Selamss
Yakında aynen şöyle yazacağız; Günaydın prensesiiiimmm bugün nasılsın🌸🫠

trip atar, küser, yazmaz, gelmez, ilk adımı atmaz, nazlanmak ister, hesap ödemez vs
ne dinlerdik be..
Selamss
Yakında aynen şöyle yazacağız; Günaydın prensesiiiimmm bugün nasılsın🌸🫠

trip atar, küser, yazmaz, gelmez, ilk adımı atmaz, nazlanmak ister, hesap ödemez vs
ne dinlerdik be..
Hesap ödemeyi geç, onun eril olmakla ilgisi yok. Kapris, naz, dırdır konusunda haklı olabilirsin, ama erkeklerin de odun değil, insan olduğunu, hayatta bazı şeylerden memnun olmamaya hakları olduğunu kabul etmelisin. Feminizm diye diye erkekleri öyle değersizleştirdiniz ki, erkekleri sadece gebelik için döl kaynağı olarak görmeye başladınız. Onun dışında erkekler her türlü eleştiriye, aşağılamaya müstehak tabii. Kadın gününü gün etsin, isterse yan gelip yatsın, ama tüm maddi sorumluluk erkeğin sırtında olsun. Erkek kadına prenses gibi davransın, ama sorunları varsa dile getiremesin, çünkü o erkek. Yakınamaz, mücadele eder. "Milyon dolar param olsa eşime koklatmam, kendime harcarım" diyen kadın gördüm az önce bir soruda. Bencilliğiniz, egonuz, tembelliğiniz diz boyu. İyi yaşam standartları için elinizi taşın altına koymak yerine bunu erkekten bekliyorsunuz. İlişkiyi, kim kime üstünlük kuracak diye bir savaş alanına çeviriyorsunuz, oysa ilişki, biri düştüğünde diğerinin onu elinden tutup kaldırdığı bir yol arkadaşlığıdır. Ben özgür olayım, erkek beni kısıtlamasın, bana karışmasın, tamam, kabul, ama sana bu özgürlüğü sunan erkeğin de bir zahmet değerini bil.
Erkeklerin erilliği bastırmasının nedeni de kadınlar. Çünkü karşınızdaki eril ile güç savaşlarına giriyorsunuz, teslim olmak yerine ona üstünlüğünüzü kabul ettirmeye, ona boyun eğdirmeye çalışıyorsunuz. Toksik feminizm.
Neden bilmiyorum ama kadınlar buna takmış durumda son zamanlar da sanırım aşırı sert ve şiddet uygulayan erkeklere alıştıkları için olabilir. kadınlarda mesela aşırı erkek gibi oldu kaba konuşmalar veya küfürler fazlalaştı. yani tabi ki de kırılgan erkeklerden bahsetmiyorum onlara erkek bile demem :D ama bir insan nazik olduğu için sırf dişil enerjisi fazla denmemeli bence. yani insan sevdiği kadına çiçek emojisi falan atabilir ya da istediği gibi konuşabilir bebeğim de diyebilir. illa mağaradan çıkmış gibi olmamak lazım. ama tabi ki de giyim davranış olarak erkeklerin ağırlığı olmalı. benim bahsettiğim sadece kibar olmak ile ilgili. yani güzel sözler söylemek düşünceli olmak ile ilgili.
Fikret nasıl bir erkektir.
1. Trip atmaz, tavır koyar.
2. Kızar ama küsmez.
3. İlk adımı atan da her zaman Fikrettir. İstisnası yok.
4. Fikret naz yapmaz, naza da gelmez.
5. Hesabı her daim Fikret öder, amasız, fakatsız. Hesap ödemeye kalkan kadına da çatır çatır hesap sorar. Çünkü hesap ödemek erkeğin işidir. Haddini bilsin. Alman usulü diye bir şey kabul etmem. Burası Türkiye. Eski köye yeni adet istemem.
6. Fikret, kendisini reddeden kadını asla kötülemez. Kendisini tercih eden kadınların da emrine girmez. İlişkiyi her daim kendisi yönetir ve yönlendirir.
Fikret kim ya
Nasıl yani Fikret kim? Bu bir soru mu ima mı?
Fikret benim.
