Günoooo güzel bir gün dilerim 🌺
Baylar bayanlar merdivenden kayanlar benim gibi erkenden uyanan tatlılar 😂🤪

Günoooo güzel bir gün dilerim 🌺
Baylar bayanlar merdivenden kayanlar benim gibi erkenden uyanan tatlılar 😂🤪
Dün öldü.. Birine yardımcı olayım dedim molamdan 35 dk kestim ve çalıştım.. Mesai saati başladı, yardımcı olmak için çalıştığım kişi yaptığı nankörlükle iyi niyetimi öldürdü..
Sonra bende tüm yavaşlığımla devam ettim.. Yedi yedekleri, işitti azarı, molada da yedekleri için çalıştı.. Ben de dondurma yiyordum karşısında ayaklarımı uzatıp
Yaşıyor tabi fakat artık iyi niyetimi suistimal edecek bir harekete daha yer vermiyorum hayatımda. Bunu mu yaptın, bunu mu söyledin, bana böyle mi zarar verdin, çöp torbasına koyarım ayağımla şöyle basıp ezerim salla salla atarım çöpe zerre acımam o emeklere.
Evet , sonuna kadar da iyi niyetli kibar nazik bir insan olmayı savunuyorum ve öyle de yaşamaya devam edeceğim , bırakın insanlar beni ezik görsün veya basit.
Etrafımda kalitesiz ve sahtelikler olacağına tek dostum Allah olsun.
Saygılar. :)
Günaydın, Evet her ne yaşarsam yaşayayım iyi niyetim hala var maalesef. sonunda biz kaybediyoruz ama yine de istesem de iyi niyetimden vaz geçemiyorum
Cevap
43Cevap
İyi niyetimi gönderdim ya yolcu ettim onu 😂
İyi niyetime şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz 😄 maşallah sabah sabah bu ne enerji Allah arttırsın sjsjsn
🙂🙂
Evet yaşamaya çalışıyor.. Ölmeye az kaldı..
Yaşıyor yaşıyor. Her şeye dağmen seviyorum iyi niyetlerimi.
Kendime kapalı tesettürlü diyet arkadaşı bulmuştum siteyi terk etti Salı yazıcam demişti sence Salı tekrar gelir mi?
Çok hoşlanıyorum ondan ama söylemedim hiç beni yanlış anlamasın diye..
sanırım seninle yaşıtız sende iyi bilirsin ki iy iniyetli olursan öpülürsün bunu 3 yıl önce bıraktım kendime önem veriyorum.
Tabiki yaşıyor fakat artık sakat, istismara uğramış, kronik rahatsızlıkları var ve hiç bir yeri tutmuyor. Not: Kulağının arkası da.
Maalesef iyi niyeti aptallık sanan var.. insana 99 defa iyilik yapıp bir kere yapmazsan seni düşman ilan ederler
Onu gömdüm ben ya çok oldu. Artık dilencilerden para alır hale geldim. :D Adres soranları ters istikamete yönlendiriyorum.
Hâlâ evet ölmedi yaşıyor... ama kime neye karşı gösterip göstermeyi öğrendi.. öğrettiler sagolsunlar
Çok şükür hala iyi niyetliyim. Bu kadar yaşanmışlığa rağmen.
Kişiye göre muamele var bende.
Herkese iyi niyet çok bu dünyada.
Bu ilahi inançla ilgili bence. İyi niyeti öldürmemek lazım. Kendi kalbimiz için ❤️
benim iyi niyetlerim ölmüyor ya bu benim yapım..
Yaşıyor ama hak edenlere ve ne kadar ekmek o kadar köfte hesabıyla artık 😉
Yaşıyor çok şükür ama tavrı değişti. Eskiden herkeseydi artık hak edene hak ettiği kadarı :D
Çoğunlukla evet. Çünkü, kendimi kırılamaz / vurulamaz bi noktaya taşıdım artık
Kime iyi niyetle birsey yapsam kötü oldum. Niyetimi kötü yola düşürdüler
Sakladım kasaya kilitli lazım olunca çıkarıyorum yoksa hayvan gibi şapıyolaaarr😀
Ben gerçekten iyi niyetli biri olduğumu düşünüyorum. Reel hayatımda o kadar kırılıyorum yinede kimseye kötü davramıyorummmm🥺
Kıymetimi bilen yok yaşasa ne olur yaşamasa ne olur elbirliğiyle bitkisel hayata soktular 😂
İyi niyetlerim öldü..
Hayır kitap rafına kaldırdım üstü tozlanmış bile :)
Eh işte insanına göre yaşıyor
Birazcık var hala mini minnacık
öldürüldüler hepsi teker teker
Evet ama onlar hep öldürmeye çalışıyor
Yaşıyor ya. Öldüremediler şükür
Yaşıyorda gosteremeyecek kadar yorgunum
Gizlice yaşatıyoruz
Evet biraz dipte köşede kaldı
Epey azaldı bu aralar
Hâlâ yaşıyor iyi niyetli bir insanım genel olarak
Ehhh işte bir kaç kırıntı var sanırım esmer
Herşeye rağmen yaşıyor çok şükür..
Evet bu benim zaafım galiba
Yakın zaman önce öldü hepsi.
Günaydın öldürmedik şükür
Hello. Herdaim..
Yasiyor evet keske yasamasaydi
Var biraz kırıntı
Yaşıyor ama insan içine çıkmıyor pek. Günaydınn 🌷
Yaşıyor da, körelttim ben onları.
Her zaman yaşayacak o iyi niyetim
En son suistimal edilmişti
İyi niyetim her zaman yaşıyor benim
maalesef ıyı nıyetlerımız bızden hesap soruyor !!!
Olaylara göre değişiyor
Can çekişiyor
Her daim
Yabi evet
hala yaşıyor
Hâlâ yaşıyor
Hiç ölmez gibi
çok şükür.
Bende o niyet bitmez
Yaşıyor maalesef
Hayır , öldürdüm
Tamamen ölmüyor