Kişilik & Karakter Insanlara bagımlı mısınız? takıntılı07000 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu durum için oneriniz var mı Güncellemeler+1 yıl Birsey yaparken insanlara soruyorum bide biri bana kötü davrandı diyelim ki onun o yaptıgını görmezden gelip yine iyi davranıyorum yine aynı davranışı sergiliyor Insanlara bagımlı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır değilim. 0 0 Yorumla
daismoon Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Nazik insanlarla ve nazik yaşamın olsun kendine harap etmen yerine düşüncelerini temizle 3 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. İnsanlara asla bağımlı olma pişman ederler 0 0 Yorumla
istanbluEser Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Yapıcağın son davranış bile olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır değilim.
Nazik insanlarla ve nazik yaşamın olsun kendine harap etmen yerine düşüncelerini temizle
İnsanlara asla bağımlı olma pişman ederler
Yapıcağın son davranış bile olmasın
Hayır yalnızım