Ay pardon kendinizden bahsediyormuşsunuz 😂
😪😃😄😄😆😏
"Kara Murat benim" gibi olmuş 😂
@Banker_Bilo hayır kara murat benim
😅🤣😂😂🤣🤣
Cevap
31Cevap
Enerji kaosundan kaynaklı bir durum çünkü kadınlar da kadın üstünlüğünü savunurken eril enerji fazlalığı nedeniyle erkek gibi bir hâl aldılar. Ne erkekler erkek gibi, ne kadınlar kadın gibi. Bunun peşinde koşanlar sevinebilirler nett.
Hesap ödemeyi geç, bu dediklerini hangi konunun zorunlu meşruiyetinden alıyorsun ki erkekler böyle olmalı imasında bulunuyorsun?
Atalarının sana öğrettiği şeylerden mi? Dünya pazarı değişiyor artık bireyselleşme var.
Bu öğretilmemiştir, doğuştan gelen bir şey hani o erkeklik içgüdüsü. Hesap ödeme işine gelince, evet bana göre bir yere gidiliyorsa erkek hesabı öder sonrasında hesaplaşılabilir, ki ilişkilerde senin benim diye bir şey yok, olmamalı. Biz var. Zorunlu demedi kimse ama hoş durmadığı aşikar özellikle trip atan, küsen erkek modeli.
Niye agaç kovugundan mı çıktık bizim yokmu duygularımız?
Var işte. Gösterin azcık..
Sizde gösterin işte, sizinde duygularınız var trip atmak yerine konuşun küsmek yerine iletişim kurun her zaman durmadan bizden beklemeyin. En önemliside bunlar sizin vasfınızmış gibi düşünüp kibire kapılmayın.
Size yapıldığında hissettiğiniz seyleri bizde hissediyoruz. Bana göre doğru ilişkide trip kusme vb. zaten olmamalı kadına has bir şey değil.
Biz olamadığımiz zaman sen ben diye takilmaktan öteye gitmez konu. Sizde yapmayın bizde yapmayalım.
Anlatabildim mi?
Yoo kadına has bir şey.
Erkeklerin dişil enerji fazlalıgı o zaman rahat etmesin seni. Sen belkide böyle yorumluyorsun.
İnsanın özü neyse kendide öyledir sende kendini o öze bakıp görebilirsin ancak.
Soruma gelen yorumlara bi göz atarsanız eğer bunu böyle düşünen ayrıca tuhaf karşılayanın sadece ben olmadığımı görürsünüz. İyi forumlar.
İnsanların yalnızlık düşünceleriyle ilgilenmiyorum, orada bir düşünce varsa düşüncenin özü ilgimi çekiyor.
Doğru bir taneyse o doğrunun pesinde olmak daha iyi. Herkes her şeyi söyler kendi yaşantısı kadar lakin o tecrübenin iyi niyetmi kötü niyetmi olduğunu bilemem o yüzden kisilere bakamam.
Sana yetiyorsa bir şey de diyemem.
İyi formlar.
Ok bb 😌
Hepsi kadınların yüzünden yeni nesil ne yapacağını şaşırdı 😄
Yine mi kadınların suçu
Tabikide 😄
Hiçte kabul etmiyoruz 🙄
Özellikle yeni nesil çocukların içinde çalııştığım ve sürekli sirkülasyon olan eski iş yerimden neredeyse 2 yılda 1000 kişi girip çıkmıştır.
Dikkat ettiğim, 19-26 yaş arasındaki erkekler cidden ERKEK gibi değiller. Ay, ayol garip garip feminen sesler vs..
Geneli ailelerinden yalnız yaşıyor, özgürlük hadi şuraya gidelim erkek erkeğe yapışa yapışa geziyorlar..
bunu bir tek ben farkettim zannetmişim çok şükür yalnız değilim evet benden daha çok kız gibi davranıyorlar ne bi erkeklik enerjisi ne bi sahiplenme duygusu kıskançlık hiç bir şey kalmamış sonumuz hiç iyi değil
👏 yalnız değilsin
Kesin ve net bir şey söylemek doğru olmaz ama şunu söyleyebilirim, bir insan nasıl biri olmak istediğini kendi belirler. Şu enerji meselesine gelince, cinsiyet fark etmeksizin herkeste eril ve dişil enerji bulunur, bu ya eşit olur, ya da biri diğerinden ağır basar.
Erkeğe kafa tutmayı adet edindiniz. Erkeği değiştirmeye, yönlendirmeye bayılıyorsunuz, bunu istiyorsunuz sonra erkeklerin dişil enerjisi fazla.
