Misal Beşiktaş gibi ne kadar canımızı yakarsa yaksın. Saçlarımızı beyaza boyasa bile vazgeçemiyoruz.

Misal Beşiktaş gibi ne kadar canımızı yakarsa yaksın. Saçlarımızı beyaza boyasa bile vazgeçemiyoruz.
hiçbir şey vazgeçilmez değildir diye bir klişe vardır ya buna inanıyorum bende. Sadece alışma evresi var belki biraz sancılı olur ama insan oğlu alışır. Ölümlerde en sevdiğinden ayrılıyorsun ama alışıyorsun. Yani bence birgün herşeyden vazgeçebilir insan
Sanırım sigara var yani aslında sigara beni üzmüyor ama sağlığım için hiç güzel bir şey değil bu yüzden de Sigaradan vaz geçmiyorum beni mutlu ettiği için. bunun dışında beni üzen her şeyden vaz geçebilirim yani hayatımdan çıkartabilirim. çünkü beni üzen ya da bana zaman kaybettiren hiç bir duyguyu sevmiyorum ve istemiyorum. yani bu yüzden de bu tarz duyguları hayatımda çıkardığım için şu an vaz geçmem gereken bir duygu yok ama hayatın kendisi olabilir yani hayat beni üzüyor ama ben yine de yaşamaktan vaz geçemiyorum yeterli cesaretim olmadığı için olabilir.
Yeri geldiğinde kendime bile kızıp kendimden vaz geçiyorum 👍 kendimi, keyfimi birde keyfimin kahyasını ayrı ayrı yerlere yollayıp ayrı takılıyorum. Vazgeçilmez hiç bir şey yok benim için.
Aaaa sen Beşiktaşlı misin?
Ben Fenerbahçeliyim ve aynı fikirdeyim yıllardır şampiyon olmadık ama sevdam bitmedi.
Bir de Bi arkadaşım vardı onuda artık hayatımdan çıkarttım.
Tabii sende haklısın...
Cevap
11Cevap
Uçan adami Henry sandım 😄
Vazgeçemedigim degil de vazgeçmek istemediğim var
Fenerbahçe o zaman, kanser ediyor bu takım beni
Hayır yok, vazgeçilmicek hiç bir şey yok...
Beşiktaş...🦅
Sigara var 🤔 yasak olmasına rağmen günde 2 pakete yakın içiyorum 🥺
3 pakete cıkarayım o zaman
İstanbulum çok seviyorum ama işte insan kalabalığı ve insanlarımızın düşüncesizce doğayı denizi mafetmeleri üzsede saygısız hazretleri tavırları rahatsız etsede vazgeçemiyorum
Galatasaray tâbi ki de sağolsun çok da üzmedi beni çocukluğumdan beri..
Başımı yere eğmedi..
Çünkü Cimbom başı dik yürür..
"Ben ki sevmekten hiç usanmam" diyor ya Pinhani. Acısıyla tatlısıyla seviyorum işte... Vazgeçemiyorum sevmekten.
kitaplar mutsuz sonları beni üzsede vazgeçemem birde selahattin demirtaştan (siyasi görüş belirtmeksizin) adamın ideolojisini seviyorum
:)
Beşiktaş değil bi kere lütfen yazım yanlışı yapmayalım 😬
BeşiktAŞK 😇
Kedilerim.
Odamı dağıtıp beni üzüyorlar yine de vazgeçemiyorum.
Var. Aşk beni ne kadar üzerse üzsün bir türlü vazgeçemiyorum.
Aynı dertten muzdaribiz bende Beşiktaş'tan vazgeçemiyorum 😂
Beni üzen ve yıpratan her şeyden kolaylıkla vazgeçebiliyorum.
Var dı..
artık daha kolay vazgeçebiliyorum onu farkettim
Hayır, yok. Üzen ne olursa olsun o an vazgeçerim. Kendi değerimin farkına varalı çok oldu.
Üzüldüğüm yerde kalamıyorum. Yüzsüzlükmüş gibi geliyor bana.
Beşiktaşimmm benim oyy
Sevdiğim biri var ondan vazgeçemiyorum kopamıyorum beni ne kadar çok uzsede ilk defa böyle bir durumu deneyimliyorum.. neysee.
Galatasaray, üzse bile vazgeçemem ondan
Siyah ve Beyaz ölümsüz Aşk Beşiktaş.
Var tabii
Hiçbir şey vazgeçilmez değildir...
Yok heralde
Hayır yok
Fenerbahçe.
Elvisss
Anam babam
Ne kadar üzülsekte yeniden aşık olabilmek
Kendim 😀
Sevdiğim çocuk jsjddj