Bende kendi alanimda ilerlemek istiyorum ama maallesef... Kendi iş yerimi açmak istiyorum ama evlenmeyi düşündüğüm kişi tayinci... Nasıl olur bilemiyorum
1 2 yılı var zaten evliliğin. Kendimi gelistirebildigim kadar geliştirmeye çalıştım çalışıyorum. Univeristemi bitirdim, alanimda belgeler aldım ama yok... Yaşadığım şehir de kendi alanimda ilerlemem için imkanım yok. Verdikleri para o kadar gülünç ki... aylık 2-4k ya iş veriyorlar resmen... Torpil olmayınca olmuyor bazı şeyler bunu anladım
Tüm düzenim burada zaten ailemle yaşıyorum. Ayrı eve taşınma hayalim var ama maddi durumum buna müsait değil haliyle... O parayı verip merdivenleri ıslak mendille sildirmek isteyen ve kendi yediği bulaşıkları bile temizleten işverenlerle çalıştım maallesef... 2020 yılında kendimi geliştirmek için girdiğim iş yerinde 200 TL ye çalışıyordum...
Diplomaları evet para verip alıyorsun ama onun için de öncesinde bir teste tabi tutuluyorsun. Bu kadar kolaysa işverenler de sahip olsun... Benim bu yaşta sahip olduğum belgeyi duyunca hepsinin ağzı açık kalıyor ama paraya gelince avucunu yala diyorlar...
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ne kilo verebiliyorum ne atandım, ne iş bulabildim ne de evlenebildim. Bok gibi bir hayat resmen. Sizce de öyle mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gel konuşalım bence biz bu konuları tek başına mücadele etmeye çalışma
Yaş 18 iş buldum yatırım yapıyorum yaş 23 olunca kendi işimi kuracağım en geç
Ne güzel sizin adınıza sevindim. Hangi sektördesiniz?
Kendi alanımda iş bulamadım mecbur bi et fabrikasında çalışıyorum😄
Bende kendi alanimda ilerlemek istiyorum ama maallesef... Kendi iş yerimi açmak istiyorum ama evlenmeyi düşündüğüm kişi tayinci... Nasıl olur bilemiyorum
Yaşın daha 23 ne evlenmesi kariyer yapma yaşındasın
1 2 yılı var zaten evliliğin. Kendimi gelistirebildigim kadar geliştirmeye çalıştım çalışıyorum. Univeristemi bitirdim, alanimda belgeler aldım ama yok... Yaşadığım şehir de kendi alanimda ilerlemem için imkanım yok. Verdikleri para o kadar gülünç ki... aylık 2-4k ya iş veriyorlar resmen... Torpil olmayınca olmuyor bazı şeyler bunu anladım
Stajerlere o parayı veriyorlar bu iş verenler köle arıyor resmen büyük bi şehire taşınmayı düşünebilirsiniz orada daha başarılı olabilirsiniz
Tüm düzenim burada zaten ailemle yaşıyorum. Ayrı eve taşınma hayalim var ama maddi durumum buna müsait değil haliyle...
O parayı verip merdivenleri ıslak mendille sildirmek isteyen ve kendi yediği bulaşıkları bile temizleten işverenlerle çalıştım maallesef... 2020 yılında kendimi geliştirmek için girdiğim iş yerinde 200 TL ye çalışıyordum...
Üstelik aldığım eğitim ve belgelere bakmadiklarini söyleyenler bile oldu... Yani direk köle arıyorlar...
O diplomaların çoğunu parayla alabiliyorsun bu yüzden değerleri kalmadı artık yaptığın işi en iyi senin yapman gerekli yoksa işsiz kalırsın
Diplomaları evet para verip alıyorsun ama onun için de öncesinde bir teste tabi tutuluyorsun. Bu kadar kolaysa işverenler de sahip olsun... Benim bu yaşta sahip olduğum belgeyi duyunca hepsinin ağzı açık kalıyor ama paraya gelince avucunu yala diyorlar...
Aynen öyle
Offf offff
Soruyu okurken ben sandım her noktaya kadar aynıyız
Üzücü...
Bizde oylede bir sakin olurmusn
Çok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz