Canını yakan acıtan ama buna rağmen vazgeçmediğin ne var?

#DeliMavi
30 Temmuz 2023
Canını yakan acıtan ama buna rağmen vazgeçmediğin ne var?

#DeliMavi
30 Temmuz 2023
Merhaba,
Canımı yakan vazgeçilmediğim bir iyi niyetim var. Şimdiye kadar hiç faydasını görmedim hoş fayda beklediğim de yok ama hep zarar görüyorum. Sömürüyorlar kullanıyorlar tüketiyorlar. Çok şey varda hepsi iyi niyet ile alakalı uzatmanın anlamı yok..
Haddinden fazla iyilik zarar getirir ama durduramıyorum kendimi, tutamıyorum, kıyamıyorum...
Sen çok iyi bir insansin, Rabbım iyiliklerini mükafatını illaki verir.
Teşekkür ederim senin güzelliğin, amin inşaAllah cümlemizin 🌸
Mutlu günler diliyorum 😅
Ne demek gerçekler...
Sanada...
EyvAllah 🥰
Canımı yakan vaz geçemediğim bir şey yok benim. yani zamanla insan zaten duygularını kaybediyor her acıya alışıyor. mesela ben hep söylerim bir kalp aynı yerden iki kez kırılmaz ya da bir acı insanı iki kez üzemez. bu yüzden de şu an için canımı yakan bir şey yok kaldı ki canımı yakan şeyden zaten anında vaz geçerdim bir saniye bile beklemezdim.. yani bazı insanlar mesela aşk ilişkilerde toksik olmasına rağmen vaz geçemiyorlar bunun nedeni de daha çok kendilerine değer vermemeleri ya da öz güvenlerinin düşük olması ve psikolojik sorunları olması.. çünkü takıntılı oluyor. ar eğer canımı değil de sağlığımı etkileyen şeyden söz ediyorsak da sigara var maalesef yani sigara çok zararlı olmasına rağmen maalesef vaz geçemiyorum aslında geçmek istemiyorum diyelim çünkü bana iyi geliyor.
şu an yok düşündüm de
Cevap
16Cevap
Yani vazgeçemeyeceğim herhangi bir şey yok sanırım. Yeter ki damarıma basılmasın babamdan bile vazgeçerim
Hayatımda ki inatçı cadılar. Kimi evlat atamazsın, kimi evin patronu sözün geçmez, kimi... Neyse🙂
😅😅😅
Fotoğraf var bakıp bakıp kendimi suçlayıp özlüyorum ama öldüreceklerini bilsem silmem telefondan
Seni anlıyorum.
Eyvallah ablam
Şu an işim. Disimle tırnağımla yaptığım isletmemi cok radikal bir kararla kapatma isteğim.
Hayırlısı olsun
Vazgeçemediğim yok.. Sadece biraz zaman alıyor işte..
Geçmişe çok bağlı kalmak birde sigara birisi yüreğimi yakıyor birisi cebimi
Canımı yakan herşeyden vazgeçtim. Bu saatten sonra kimse vazgeçişlerimi sorgulayamaz.
cin biber jalapeno biber ve tüm çeşit acı biberler işte 😒
Öyle bir şey yok artık. Her şeyden vazgecebilecek biriyim.
Kimse vazgeçilmez değildir. Zor olur ama alışmak en fazla 3 ayımı alır.
Acı biber cig köfte ve canımı yakmasına ragmen vazgecemedigim tek kadın !
Günü zamanı geldiğinde kapıma gelecek !
O güne kadar canımı yakacak ve ben vazgecmiyecegim.
Hesap sorma isteği
Jalapeno turşusu.
Acı acı aci
Biliyorum bazen yiyorum
Cin biber 🙄
Ayyy o çok fen ben yemiyorum.
Yaşamak…
Canımı yakıyor ama ben 22 senedir her şeye rağmen direniyorum
Egom, inadım, hırsım
Sinirlenince ağlamak
Canımı yakıyorsa vazgeçerim asla tutmam
Hiç bir şey yok.