Hassasiyetleri ve ince çizgileri olan biri oldum seninle konuşurken dikkat etmek lazım dedikleri kişiydim hep. O noktalara temas etmedikleri sürece benden iyisi Şam'da kayısı. Hatta karşı tarafta da asık suratı sevmiyorum böyle sinirli gibi duran ya da gülmeyen insanlara yaklaşamıyorum çok hoşlandığım biri bile olsa
Bu bakış “beni neden küçük düşürdün, kuru mamaya mı kaldık?” bakışı 😼 Ama merak etme, sana suikast değil en fazla gece 3’te suratına patırtılı bir pati atar 😂 Bir de trip bitene kadar yaş mamayı gözünün önünde açma, gurur yapar. Aranızdaki ilişki gayet sağlıklı, bu kadar hesap soruyorsa seni seviyor demektir 🐾💛
Tanımadığım bir grup insan benim Adanalı bir psikopat olduğumu düşündüğünü belirtti mxmxmx dışarıdan biraz sert bir görüntüm olabilir ama tanıdıkça yanıldıklarını farkederler
Farkinda olmadan uyurken bile kaşlarimi catarim aliskanlik olmus bazen durup dururken kardesim basin agirmadi mi diye sorar o an kaşlarimi rahat birakirim ama 5 dakika sonra yine ayni kwjskwjs Ama birisi benimle konusmaya basladigi an hemen gulumserim sasirirlar
O da yok bende 🤦🏼♀️ birine ismimi söyledim bahçeşehir tarafında sosyete pazarına götürmüşlerdi beni 🙄 ulan her tezgahının etrafından geçişimde sesleniyor sesi de gür askerlik arkadaşıyım sanki 🤦🏼♀️ deli etti hsjdkfl çok yılışıklar. Şimdi yine hallediyorum toyduk eskiden 😂
Sahipsiz arazi olsa bile belediye buna müsaade etmez. Arazi olayı çok sıkıntı
Cevap sahibi
6 ay
Sahipsiz değil de. Yeri şartları müsait birileri. Ben bakamıyorum artık çok yoruldum. Kısırlaştırdım baktım büyüttüm. Kimse el atmıyor yardımcı olmuyor. İlgilenmeye de vaktim olmuyor.
Cevap sahibi
6 ay
En son geçen sene attılar bahçemize. Yavruydu. 40 kiloyu geçti kocaman oldu o da kısır. Ama kısacık zincirde bağlı. Şartlarım uygun değil. 40kiloya yakın köpek bu şekilde bağlı yalayamaz ki. Salsam dışarda başka canlılara zarar verme ihtimali vsr.
Cevap sahibi
6 ay
İletişime geçsem seninle olmaz. Bu konuda ciddiyim ben. Çok zor durumdayım. 🙏 bir yerlere ulaşma konusunda belki yardımın dokunabilir.
Birkaç yere sorarım bir arkadaşımda da yavru köpek var sahiplendirmeye çalışıyor o da bulamadı henüz. Bizde de bir dişi Belçika kurdu bir tane de akbaş var. Az çok anlıyorum durumunuzu kaç köpeğe bakıyorsunuz
Cevap sahibi
6 ay
Bahçeli yer mi oturduğunuz yer? 6 köpek bir tanesi başka bahçede. 2 tane kalacak şekilde diğerlerine yer arıyorum. Kedi bakmakla bir değil köpek çok zor.
Cevap sahibi
6 ay
Köyde biri getirin demişti ama araç bulamıyorum. Normal araçlara köpeği koymak istemiyor kimse.
Cevap sahibi
6 ay
Araç bulamadıgımdan , bulduklarım da çok para istediğinden köpek kaldı zincire mahkum şekilde.
Köpek bakmak tabi ki daha zor iki kedi var ben de. Köpekler şirketin köpekleri. 4 köpeği sahiplendirmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla doğru mudur?
Cevap sahibi
6 ay
Evet. Yine takip ederim mama karşılarım gerekirse. Hatta tek tek bir sahiplenilmesindense 2 -2 daha iyi , yabancılık çekmemeleri için. Ama hepsi sokak köpeği
Hee anladım şimdi zebellah gibi herif animasyon mu izlemiş diysınn sjdjd ben severim animasyon favorottim de otel Transilvanya serisi. Ahah olur memnuniyet ile öneririm. d. d