Ben, bana kafa tutan, beni değiştirmeye çalışıp kendi isteklerini dayatan kadın sevmem, aksine kontrol bende olmalı, ben ne dersem o olmalı kafasındayım, ama ben de yalnızım. Nasıl olacak bu peki?
Kadınsı erkekler gerçekten çoğaldı ve iyice çekilmez hâle geldi bu durum. İnanılmaz pasifler. Sorumluluk almak istemiyorlar, sürekli trip atıp naz yapıyorlar. Ellerini taşın altına koymak istemiyorlar ve sürekli birileri tarafından yönlendiriliyorlar. Erkekler hiç erkeksi değiller artık.
Kesinlikle çiçeğim.
Erkeklerin çoğunda eril enerji yok.
Duygularını gösterme biçimleri, tepkileri bizim gibi olmaya başladı.
Roller değişirse yakında şaşırmayalım.
Maalesef 🥹
Artık biz asılırız onlara.
Evlenme teklifi falan...
Kız sapıkta olalım mı 🙄😂😂
Olalım inceldiği yerden koparana kadar 😃 asııııl asıııığğğlll
Ben bu işi güzel yapabilirim hatta bir keresinde yaptım gibi bir şey oldu zaten.😂😂😂
He denedin yani :D sen yaptıysan olmuştur o
Vallahi öküzlükleri dişil enerji falan diye süslü laflarla bence siz normalleştiriyorsunuz 😂😂
Tarif ettiğin bildiğin öküz 😂
Ben anlamam :D hangi hayvangillerden olduğunu
Gayet iyi anlaaayorsun da nazik gadınsın, söyleyeyonnn 😂
https://youtu.be/sXehJr5PSAU
😅😅
Dişili kadınlara bırakmak gerek. Sizler bu konuda daha iyisiniz.
🥳🥳 hoş geldin
Hoş buldum:)
Dişil enerji ne yav. Ben kurt adama dönüşeceğim az kaldı, ne dişili
😂😂
Belki de yeşil enerjidir iyi bak. Yeşillendik burada 😏
ahaha sanmıyorum 😅
Çağın erkekleri ciddi manada yumuşadı evet, sertliği ve gücü sadece yatakta göstereceğini düşünen erkekler bile saçma fanteziler kurup en temel özelliğini bile sergileyemez oldu ki ; erkeklik sokakta, evde, işte her anlamda kendini net şekilde ifade etmektir. Artık siz kızlar düşünsün, ben erkeğim 😄
Bundan yirmi yıl sonra tek cinsiyet olacak gibi piyasa.
Tövbe est.😅
Size de erkek beğendiremiyoruz, dövsek suç dövmesek suç asddjdk
Yuh :D dayak istiyoruz mu dedik
ahah o fotoğrafta ne yazıyor biliyor musun 😅
“Kadına şiddeti sadece yatakta destekliyorum.”
Aklını başına devşir 🙄
Sus ordan cahil cühela :D
Erkekler de ne yapacağını şaşırdı sanki oyuncak gibi elinizde döndürüp duruyorsunuz benim gibi hiç sevgilisi olmamış birileri şanslı bu konuda ama eğer doğru kişiyi bulursak siz de bizi kıskanacaksınız 😄🤷♂️
Öküz hanzo maço diyerek elestire elestire ne hale getirdiniz adamları... Üstümü başımı yolucam şimdi diyen bıyıklı sakallı adamlar var yahu... Ksimdi de şikayet ediyosunuz hep sizin yüzünüzden...
Hesap ödemek erkeklik değil enayiliktir yalnız. Geri kalan kısımlara katılıyorum.
https://www.youtube.com/embed/wxWM94tNygIHadi öyle olsun
Çok sıkıntı bir durum. Hiç yakışmıyor.
Evet maalesef erkekler kadınlaşıyor kadınlarsa erkeksileşiyor. Erkek gibi konuşup davranan kızlar da pek azımsanmayacak derecede
Doğru.. maalesef 🙄
Ay evet iğrenç. Geçen gün erkek arkadaşım sırf kız arkadaşlarımla yemeğe gittim diye trip attı, beni niye çağırmadın bende senin kankan degilmiyim diye djdxdjdd
Kapılardan ırak djdj
Kadınlar ya da erkekler çok umurumda değil. Zaten neler olacağını biliyorum. Önceden haber verildi.
Eski nesli bilirsin :D kızlar öyle isterdi, eski nesil büyüdü şimdi istemezler :D istediğimiz başımıza geliyor!
