemde milisaniyede
Evet.
Evet
Samimiyetsiz insandan çabucak sıkılırım