Sen böyle sorunca aklıma insanları sabah sabah sıktığım geldi nedense.. Ben ortak bir zevk, akıcılık, bir çekim olmazsa evet, kolayca sıkılırım. Bir de bana bir şeyler katmalı, sıradanlaşmamalı.. Tek düze bir ilişki, iletişim bana göre değil.. Heyecan olmalı...
Kravat_takan_adam | Kişilik & Karakter konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Değer verdiğim insanlardan sıkılmam, ortada sıkıcı bir durum varsa bile çözüm üretmeye çalışırım. Çünkü kendimin sıkılmasını istemediğim kadar karşımda ki değer verdiğim insanın sıkılmasını da istemem. Ayrıca herkesle konuşmayı sevmediğim için böyle bir durum yaşamıyorum.
1|0
0|0
CatKong | Kişilik & Karakter konusunda 8,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Sıkılgan bir yapım yok ama herkes ile konuşmayı sevmiyorum. Konuştuğum 2 3 arkadaşım var ve bir gün bile sıkılmadım. Öyle her anasının günü birini tanıyıp konuşanlar elbette sıkılır. Çünkü sürekli yeni insanlar arayışına girer.
1|0
0|0
Suskunbiradam | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Çok sevdiğim değer verdiğim biriyse sıkılmam ama konuşması tavrı hoşuma gitmediyse çabuk sıkılırım.
Nasıl biri olduğuna bağlı aynı kafada olmadığım biriyse çabuk sıkılırım
1|1
0|0
BlueCupcake | Kişilik & Karakter konusunda 3,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Evet özellikle sürekli negatif insanlardan sıkılıyorum yani.
1|0
0|0
nilayaz | Kişilik & Karakter konusunda 981 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Uyum yoksa evet sıkılırım
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Evet. Insanları tanıdıkça özel alan ihtiyacım tavan yapıyor. En ufak bir açıklama yapmak istemiyorum. Yanlış anlaşıldığım anda tırnağımı oynatmak istemiyorum. Bir süre sonra olduğu gibi olmaktan çıkıp diğerleri gibi oluyor insan yorgunluktan. Yeter ki rahat olayım diyor. Gittikçe yalnızlaşıyor. Kötüyken iyiyim diyor. Ağlamak isterken gülüyor.Çığlık atmak isterken oturup kitap okuyor. Bir süre sonra 2 insanın birbirini bir saniye bile olsa anlayamayacağını biliyor insan. İçini dökmekten vazgeçiyor, topluyor her şeyi. Uzaklaşıyor. Insanların anlayış eksikliğinden, saçma sorularından, olmanızı istedikleri kişi resminden, her ucunu paraya bağladıkları sığ hayallerinden, boş konuşmalarından sıkılıyor.
1|0
0|0
superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 11,7b görüş paylaştı.
Master
1 ay
İnsanlarla iletişimim sıkmamak ve sıkılmamak kavramına göre ilerler. Sohbetinden sıkılıyor veya sohbetim sıkıyor ise mesafeli kalırım. Çünkü her insan bir kitaptır ve bazen en sevdiğimiz kitabı bile açmak istemez ruh halinde olabiliriz. Bu durumu bilmek ve takip etmek önemli.
Sadece insanlardan değil hemen hemen fazla olan her şeyden çabuk sıkılırım. Hayatım ve Yaşantım kısa ve öz üstüne kurulu.😄 Çok mesajlaşmaktan, çok konuşmaktan, çok çok çok diye liste uzar gider.
Tabi keyif ve mutluluk veren kişi ve kişiler istisna diyelim.
O birazda insanın verdiği hava ile alakalı bir durum. Eğer samimiyetine ve içtenliğine inandığım bir insandan yüz yıl geçse yine sıkılmam. Fakat duruşu ile bana antipatik gelmeye başlayan insanlardan saatler içinde sıkılabilirim.
2|0
0|0
Rossalindaa | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Kendimi yanlarında rahat hissettiğim insanlar ise uzun süre sıkılmıyorum. Tabi insanın zaman zaman kendi başına kalması gerekiyor bence, en azından ben bunu arıyorum. Herşeyde olduğu gibi bu da dozunu aşarsa sıkıyor.
1|0
0|0
TakkeliKedi | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Sıkılan bir yapım yokta ben konuşmadığım için onlar sıkılıyor. Hiçbir şeyi yargılamak istemiyorum yalan dedikodu vs yapamıyorum. Pek aktif sosyal hayatım yok gezme tozmam yok anlatacak hikayem yok 😂😂😂. O yüzden onlar sıkılır genelde.
1|0
0|0
bbthr | Kişilik & Karakter konusunda 84 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Maalesef evet ama bu bir nevi karşıdaki insanında davranışlarına bakar bana iyi gelen bir insansan sıkılmam ama daraltıcı bir insansa niye sıkılmıyım ki.
1|0
0|0
langsam | Kişilik & Karakter konusunda 205 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Bazen hoşuma gitmeyen davranışlar buna sebep olur,çoğunlukla onları anlamaya çalışırım nihayetinde benden de sıkılan insanlar olabilir bu sitede hatta bu aralar soruları fazla okuyorum yorumluyorum
1|0
0|0
EmreJuan | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Merhaba,
Cok ve boş konuşan insanlardan ve hedefinolmayan herseyden cok çabuk sıkılırım, eger bir insan ya da bir olay bana hitap etmiyor ve yarari yoksa uzaklaşıyorum hemen.
kalpmimarı | Kişilik & Karakter konusunda 222 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Sevdiğim ve değer verdiğim insanları hiç bir zaman "sıkıldım" deyip yarı yolda bırakmadık hiç. Çok şükür. Tanrım öyle insancıklari da arşın arşın uzak eylesin bizden.
1|0
0|0
Saddov | Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Yani insanına göre değişir. Saf salak birisinren çabuk sıkılırım.
Tamamen sohbetine bağlı, eğlenceli birisiyse hiç sıkılmam.
1|0
0|0
Levia | Kişilik & Karakter konusunda 617 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Keşfedeceğim bir şeyi kalmadığında sıkılıyordum. Ama biri var okyanus gibi...
1|0
0|0
BitterCoffee | Kişilik & Karakter konusunda 259 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Kendini beğenmiş, anlayışsız biriyse hemen sıkılırım
1|0
0|0
Alprstha | Kişilik & Karakter konusunda 82 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Muhabbeti saran mızmız olmayan her insanla anlaşa bilirim ama çocukça davranan hangi ortamda nasıl davranacağını bilmeyen kim olursa olsun sıkılırım görüşmem
1|0
0|0
Thalia27 | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
hayır güvendigim deger verdigim kişi benim için her daim özeldir
Karşıdakinin nasıl biri olduğuyla alakalı. Laftan anlamayıp illa benim düşüncelerim diye tutturuyorsa zerre tahammülüm kalmıyor. Laftan anlayan insanın gözünü seveyim.
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Hep aynı biriyse evet sahte insanlardan sıkılır kalıplaşmış.
1|0
0|0
Naynam | Kişilik & Karakter konusunda 353 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Bazı insanlardan sıkılıyorum Bazıları derin kuyu
1|0
0|0
Sosyetic_SheqiiL | Kişilik & Karakter konusunda 596 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Sıkarlarsa sıkılırım 🙄 sabır taşı değilim
2|1
0|0
Karamelaaaa | Kişilik & Karakter konusunda 557 görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş