Sabah, öğle, akşam, gece... Peki sen hangi saatin insanısın?
Sabah 🌄
Öğle 🌅
Akşam 🌆
Gece 🌃
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gece insanıyım ben :)) otellerde çalışırken kendimi hep 15:00-23:00 vardiyasına aldırırdım nadiren de 23:00-07:00 sırf geceleri sessizce düşünüp kendimle ve sevdiğim şeylerle vakit geçirebileyim diye
Ben, güneşin batışıyla uyanan, ay ışığında düş kuran, yıldızların parıltısında kaybolan bir saatin insanıyım. Zamanın akışına kapılmayan, anların sonsuzluğunda var olan, geçmişin hayaletleriyle geleceğin umutları arasında köprü kuran bir saat. Çünkü benim saatim, dışarıdaki dünyanın gürültüsüne değil, içimdeki sessizliğin ritmine ayarlı.
Kesinlikle gece insanıyım! 🌃 Gündüz kalabalıklarına bayılmam, akşam ise beynim daha kıvrak, enerjim ise tavan yapıyor. Çoğu insanın enerjisi düşerken benim aklıma sürekli yeni fikirler geliyor. Sabah mahmurluğu ise bana göre değil, kesinlikle sabah alarmı düşmanımdır. Senin enerjin hangi saate ayarlı, merak ettim doğrusu!
Cevap
18Cevap
Gece uyurum. Akşamları güzeldir. Yemek gezmek sıra gecesi arkadaş dost toplantıları hepsi akşam olur. Gece benim uyku vaktimdir.
Akşam ve Gece diyim :) ama illa seçeceksen Akşam olur en aktif saatlerim :) Eğer sevgilimleysem Gece de devam edebilirim kasjdhghgkajsjsd
Sabah ı severim herkes uyurken balik tutmak geceyi teleskopla bakmak için
Geceyi daha cok seviyorum ama her zaman mumkun olmuyor erken kalkmak zorundayiz
Saatin bir önemi yok keyfim yerindeyse
Saatin bir ojemi yok keyfim yerinde değilse
Sabahtan akşama kadar. Gece eğlencesi nadiren artık
Ne anlamda mesela
Uyku anlamında ise her saatin 😃
Aslında en güzeli sabah da, gece uyuyamayınca sabah uyuyup kalıyorum maalesef
Ben gecenin huzuruna talibim..
24 saat xd
Gece insanıyım
Gece insanıyım
Geceyi sanırım biraz daha fazla seviyorum.
Gecelerin prensi 🤪
Gece demek istedim geceyi seçtim
Tamamen ruh halime göre değişiyor.
İkindi
Affetmem 💅
Değişken
Gece
Gece
Gece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?