Aynı zamanda en muazzam en de verimli , net kararlar aldığı zamanlar.
olmuyor mu.. sabaha doğru azalan... bir sonraki geceye

kadar kayboluyor
Aynı zamanda en muazzam en de verimli , net kararlar aldığı zamanlar.
olmuyor mu.. sabaha doğru azalan... bir sonraki geceye

kadar kayboluyor
Necip fazıl kısakürek diyor ki "sıkıldıysan hayattan bir mezarlığa git , ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir. Ne kadar kabullenmek istemesek de bir gerçek var ki; o da ölüm. O yüzden çok hayatı sorgulamadan yaşamalı; üzüntüsüyle, sevinciyle hastasıyla, iyisiyle, kötüsüyle, güzeli ve çirkiniyle..
Ahhha ahhh
Ben her zaman sorguluyorum hayatımı yani mesela üzüldüğüm zaman hata yaptığım zaman ama en çok da geceleri sorguluyorum hayatımı çünkü gece çok duygusal olduğum için maalesef hayatı düşünme gereği hissediyorum çoğu zaman yani geçmişi değil de şuanı düşünüyorum ya da geleceğimi düşünüyorum veya işte hayat yaşamaya değer mi gibi düşünceler gece daha çok geliyor bana. bazen de durduk yere düşünmeye başlıyorum hiç bir neden yokken. yani aslında o an ki ruh halime bağlı şekilde değişir diyebilirim.
Namazda
😍
Cevap
10Cevap
Her saat başı fıstık 🙄
Kız maşallah sana 😃
Sorgu iyidir benim için öyle ;)
Hayatı sorgulamıyorum ama bazen çok bunalıyorum..
Bugün iyice sorguladım ama normalde gece bu düşünceler beni bulur
Akşam ya da geceleri kendimle baş başa kaldıysam o arada geliyor ufaktan ufaktan.
Bıraktım o tür düşüncelere dalmayı, yıpratıyor insanı🤪
😜😜
Yatağa geçince düşüncelerimden arınmış ve uykusu gelmiş olurum. Sahilde yürüyüş yaparken hayaller kurar, hedeflerimi gözden geçiririm✌️
Eskiden yapardım ama artık sorgulamıyorum hayatı gelişine yaşıyorum
Gece 4-6 sularında fazlasıyla oluyor bu. Varoluşsal krize giriyor insan. Nedenini bilmiyorum ancak her şey anlamsız ve boş geliyor sonra geçiyor garip
Aksamlari kutuphanemde kendimi sorgularim.. uzanip gok yuzune bakarak.
Ara ara sorgulamak insanın sorumluluğunu hatırlatır zaten kendini sorumlu hisseden insanlar sorgular
Bazen birşeye sinirlendiğimde. Saati yok yani.
Ben hiç düşünmüyorum çünkü hayatı sorgulamaya başladığımda hayatı yaşamak
Her saat, her saniye.
Ben bıraktım o işleri
Her an her zaman sorgu saatim olabilir.
Hayatı sorgulamak için özel bir saatim yok
Gece sorguluyorum
Benim Her dakika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?