Kişilik & Karakter Sende de sinirlilik hali var mı? FendLijrbey Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor En ufak şeyde bile kontrolünü kaybediyosun eski odağını kontrolünü istiyorsun. Sinir bizi kontrol altında tutan şeylerdir. Bu bende var sadece bende mi var merak ettim.. Sende de sinirlilik hali var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Bazen var evet 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Öfkeme hakim olan biriyim. Kolay kolay da sinirlenmem 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır sakin biriyim. Sinirlenince de öfkem kontrolüm altındadır. 0 0 Yorumla
Medicinedoctor00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sinirlendiğim an kriz geçiriyorum 🙂 0 0 Yorumla
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. maddemi kullanıyorsun 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. bu ara çok fazla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazen var evet
Öfkeme hakim olan biriyim. Kolay kolay da sinirlenmem
Hayır sakin biriyim. Sinirlenince de öfkem kontrolüm altındadır.
Sinirlendiğim an kriz geçiriyorum 🙂
maddemi kullanıyorsun
Aşırı sinirliyim
bu ara çok fazla