Dişil özellikler östrojen hormonuna bağlı olarak gelişir. Naz yapma dişildir. Trip tavır alma küsme iticidir olgun olmayan davranışlardır
Evet sevimsizler ya kkslamzh
Hem de aşırı 😃
Cidden çevre önemli bu site beni daha istekli biri haline getirdi. Bilmiyorum Belkıde geçmişimle alakalıdır
erkekler eril enerjide olmalı her daim bence kim bozdu bu kuralı ya çok itici ama
Oldu olacak oje sürelim rujlarımızı sürelim tam olsun
Yiyip içtiklerinden mıdır nedir cidden erkek olduklarıni unutacak boyuttalar
Kesinlikle yetti yani prenses erkeklerden kusucaz yahu
Birakta olsun birascık 😀
Tabi ben diiiiil 😀
Evet maalesef bazılarında öyle. Sosyal medyanında yan etkisi olduğunu düşünüyorum.
Öyle oldu galiba🤣 ama maço erkeklerde ilgi görmüyor artık 😐
Hayır erkekler kendilerine değer verdikleri için öyle görünüyor
Erkekler kadın peşinde koşmuyor diye gay olmuyorlar
Aşırı … kesinlikle…
arz talep ama Justin birlerce olursa herkes olacağı bu djdj
Evet kesinlikle öyle. Erkek dediğin tuttuğunu kopartır, yön verir ilişkiye. Dişil enerjisi yüksek erkek görünce kusasım geliyor 🤮
Günaydın prenses 😀
Günaydın prenses 😅
neyseki halen gerçek alfalar duruyor :D
Çok nadir :D
tü sıfatına :D koskoca sülfo ağanın oğlu bilo ağa var burada :D
Hiç sevmem bu herifi ya 😒
Destur karşında Ağa var.. op elimi affediyim 😂
Kimsenin elini öpmem kocam, atam, dedem, eşim değilse 😃
Cidden muazzam bir tespit. Katılmamak elde değil
Hıı bana ait 😃
Kadınlarda erkeksileşti. Sıkıntılı bir durum 😄
Nolacak bu böyle 😃
Bizim gibilerin değeri daha çok artıyor 😄 Artık iyice nadir bulunmaya başladık
Övme kendini ya övme :D ukalalık diz boyu
Hayatımda ilk olmuştur bu 😄 övmek
Şaka be :D
Dişil enerjinin hakkını veriyorsun 😄
Bilmediğim bir şeyden bahset jdjs 😅
Ooo, o zaman çok konu var 😄
Bilmediğim çok konu mu var 🙄 dinliyorum hemen öğrenmem lazım sjsj
Evet lakin böyle herkese açık ortamda da anlatılmaz 😄
Merakımız ikiye katlandı 😃
Bu daha hoş, iyice meraklan 😄
Bu bir işkence yöntemi midir 😒
Senin merak etmeni sağlamak hoşuma gidiyor diyelim 😄
İnsan hiiiç masum bir sosyetic’e bunu yapar mı? 😏
Bunu kesinlikle şiddetli bir şekilde tartışmalıyız 😄
ahaha şiddetli şekilde hem de :D katılıyorum
Seninle her konu şiddetli bir şekilde geçer, durağan geçmesi pek mümkün değil 😄
Aha çözmüş beni 😅
Çözülmeyecek insan yok
Büyük konuşma bi kere 😅
Seninle inatlaşmak zevkli 😄
Keşke kendimle inatlaşıp bunu test edebilsem :D sjjs
Bunu ancak benimle test edebilirsin 😄
Nasıl olacakmış o 😅
Birbirimizi tanıyarak, yaşayarak ve görerek 😄
Kendimle inatlaşmış mı oluyorum o vakit
Yo o anlamda değil. Kendinle inatlaşma imkanın olmadığına göre benimle inatlaş diye dedim
Onu zaten yapıyorum 😃
Bunu yaparak bir şey kazanıyor musun peki 😄
Kazanmak mühim değil kaybetmeyelim yeter 😬
Bazen kaybetmekte gerekli diye düşünüyorum 😄 çünkü bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyoruz
Kaybetmeden değerini anlayabilenlerden olalım 😌
Kesinlikle, gruba çoktan üye olduk
Ahir zamanı yaşıyoruz bence.
Güzel kardeşim hareketler bunlar 🤦🏽♂️
İticiler. Erkek dediğin öyle kırıtık olmaz
erkekler kadınsılaştı
Aynen,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?